הפרק האחרון

dutchman

New member
האם מתוכנן המשך לסדרה?

כרגע שמעתי שהשבוע זה הפרק האחרון ואני אישית שרוף על הסדרה ורוצה לדעת עם יהיה לה המשך כי תכלס היא היתה באמת קצרה (חמש פרקים בערך?)

אני ממש מבובל!!!!!!!!

הסדרה מילואים נגמרת מחר? או מה? לא הבנתי כבר היא נגמרה או שיש עוד פרק מחר ראיתי באתר קטע שפיסטוק או מישהו מיילד אישה ערבייה,באיזה פרק זה היה? תודה לעונים..

willo1

New member
../images/Emo124.gif הפרק האחרון../images/Emo7.gif

יאוו, היום נגמר... לפי כל מה שאמרו הולך להיות פרק שלא נשכח.. *סמיילי סקרן*

willo1

New member
וואי,

הקטע שבנדה מטיף לנדב קרע אותי. חחחח זה היה ממש משעשע

מה זה???????????????????????../images/Emo184.gif

למה זה נגמר ככה???????????????????????????????????????????????????? איזה סוף מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ולא הראו את נתן בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרק מגעילללללללללללללללללללללללללללל

אנונה3

New member
מה?!

טירונות היו 2 שנים אז המילואים האלו חודשיים?! יאללה טירונות פי אלף על זה!!!

hili2006

New member
מה זה?

מה זה? פרק ראשון ואחרון שאני רואה וככה הם עוצרים? חוסר אחריות פשוט! מי יודע מתי תהיה עונה שניה? במילניום הבא ואם ככה מתחו אותנו עכשיו מה יהיה אח"כ? נקודה למחשבה

SATLAN83

New member
אתם גדולים ברבש

אתם ענקים! יש לי רעיון לסידרה - שרק אתם יכולים לעשות מזה משהו גדול אתם יותר ממוזמנים ליצור קשר (אין לי מושג איך ליצור איתכם) [email protected] אמיר

prili8

New member
חייבים להמשיךךךךךךך

מה זה??? התוכנית הכי טובה בשנים האחרונות!!!!!!! חייבים לעשות המשךךךך!!!!!!!!!!!!

zoltan1

New member
פרק מאכזב!

אכזבה גדולה מפרק הסיום!!! נשאר מבולבל ולא פתור!

Felix 5

New member
הפרק האחרון

צפוי בנאלי ומשעמם. קיוויתי לפחות לקצת נחמה לקראת הסוף. מהפרומואים של הסדרה שעשו כחכל הרבה גלים קיוויתי לצפות בסדרה ברמה של טירונות ומאוד התאכזבתי, כמו בחדר מלחמה.

כן, באמת שאת\ה צודק\ת בטירוף../images/Emo70.gif

אני ביכלל ציפיתי לסוף טוב, ופתאום
-הורגים את פיסטוק
זה הסוף הכי מעציב ומבאס שראיתי מכל הטלנובלות\סדרות עד היום

למעלה