האירוח החל!

DreamS_HunteR

New member
יש עוד תוכנית שרוב בני הנוער אוהבים

המסלול, המצעד של קול הים האדום (פירסומת - אפשר?) כל יום חמישי בין השעות 16:00 עד 18:00 יש אבל רק מוזיקה לועזית בעריכתי והפקתי
(יש רוק ופופ, ודאנס, ובלאק מיוזיק ועוד - אבל אין ישראלי)

טופ לשדרנים המצויינים

טופ שבוע טוב רציתי להגיד לשחף הכוסון ולשגיא הדובון ולשירן העורכת שיש לכם אחלה תוכנית כמו שאתם אומרים ולשירן תשני את המוזיקה

TGTF

New member
יש לי שאלה

(בקול של ילדה בת 5) השאלה היא לשחף: מה באמת אתה לובש לתוכנית? ממעריץ אלמוני

אני בא רק עם תחתון

אנחנו אוהבים לרקוד על הכיסאות עירומים כביום היוולדנו... ממש כיף... אתה יכול לצפות בנו באתר האינטרנט fm102.tapuz.co.il

TGTF

New member
אל תחמיא לעצמך

יש לי מספיק נטיות התאבדותיות גם בלי לראות אותך על מסך המחשב הטהור מכל חטא שלי :) ד"א זה שי

Dr_Compu

New member
שאלה חשובה לי:

אני בן 17 ווצה להתגייס לגצ´´ץ בעתיד הקרוב..... יש לכם הצעה איך אוכל חחמוד למיונים.... חוץ מלסדר לעצמי פרוטקציה? :)

סנטה

New member
פששש זה די קשה אתה צריך הרבה ניסיון

ופרוטקצציה .... הרבה פרוטקציה

Dr_Compu

New member
זה ידעתי גם לפני...

:) את יכולה לסדר לי פרוטקציה? :)) אמממ....את מכירה אולי תחנות רדיו באזור תל אביב שאני יוכל להתחייל לעבוד שם בתור משהו, שאני יוכל לקבל קצת מרוח הרדיו?

havlaz

New member
סנטה זה שגיא קינן, הוא בן

ואני לא בטוח שהוא עדין בגלגלץ
תל אביב והאזור מלאים בתחנות.. יש לך את WFM, שזה רדיו של צעירים, שם הכי יהיה קל להתקבל. במקרה ויש תוכניות נוער, או שאין תוכל להציע את עצמך כשדרן/שדרן נוסף יש את Fm102 (הגרסה התל אביבית), 99 (אורנג´) ועוד..

havlaz

New member
אם מדברים על גלצ

האם לשדרנים שלנו יש כוונה לעסוק ברדיו גם בצבא, או בכלל בהמשך? או שזה בגדר רק תחביב

זהו חלומי../images/Emo29.gif

להיות שדרנית בגל"צ. אבל אני צריכה בשביל זה ויטמין פי- פרוטקציות.

Dr_Compu

New member
כן....

אבל מי יקבל שדרן בלי ניסיון??? בטח לא 103 FM, 120 FM, וכל האלה.... אין לי גם שאיפה להתחיל בתור שדרן.....מצידי בתור מנקה מדרגות :)

havlaz

New member
נסה את WFM...

אל תשכח שא-ב כשדרן ברדיו זה לדעת לשאול שאלות..

Starway

New member
אני לא מאמין!!!!../images/Emo2.gif

איזה באסה... איך הרשיתי לעצמי לפספס את הראיון של הרדיו... חברה תעדכנו אותי... מה הפסדתי, איך היה????

havlaz

New member
הם עדין פה למיטב ידיעתי ../images/Emo3.gif

תשאל תשאל..

מה קורה כפיר?

הכל טופ? לא פספסת כלום, אנחנו ממש בהתחלה והלילה עוד צעיר

למעלה