הפרק האחרון

willo1

New member
זה בכלל לא מצחיק

אלא עצוב נורא שכבר אי אפשר להיות בטוח שאישה עם בטן היא בסה"כ בהריון ולא נושאת חגורת נפץ. בושה. פשוט בושה

willo1

New member
מה לא מובן??

בושה שאי אפשר לדעת שאישה ערבייה היא בסה"כ בהריון ולא רוצחת מסוכנת. הם הרי לא ידעו שהיא לא מחבלת היא דווקא מאוד התאימה לתיאור שנתנו להם לילה קודם.

בלה24

New member
מה זה השטויות האלה?!?!

סידרה של שניים וחצי פרקים עם, בקושי הספיקו לעשות שם משהו, השאירו מלא קצוות, וסוף שלא קשור לכלום?!?!?!?! מה זה נסגר עם ערוץ שתיים?! כל סירה חדשה יותר קצרה מהקודמת?!! קודם חדר מלחמה, אז לתפוס את השמיים, ועכשיו זה... אני לא מבין...

ראסמייייייייייייי../images/Emo184.gif

חדר מלחמה אמרו סדה טובה רצח ובהתחלה לא ראיתי, עד שיום אחד החלטתי לראות, אבל מה? היא נגמרה..... מעפנים
ולתפוס את השמיים היה מפגר לאללה, כמה פרקים היו? 3? ונגמרה העונה..... טיפשים
ומילואים זה השיא!! עד שסוף סוף יש סדרה טובה, גומרים אותה אחרי 7 פרקים!! גררררררררררררררררררררררררררררר

איה 2

New member
סוף קשה.. סדרה נהדרת!!

למה פיסטוק? תמיד דופקים את הטובים!!! מתה על דרור ועל החתיך שיושב לידו בישבות לפעמים

eyali21

New member
תוכנית מילואים אכזבה גדולה!!!

ציפיתי לתוכנית זו בקוצר רוח , הפירסומות והפרומאים שהיו לפני התוכנית חזקו בי את המחשבה שזו תהייה תוכנית מצויינת ואפילו טובה יותר מאחותה " טירונות". אולם תוכנית זו לא מגיעה לקרסוליים של טירונות, התוכנית נעשתה בחפיפניקיות שלא מתאימה לאחים ברבש ואני אפרט:1. התוכנית נעשתה רק בשמונה פרקים רק התחילה וכבר נגמרה אין את האפקט של תנו לי עוד!!! 2. לא הייה בכלל אקשן!!!! זו הייתה אמורה להיות יחידה קרבית!!! איפה כניסה לערים פלסטיות לכידת מבוקשים יש עוד מלא פעלויות של יחדיות מילאוים חוץ מאשר מחסומים 3. קצוות לא סגורים:כאשר חברתו של נדב מתקשרת לספר לו על ההריון הוא שואל אפשר לשאול של מי התינוק ואז היא מנתקת והוא חוזר לשחק כדורסל נראה לי תמוהה ואדיוטי בושה וחרפה!!! בקיצור אני התאכזבתי מאד ואני מקווה שמישהו יתייחס לביקורת הזאתי ברצינות כי אני בטוח שאני לא לבד ויש עוד מלא אנשים שהתאכזבו כמוני אז קחו את זה לצומת ליבכם כי מספיק שבן אדם אחד לא מרוצה כדי להסיק מסקנות אז ביי בינתיים ומי שרוצה להגיב אני אשמח

אכן, יש עוד רבה מאכוזבים../images/Emo184.gif

דווקא אני אהבתי תסדרה, אבל הסוף היה ממש מפגר- אכן הקטע עם נעה בשירותים היה דפוק לאללה ופתאום הוא חוזר לשחק כולו שמח מהחיים, הזוי
גם הקטע של הלידה היה מפגר לאללה, עלק היא בצירים והיא עומדת לה בשקט ובשלווה, פתאום היא נופלת, החובש הופך למיילד והופ יצא ההתינוק שנראה יותר כמו סמרטוט
ובינתיים כולם משחקים כדורסל, אין להם מושג מה קורה סבביבם............ הקיצור- טעון שיפור

Poison Flower

New member
סידרה מדהימה!

אני כל כך שמחה שהסידרה הזו שודרה.. סידרה מאוד מאוד יפה ומרתקת..כמו טירונות! אני מאוד מקווה שיהיה המשך למילואים וגם לטירונות (מי מת? מי עדיין ניצל? חחחח 3 שנים אני מחכה כבר לתשובה!!) אוהבת את מה שאתם עושים.. הצפייה להמשך :) גדול!!

gm2271

New member
סוף כמו בטירונות

הסוף של מילואים מזכיר מאוד את הסוף של טירונות

actress

New member
חבל שהרגו את פיסטוק

כ"כ רצה לצאת בהתחלה ובסוף הוציאו אותו

irit500

New member
אוףףףףףףף

איזה סוף מעצבן!!!! אני ממש מקווה שהם ימשיכו בגלל שכלום לא סגור!!! רני שונאת שעושים את זה..

actress

New member
למה אבל למה עוד שניה אשתו עמדה

ללדת, הוא כ"כ ציפה לילד הזה ועכשיו הוא לא יראה אותו אוףףף הלוואי שתהיה תפנית

למעלה