האירוח החל!

לשדרני 102FM

מה אתם עושים בתוכניתכם? אני ממש לא מכיר אותה למרות שאני שומע רדיו ובאיזה שעות וימים התוכניות שלכם?

havlaz

New member
../images/Emo124.gif האירוח החל!

איתנו שדרני הפסקת 10, תוכנית הנוער של קול הים האדום. בתפקיד שירן אזואלי, שירן אזואלי בתפקיד שחף שושן, שחף שושן בתפקיד שגיא קינן, סנטה. שמרו על רמת הדיון, הודעות פוגעות או לא קשורות ימחקו. שרשרו נושאים קיימים להודעות קיימות ואל תפתחו הודעות חדשות. אנחנו מקווים שתהנו. אנשי הרדיו, אתם חיים? (הגיבו)

אנחנו כאן

הלו חברה מה קורה? אני מתחיל לענות על שאלות... זמנו קצוב לכן תדאגו ששאלותיכם יהיו קצרות ונקודתיות... סתם

שאלה ראשונה,

מה אתם עושים כאשר אתם מכבים את המצלמה בחדר שידור ואתם יוצאים להפסקת פרסומות?
מרקו וזהו!!!

מה אתה חושב<?

את האמת אנחנו רצים לשירותים כי יש לנו קקי אחרי הפיצה שאנחנו אוכלים... אני לא מפרסם את שם הפיצה

ואני...הולכת לטלפון!

אני מכורה לדיבורים...אז שאנחנו לא באוויר אני מדברת בטלפון..או ששרה את תשדירי הפרסומות!

DreamS_HunteR

New member
So..איפה השדרים? מה קורה?

הכל טוב? יש לי שאלה.. איך הגעתם לרדיו ואיך נתנו לכם תוכנית? מצפה לתשובה..

הנה תשובה...../images/Emo151.gif

רצינו תוכנית רדיו שתדבר עלינו ואלינו-הנוער! אז החלטנו לקחת יוזמה ולכתוב תוכנית-שלד לתוכנית. הלכנו לרדיו הצענו את בקשתינו...המפיקה בחנה בחדוטת עין ואמרה- "וואלה אתם מגניבים,ברוכה הבאה." וזהו...אנחנו כאן

בקשר לשאלה איך נתנו לנו תוכנית

שנה שעברה נגמרה התוכנית "שעת חלון" עם צוות המגשים המצוין שירן כוחאי זוהר גינזבורג ושחר קינן אנחנו ניצלנו את ההזדמנות והגשנו בקשה עם תוכן אחרי חודשיים חזרו אלינו

כולנו ביחד? לא...

אני ושירן מכירים כבר 10 שנים ותמיד היה לנו חלום לשדר ברדיו... אני הכרתי את נעמה גינזבורג (זו שעזבה, מתגעגעים)והחלטנו להיפגש כולם ולשבת על תוכנית... את שגיא הכרתי בקייטנה והוא עבד לפני כן עם אחד מאנשי הרדיו, הצעתי לו להצטרף אלינו כי אנחנו אחרי הכל נוער.... וכך זה התגלגל

למעלה