די!

• פותח הנושא moi24
  • פורסם בתאריך

Star_Dust

New member
גונדרי עובד קשה ../images/Emo10.gif

נראה לי שברגע שהוא הבין עד כמה אני high maintenance, הוא התחיל לקחת פרוייקטים נוספים
טוב, נו, לפחות ניתן להתנחם בעובדה שזה כנראה אומר שהוא בונה עליי להישאר לצידו יותר מאשר לטווח קצר. הי חתול! ראית? יותר מאשר לטווח קצר .... כן, כן, אנחנו זוג! .... מרוצה עכשיו?

cheshire9

New member
לא מספיק

אני רוצה בלון של גודייר בשמים ..... אני רוצה מטוס שכותב את זה בעשן....... אני רוצה כתובות אש בפארק הירקון... אני רוצה את זה באורות של עזריאלי ........ אני רוצה אתכם ברשימת ההצלחות של ג'יידייט. בפרסומת החוצות שלהם. במקום יעל אבוקסיס על גשר ההלכה. ואני רוצה לנהל את הטקס החילוני שאתם עומדים לערוך. במקום ברבנות. כי אנחנו בעד זוגיות חדשה ........

Star_Dust

New member
../images/Emo178.gif

לרגע חששתי לפתוח את התגובה שלך כי לא ידעתי למה לצפות אבל... אאאהההההההה, איזו הקלה... כל מה שאתה רוצה זה בלון של גודייר בשמים, מטוס שכותב את זה בעשן, כתובות אש בפארק הירקון, כתובת באורות של עזריאלי , הופעה ברשימת ההצלחות של ג'יידייט, בפרסומת החוצות שלהם, על גשר ההלכה ולנהל את הטקס החילוני שאנחנו עומדים לערוך?!?!? קטן עלינו, יקירי! חשבתי שכבר תציב לנו אתגר אמיתי

cheshire9

New member
אה כן - שכחתי

את הטקס נערוך תוך כדי צניחה חופשית .... ובעירום כמובן.

moi24

New member
כן

לא שחלילה נמאס מכם
אבל יש צורך די בהול באאוטינג דנדש. יאללה.

Star_Dust

New member
../images/Emo2.gif

תזמון מעולה! מוי אמרה קודם שהיא רוצה לראות תמונות של חברי הפורום

belli80

New member
פסססססט...

זו לא באמת אני.. אבל אל תגלי..
(נו באמת! נראה לך שאני טיפוס של פרנץ'?! אני מהמכרסמים!!)

smartblonda

New member
../images/Emo6.gif אמנם לא מכרסמת

אבל הפעם האחרונה שעשיתי פרנץ' היתה אסון,לא יכולתי אפילו לסגור כפתור שלא לדבר על להקליד

מה נסגר?!?

כל היום אני קוראת "סיפורי חתונה" כאלו שהצליחו, כאלו שלא.. אקסים ממורמרים.. מה נסגר? הנה קישור לסיפור המוצלח של היום. http://www.mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=88807

למעלה