בנות יקרות החלטתי להעלות את הפינה איזה

Miss Laver

New member
Sally Hansen - Lightening

לק צהוב שתואם למצב הרוח שלי אבל לא ממש למזג האוויר.

danra

New member
../images/Emo99.gif פשוט מהמם!

נראה יופי! לא חושבת שיש לצבע הזה עונה, יפה ומרענן תמיד. מתה על צהוב כידוע...

LOLI152

New member
כמה שכבות זה?..

אני משוגעת על לקים צהובים.. מטורפת אחריהם.. יש לי בננה, רגיל, זוהר, מנצנץ.. וכו'.. אבל משתגעת מזה שרואים את הציפורן...

Miss Laver

New member
צריך 3 שכבות למראה אטום ואחיד

אבל זה ככה בכל הצהובים שהיו לי. מה שכן, המברשת המיוחדת שלו (שטוחה ומאוד רחבה) ממש מזרזת את המריחה.

LOLI152

New member
אוף צהובים זה מייאש!

ארורה אני על אהבתי לצהובים! יש בתמונה 3 שכבות? אני בטח הייתי מוסיפה עוד שכבה, זה לא מספיק אטום בשבילי. וצריך כדי למרוח לק צהוב לפנות שעתיים .. אוף . והלק הצהוב הזוהר שלי מבקש איזה 5 שכבות(!!) מה לא ניסיתי כדי לקצר את זה.. לק לבן מתחת.. אני לא יכולה לק לא אטום.. זה משגע אותי..

LOLI152

New member
עד שזה מתייבש..הטריליון שכבות..

אם יש פחות מדי שכבות רואים את הציפורן- מעצבן! ואם נגיעה קטנה עושה סימן... :( ובכללי.. אני בן אדם שממש קשה לו לשים לק בשקט.. רק אם אני רואה טלווזיה או משהו... אחרת משעמם לי למוות..

danra

New member
../images/Emo262.gif אבל עם טופ איכותי

כמו הסשה ויט למשל, הלק מיד מתייבש. מנסיון. גם על לקים בצבע צהוב. גימור מבריק אטום וחלק. גם אני תמיד שמה רק מול ה-
....

LOLI152

New member
גם על אלף שכבות?

היה לי טופ נורא גרוע.. אקסטרא גלוסי.. אבל הוא היה עושה בועות והיה לוקח לו מיליון שנה.. אני עכשיו זמנית משתמשת בטופ של אחת מהבנות בקומונה הוא לא משהו.

danra

New member
כן...

שמים שכבה מחכים דקה וככה כמה שכבות שאת רוצה. ברור שלק עם מיליון שכבות העמידות שלו תפגע מהר, אבל היבוש לא משתנה. אני תמיד שמה שתי שכבות. שכבה שלישית זה חריג. שכבה רביעית הלק עף! בנוגע לטופים - רובם ברגע שמגיעים אמצע הופכים לצמיגיים יותר. הפתרון לדלל עם מדלל מתאים או לפח...

LOLI152

New member
הוא לא היה באמצע.. אפילו דיי בהתחלה..

ועשה מלא בועות.. הוא לא היה סמיך במיוחד.. סתם לא טופ איכותי..

למעלה