די!

• פותח הנושא moi24
  • פורסם בתאריך

moi24

New member
../images/Emo124.gif די!

די. אני לא יכולה יותר. שמישהו יעצור את זה. די!!! לא מעניין אותי אותי אם החופה תהיה בפנים או בחוץ. או אם אני אעמוד מתחתיה או לפניה. לא רוצה להתרגל לסטילטו שבוע לפני. רוצה לסבול כל הערב. לא, לא מצאתי שמלה עדיין. לא רוצה לחפש עוד פעם היום, ומחר, ומחרתיים. לא מעניין אותי איזה עגילים לשים, או איזו תסרוקת לעשות. לא מעניין אותי איזה נעליים היא תלבש. מי בכלל מסתכל על נעליים של כלה? לא בא לי על עוד הערות בנוסח "נו מה יהיה איתך", "מתי נראה אותך בלבן", "בקרוב אצלך". אני יכולה לכתוב על זה ספר, בחיי... לא בא לי, נקודה. ואני שמחה בשבילה....... באמת....... אבל תפסיקו להפציץ אותי מכל הכיוונים! עוד X בטבלת ייאוש. עוד 5 שבועות, חתונה מספר 1.

Star_Dust

New member
מה זה סטילטו?

ומי מתחתנת? בכל מקרה, אם נמאס לך שמפציצים אותך מכל הכיוונים, הנה הצעה: קחי את השמלה הכי מכוערת שיש לך בארון. תראי לה אותה ותגידי לה שזה מה שאת מתכוונת ללבוש. מבטיחה לך שבחמשת השבועות הקרובים תשמעי אך ורק על השמלה

moi24

New member
סטילטו זה עקב סיכה

וזו אחותי. קטנה ממני בארבע שנים. כפרה עליה... היא שקטה, עדינה, רוצה רק שהיום יעבור... אבל כל השאר... שלא נדע. אפשר לחשוב שזו החתונה הראשונה והאחרונה שהם יזכו לתכנן. באותו חודש גם החברה הכי טובה שלי מתחתנת. עכשיו כשאני קוראת את זה שוב, אני רואה איזה מגעילה אני יוצאת. אז שיהיה און דה רקורד - אני מגעילה רק בפורום הזה. במציאות אני סופר נחמדה. שיהיה ברור.

Star_Dust

New member
ברור

בשביל זה יש פורום. קטנה ממך בארבע שנים הופך אותה לבת 20. זה חוקי בכלל להתחתן בגיל הזה?

moi24

New member
חוקי, מצוי ואף רצוי

בחוגים מסוימים. אולי יש בזה משהו. היתה לי פעם שיחה עם אבא שלי, שהסביר לי, למרות שגם הוא לא מת על הרעיון, שאולי זה טוב בשביל אנשים מסוימים. לא להתפזר, לא לחכות עד שאתה כבר מקובע בדרכים שלך. ישר להתביית. אפילו אם לא מכירים אחד את השני עד הסוף. לגדול ביחד. בכל מקרה, לא בשבילי, תודה!

cheshire9

New member
הם צודקים

הכי טוב להתחתן כמה שיותר צעיר. ככה אפשר להתגרש צעיר. לפני גיל 30. ולהתחיל לחיות באמת. יש בתפוז פורום חדש - גרושים\ות צעירים - לכאלה מתחת לגיל 30 ....

cheshire9

New member
הלילה

ואני מצפה למשלחת של חברי הפורום עם בלונים ומשרוקיות שתחכה לי בש"ת ב 0300

moi24

New member
אם בא לך

אני מסדרת לך עכשיו VIP חינם
(מינוס בלונים ומשרוקיות)

g a z

New member
הי! הי! הי! ../images/Emo88.gif

זו לא בלונדה עם חזה זה חזה עם בלונדה!

Star_Dust

New member
האמת היא...

שאני התחתנתי בגיל 21. זה היה מאוד מוצלח, למרות שהרבה פעמים אנשים אומרים לי שאני לא יכולה לדעת אם זה היה נשאר מוצלח (בעלי נהרג חודש וחצי אחרי לידת ביתנו הבכורה. הרבה פעמים אני שומעת מאנשים שקשרים זוגיים נחלשים ומתפרקים בעקבות ילדים. לדעתי, זה לא היה קורה לנו, אבל הם צודקים, אני באמת לא יכולה לדעת בוודאות). א-ב-ל אני תמיד אומרת שהיה לנו יותר מזל משכל. כשאני מסתכלת על עצמי ערב החתונה, אני יודעת שלא היה לי מושג מה אני עושה בכלל. הרגשתי מאוד בוגרת. הייתי סתם ילדה. לא ידעתי בכלל מה ואת מי אני צריכה לחיים לצידי. למרבה מזלי, האדם שעמד לצידי היה, במקרה, בדיוק האדם הנכון עבורי. היום, לדעתי, אני יכולה לקבל החלטות הרבה יותר נכונות ומודעות.

אישון36

New member
סטיליטו

זה סוג סכין סיציליאנית. יש ספר של הרולד רובינס שנקרא כך על שם הסכין. אישון. בעיסקי סכינים.

belli80

New member
אז הנה

מה שאני מצאתי את עצמי אומרת לכל מיני מזיקים שבאו ונבחו עליי בטון פולני מתחנחן "אז מה איך??" א. לאיזו דודה שחשבה אותי בטעות לאחותה של הכלה (חתונה של חברה מהצבא) עניתי מבלי למצמץ, שאני לסבית. זה השתיק אותה לגמרי, אבל עד סוף הערב נעצו בי מבטים של "נו.. לא חבל.. ועוד כזו נחמדה.." ב. למישהי מהלימודים, שגם בימי הלימודים לא הייתה מהחביבות עליי, עניתי בספונטניות שבגלל שגיור זה כל כך מסובך נראה לי שאוותר על העיניין. (הזכרתי כבר שהיא דתייה אדוקה?). הזדעזעה לגמרי.. מי שהפתיעה היתה דווקא האמא הפרטית שלי, שלוחצת עליי כבר שנים לעשות ילד, וכשאני שואלת - "עם מי, למען השם?" היא עונה שלא נכנסים להיריון מהטבעת.. ויאללה לעסק. אז זה מה שאני דוגלת בו - לא מתחתנת עד שלא רוצה להניק, וגם זה לא חד-חד ערכי. למרות שבן זוגי מתחיל להפגין יכולות אימהיות מרשימות בטיפול בגורה שלנו..

moi24

New member
אהבתי

את התירוצים
אני כבר למדתי מזמן לא לענות. לחייך ולשתוק. או לחלופין, לענות "אמן". שתי התגובות בלתי יעילות בעליל. בייחוד בקרב גיל הזהב. האמת שלא זה מה שמציק. זו ההתעסקות האובססיבית בכל ההכנות. כבר אי אפשר לשבת לארוחת ערב מבלי להתעסק במה ללבוש, מה ללבוש לשבת חתן, ולשבת כלה, ולשבע ברכות, ואיפה להתסתפר, ואיזה צבע לעשות, ואיזו מאפרת לקחת, ואיפה נתלבש......................................................................................................................................
טוב די. מנת המרמור היומית תמה.

ד נ י ת3

New member
המלצה:

<שככה יהיה לי טוב, זה עובד!> אחרי החופה - תשתי מהכוס יין שקידשו בה את אחותך. האמונה אומרת ששתיה מכוס הקידוש - היא סגולה למציאת בן זוג ולחתונה. שככה יהיה לי טוב.. זה עובד. <ואי אפשר להגיד עלי שאני מאמינה גדולה> היינו 3 חברות ששתו מהכוס. אחת כבר התחתנה. אחת עם תאריך ואני מצאתי את אהבת חיי.

למעלה