בנות יקרות החלטתי להעלות את הפינה איזה

angell4

New member
219 של שיק

סורי על התמונה הלא כל כך ברורה מהנייד המצלמה שלי עושה בעיות

iefrat

New member
הפסקנו לשים סווצ'ים????

אחד הכייפים הגדולים לנפש ופעמים רבות מדגדגים בכיס, זה הסווצ'ים הנהדרים שגורמים לחפש את הלק שראיתי ולרכוש אותו. גם לי היתה תקופה שלא התאפשר לי לצלם, אז השתדלתי לשים קישור או תמונה מהרשת. אני לא מטיפה חלילה ולא מעירה. אלא רק משתפת בתחושה שזה חסר לי. אני מאוד אוהבת לקרוא את הבלוגים ויש לי תיקיה במועדפים עבורם, אבל לפעמים נעים סתם לרפרף במשך היום לדקה בפורום ולהתרשם, ואחת ההנאות הגדולות והמכוונות, היא הס'ווצים. מקוה שאתן מסכימות איתי (ובלי עגבניות רקובות!!!)

poynter

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך

את רוב הלקים האחרונים שלי רכשתי בגלל סווצ'ים של הבנות מהפורום. עכשיו זה חסר מאוד.

b o t t e n

New member
ניצחת../images/Emo3.gifקבלי סווטש מיז. רובינסון על ידיים של

ג'ורג' קוסטנזה. אגב, אמנם שליש גדול ממנה, אבל לי יש את הטבעת הזאת כבר 8 שניפ לפני קייט מידלטון

iefrat

New member
יקירה, הלק הולם אותך ויפה (דנרה?) זה הסיפתח

מעתה אנו מצפות לקבל אחד שכזה מכל לק שאת מורחת, לפי התרשמותי יש הרבה יפים באמתחתך.

danra

New member
../images/Emo26.gif הייתי אומרת

1. שקצת (הרבה) נסחפת עם תיאור הידיים
2. אני עם אפרת בבקשה לסווץ מכל מה שאת מורחת
3.
נראה לי שמידלטון העתיקה ממך! 4. בדקתי וזה בפועל MRS ולא MS... ממש התבאסתי...

danra

New member
חן חן על השיר

איך את מסבירה את זה? גם בכל האתרים זה מופיע MRS... קנית אותו בנייל סטודיו נכון?

b o t t e n

New member
כן. מוזר ביותר.

ואגב, אחרי שריאיתי מקרוב את הידיים של קייט, אז אני מתחילה לחיות עם שלי הרבה יותר בשלום

Ultra marine

New member
ואי את צודקת!!

עכשיו הלכתי לבדוק... לא יודעת איפה ראיתי שאין R... נכנסתי לחדר וקפאה לי הצורה, סגרתי את החלון תוך צמרמורת נוראית, מיד צנחתי על השמיכה של אריק לידו. אחרי התחבקות של כמה דקות קמתי בטמפ' חדר סבירה, עברתי לגרבי צמר וברחתי לסלון הנעים יותר. די נו, סוף פברואר, איפה האביב?? מה זה הקור הזה??

למעלה