בנות יקרות החלטתי להעלות את הפינה איזה

danra

New member
אז גם אצלך זה MRS?

גברת, פברואר אמור להיות חורף, גם מרץ. רק אפריל אמור להביא אביב. הכל משובש במדינה הזו....

Ultra marine

New member
אכן ../images/Emo10.gif

וסורי, מתקנת אותך- ספטמבר-אוקטובר = סתיו נובמבר-דצמבר-ינואר-פברואר = חורף מרץ-אפריל = אביב (מזכירה לך שחג האביב פסח מגיע לפעמים במרץ) מאי-יוני-יולי-אוגוסט = קיץ לפחות אני הקשבתי בשיעורי טבע!!

danra

New member
מסכימה איתך

בגלל זה כתבתי שהכל פה משובש, כי מה שאמור להיות לא קורה בדרך כלל. בנובמבר למשל עדיין הולכים עם קצר וסנדלים...

Ultra marine

New member
יש שנים שזה פחות או יותר עובד

ויכול להיות שהשנה החורף יהיה קצר (בגלל שהוא התחיל מאוחר) ומשבוע הבא השמש תצא החוצה (תחזיקי איתי אצבעות, מה את אומרת?)

danra

New member
אני אומרת

שאני מקווה שירד עוד הרבה גשם לפני שהקיץ יתחיל. המקום היחידי שאני מרגישה שיש בו 4 עונות זה בירושלים. בת"א יש רק שתי עונות.

mayane21

New member
רוני יקרה, שולחת לך חיבוק ענק!

מחזק ואוהב.... התנסתי היום לראשונה בלק המתפוצץ של CHIC בסיס בצבע כסוף [אפרת אני חושבת שאת תאהבתי את הגוון הספציפי הזה] והטופ בצבע ירוק/ טורקיז כהה. שילוב משגע, מריחה חלקה וקלה ברגע שאגבש דעה סופית על העמידות, האיכות וכדומה, אעלה פוסט. שבת שלום ושנדע רק בשורות טובות- אמן!

poynter

New member
וואו וואו וואו :-O

לא חובבת של הטרנד הזה אבל זה נראה מעולה עלייך והציפורניים שלך משגעות!

mayane21

New member
../images/Emo24.gif

העלת לי חיוך ענק על השפתיים
תודה! האמת, שגם אני לא התחברתי לטרנד והיום, אחרי שניסיתי [בעצמי] בפעם הראשונה, דווקא אהבתי את התוצאה..... בהמשך הדעה שלי תתגבש קצת יותר.

רחלי ג

New member
מעיין, לך מתאים הכל.

אני לא מתחברת לעניין הפיצוצויות....אבל,עלייך זה לא רע.

צונית

New member
אני מאוהבת בלקים כסופים!

יש מצב שאני אקנה את הצמד רק בשביל הכסוף המשגע הזה! כחול לא בדיוק מחמיא לי... אבל הכסוף הזה... יאמי!

iefrat

New member
אני איתך! אין על כסופים ועדיף מנצנצים

אבל אני לא אקנה את זוג, אני רוצה רק את הכסוף!!!

mayane21

New member
אפרתוש' אני ממליצה על הסט הספציפי הזה

כי אני חושבת שאת תאהבי בנוסף לכסוף את הטורקיז הכהה. לא? ותוכלי בכיף להשתמש בכל אחד כלק בפני עצמו.

mayane21

New member
את לא מבינה עד כמה שאני מאוהבת בגוון הזה

ואני לא מחובבי הנצנצים למינהם. הוא פשוט מיוחד ולא ראיתי כמוהו עד כה. ממליצה בחום

לנקום מס' 380 (נדמה לי)

זו פעם ראשונה שאני מגיבה לשרשור "מה לובשים" וגם לראשונה בחיי שיש עליי לק ורוד ומטריד, אז תהיו עדינות ומתונות

iefrat

New member
יפה!!!!!!!!!!!!1 ומתאים לצבע העור שלך

מחכים לראותך פה פעמיים בשבוע!!!

למעלה