אצל האחים ברבש הכל יכול להיות במידה והוא יחיה אז זה יהיה שינוי דרסטי ואם ימות תחול תפנית
A actress New member 19/4/05 #64 אצל האחים ברבש הכל יכול להיות במידה והוא יחיה אז זה יהיה שינוי דרסטי ואם ימות תחול תפנית
ה הכוסון מאשדוד New member 20/4/05 #66 אוףףף פרק אחרון מזה למה ניגמר עוד איזה מתח יש הערבים הרגו את פיסטוק איזה בסה עוד הוא עזר לאישה שהיתה באריון
אוףףף פרק אחרון מזה למה ניגמר עוד איזה מתח יש הערבים הרגו את פיסטוק איזה בסה עוד הוא עזר לאישה שהיתה באריון
W willo1 New member 17/4/05 #4 אכן, הסדרה מסתיימת היום.. פיסטוק מיילד איזה ערבייה? בטח בפרק הזה.. כי בפרקים הקודמים לא היה משהו כזה. אלא אם כן זה בדיוק בפרק שהקליטו לי ועוד לא ראיתי..
אכן, הסדרה מסתיימת היום.. פיסטוק מיילד איזה ערבייה? בטח בפרק הזה.. כי בפרקים הקודמים לא היה משהו כזה. אלא אם כן זה בדיוק בפרק שהקליטו לי ועוד לא ראיתי..
ע עדוש לא2 נתוש New member 17/4/05 #5 כןןן ישד המשך ךך ך ךך ךך ך ../images/Emo84.gif אני מחורפנת W$%^MWM^W#
I irit500 New member 17/4/05 #6 באמת?????? כבר חשבתי שלא יהיה המשך... איזה מזל......... אני בכלל לא מבינה מה הקטע לעשות סדרה כ"כ קצרה...
באמת?????? כבר חשבתי שלא יהיה המשך... איזה מזל......... אני בכלל לא מבינה מה הקטע לעשות סדרה כ"כ קצרה...
ע עדוש לא2 נתוש New member 17/4/05 #7 כדי שנתאהב באנשים ששמה../images/Emo84.gif ואח"כ יקחו לנו אותםםם %#^$@@^^ כןן עושים חדששש.. ככה בצלאל אמרררררררררררררררררררר איזה כייייייייייייייף +
כדי שנתאהב באנשים ששמה../images/Emo84.gif ואח"כ יקחו לנו אותםםם %#^$@@^^ כןן עושים חדששש.. ככה בצלאל אמרררררררררררררררררררר איזה כייייייייייייייף +