האירוח החל!

wel

New member
איך זה שאף פעם לא שומעים

בתוכנית פופ? האם המוזיקה סובבת סביב אדם אחד?

סנטה

New member
הפופ שבתוכנית ...

בכל תוכנית יש לפחות 2 שירי פופ , ובכן האם אתה חושב שצריך יותר פופ בתוכנית ? נשמח לדעת ... תענה לי

wel

New member
כן, הכל רוק כזה מוזר..

רוק ישראלי ודברים כאלה. יאק.. מה רע בקצת פופ? אני לא שמעתי אף פעם פופ בתוכנית..

סנטה

New member
קודם כל אני שמייח ש ...

אתה שומע את התוכנית אני וצוות התוכנית נשתדל לשים הרבה יותר שירי פופ בתוכנית ! החל ממחר ... תודה לך !

אבל אתם חייבים לזכור שני דברים.

אחד, אי אפשר תמיד לרצות את כולם. ודבר שני, חייבים לתת איון בכל דבר בחיים. וכך גם בתוכנית, שני שירי פופ, שניים רוק, קצת ישראלי וזהו... זה האיזון המושלם, זה מדבר לכולם. מרקו וזהו!!!

havlaz

New member
אני מתפלא איך אין הרבה פופ

שירן הרי חולה, חולה!!! על בריטני...

טוב, אני יהיה הצד שיגיד שצריך עוד

רוק, והרבה, בעיקר ישראלי, כי יש רוק טוב כאן בארץ.. לדעתי התוכנית מבחינה מוזיקלית ובכלל מאוד טובה...

havlaz

New member
האם יש פה יותר ממקריות

שבמקרה ישנם 3 שדרנים, כאשר כל אחד מבית ספר אחר?

סנטה

New member
הכל במקריות ...

יצא ששלושתינו מבתי ספר אחרים - הכל במקריות . לא הכרנו לפני התוכנית עכשיו אנחנו חברים והכל נחמד ונעים !

Zoey Z

New member
וואו...

אז איך אתם באמת מנווטים בין הלימודים לרדיו
מראש, זואי.

אני אישית מעדיף סוגי רוק

ואין לי כוח לריבים פה אז אני רק יגיד שאני מעדיף רוק מטאל ורוק ישראלי (metallica א ב י ב ג פ ן היהודים מוניקה סקס p i n k f l o y d רוקפור מוקי וכאלה) ולא יזיר רוב של רוק כי הוא ממש גוסס בתיקשורת למשל במעריב לנוער ראש אחד דידי לוקלי(תוכנית רדיו)mtv (הוא הפך לערוץ לפופ ולאנשים שרוצים לפנטז)ובכלל בכל המסיבות פופ וטראנסים אז אם באמת יש יותר רוק הרי זה מבורך ותמשיכו ככה

Action force

New member
רק חבל

רק חבל שיש לנו (לבני הנוער) רק שעה אחת שבה אנו שומעים את המוזיקה שנעימה לנו. רק שעה אחת? אם הרבה פרסומות... חבל. האיזון יבוא, ועד כה המוזיקה הייתה יחסית בסדר גמור!

פחחחח

צודק.... זה באמת לא מספיק רק רגע, רציתי להבהיר משהו... ההודעה על השדרנים המצוינים הייתה טעותת בשם המשתמש

קודם כל תודה ואז תגובה..../images/Emo70.gif

רוק זה דבר יפה...אבל אני עדיין מנסה הכל כדי להגיע אל כל לבבותהם של בני הנוער! נכון שאין זמן לנוער אבל זה לא רק ברדיו,לא משקיעים בנוער בקלליות.

למעלה