די!

• פותח הנושא moi24
  • פורסם בתאריך

ufffnick

New member
באסה...

חוץ מלהשתתף בצערך אין לי מה לומר. כנראה שאת הצד השני של הסרגל הזה. מישהו צריך להיות שם. את יודעת, בשביל האיזון

ד נ י ת3

New member
רק המחשבה על

הבלאגן המשפטי שאבא שלי (בעזרתה הצמודה והחרדתית של אמא שלי כמובן) יעשה - מוציא לי את כל החשק מחתונות. וזה עוד בלי להוסיף את הפרמטר שאני גרושה למשוואה (גם ככה רבנות ורבנים זה לא כוס התה שלי).

ufffnick

New member
איך?

איך הצלחת לסבך את עצמך כל כך? לא סתם אומרים: אין כסף אין דאגות...

ד נ י ת3

New member
<אנחה>

נולדתי לזה. זה בא קומפלט עם כוס התה לימון, הביסקוויט לטבילה, הגובלן, המנורה השרופה (מילא אנחנו חובבות חושך), והספה הבודדת בסלון. <אנחה נוספת> שויין.

belli80

New member
כי אתה

בן. אין לך ביציות שמזדקנות... אצלנו לחוצים על ילדים, לא על חתונה, כי "לא נכנסים להריון מהטבעת.."

ufffnick

New member
מה קשור?!

כבר אמרתי כמה פעמים, זה נאמר בשיוויון מוחלט לגברים ולנשים אצלינו במשפחה. בקיצור, תקראי ת'שירשור.

belli80

New member
אוקיי, אוקיי.

לא צריך לצעוק.. דווקא קראתי את השירשור.. אני שפוכה לגמרי, עזוב אותי באמאש'ך.. הלכתי לישון. אתה בא?

belli80

New member
../images/Emo46.gif

לא שמעת ממני חצי ציוץ לאור מסע החיזורים של אישון, נכון? אז מה אכפת לך שאני מנסה להכניס את אחד מגברברי הפורום למיטה??
זה בסדר, יש מספיק לכולם. יום נעים, אני חוזרת לישון..

Star_Dust

New member
../images/Emo45.gif אני עם הגיבצת מנהלת!!!

גיבצת מנהלת, קראת כבר בשאלון שאני מאוד אוהבת אותך? אז תוסיפי עוד מאוד מאוד מאוד למשפט!

Star_Dust

New member
אפרופו להציק לאנשים אחרים.... ../images/Emo13.gif

מה שלום הפאסון?

באז באז

New member
פאסון קטנטון

היא כבר יודעת המון. אני מראה לה המון. היא גם מתחילה להראות בחזרה. כיוון שאנחנו לא רואים אחד את השני כל יום, אז פתאום הפרדות הופכות להיות קשות. היום בבוקר זה היה ממש קורע לב וכליות. דביק גם כאן בקיצור, אני נהנה מכל רגע...

belli80

New member
נו בטח..

סוף סוף מניחים לך אז את קופצת על ההזדמנות...

Star_Dust

New member
באלי יקירתי

לא להיעלב
דברים טובים יוצאים מחיפוש חדר. תראי לדוגמא את התיאור של הקומונה הזאת חוץ מזה, הפורום מיצה את נושא גונדרי את סטאר. אין לנו כבר הרבה לחדש. אז הגיע הזמן להעביר את השרביט הלאה

belli80

New member
אאאייייייכככככססססס!

מג'נטה!! יש משהו יותר דביק ומגעיל מסטאר והגונדרי שלה (שאגב, מישהו ראה לאחרונה??) אני בעד שתלכו להציק להם..

magenta73

New member
והכי מצחיק זה

שמדובר במנהלת הקודם של הפורום הנ"ל. סינגלס קלאב. כן כן. אני חוזה לעצמי עתיד דביק עד מאוד... תגידו, זה מדבק? הדביק?

belli80

New member
מהר!

שרשרת שומים מסביב לצוואר, יתד עץ בכיס וחמסה בכניסה לבית!! מהר!

למעלה