עכשיו יש משחק!! עכשיו אני פתחתי את התחנה ויש שידור של המשחק...
ס סנטה New member 9/3/02 #65 תודה סערורון ! סערור הוא סער צברי איש הרדיו סערורים , קול הצא´ט , הצבר והטוב ועוד ....
מ מרקו וזהו New member 9/3/02 #76 חבלזון, ההודעה של הICQ תשרשר את כל ההודעות של הראיון להודעה אחת, אחרת אי אפשר להבין מה קורה.
H havlaz New member 9/3/02 #78 מה אני יגיד לך.. שרשור זה ממש דבר קל.. זה הסיוט של כל מנהל פורום!!! אבל ננסה..
ש שירן אזולאי New member 9/3/02 #79 תודה-איש רדיו יקר! אני מודה לך...אתה רואה גם אנחנו לאט לאט נכנסים לעיניינם!!! מה לעשות גם הנוער שולט!
תודה-איש רדיו יקר! אני מודה לך...אתה רואה גם אנחנו לאט לאט נכנסים לעיניינם!!! מה לעשות גם הנוער שולט!
ס סערור New member 9/3/02 #89 ובכן נוער יקר../images/Emo24.gif אם נרצה או לא , אתם הדור הבא ואם כבר אתם בעניינים מזמן... המשיכו כך, ח´ ח´ על השירשור בפורום והאנשים המתענינים כל הכבוד
ובכן נוער יקר../images/Emo24.gif אם נרצה או לא , אתם הדור הבא ואם כבר אתם בעניינים מזמן... המשיכו כך, ח´ ח´ על השירשור בפורום והאנשים המתענינים כל הכבוד
ש שירן אזולאי New member 9/3/02 #91 הנוער שולט!!!!!!!!!!!!../images/Emo47.gif אבל אילת- עיר הזוהר,לא לנוער נקודה!!!!!