הפרק האחרון

זה לא טלנובלה!!../images/Emo184.gif

זאת סדרה דרמה טובה מאוד הייתי אומרת, רק חבל שהאחים ברבש ניסו לעשות משו מיוחד, אבל זה מעצבן סוף כזה קלטו!!!!

koobbe

New member
סוף דפוק

הסוף של הסדרה ממש דפוק! מה קורה? פוגעים בעוד חיילים? מפסיקים דווקא כשמתחיל האקשן?! ממש לא רציני!

willo1

New member
נכון

יש הרבה עניינים שהשאירו פתוחים. גם יש דמויות שלא הראו בכלל.. (ג'רי, תמרה, בנצי..)

andain

New member
מה זה?!?!

ככה נגמרה הסדרה??? מה הם ניסו לשחק אותה סוף כמו של טירונות??? אם כן אז לא הלך להם כי הסוף של טירונות באמת היה בלתי נשכח אחרי שנקשרת לכולם שם ופה חודש סידרה ומסיימים את זה ככה

GentlyWeeps

New member
בקשר לסוף

מישהו יכול להסביר לי מה קרה? בדיוק עשיתי משהו אחר ופיספסתי את השניות האחרונות של הסוף קלטתי שירו בזה שילד [שחכתי את שמו] אבל לא הבנתי מי מה ... תודה :)

thankful

New member
את זה גם אני לא הבנתי ...

אולי מי שירה בפיסטוק היה אחד מהערבים מסוף הפרק הקודם (אחד משני הערבים שתיצפתו מההר/גבעה) ? אני יכול רק להניח שאחד מהערבים האלה רצה לנקום וכאשר הוא ראה שפיסטוק יילד את הערבייה והערבייה מתה , הוא ירה בפיסטוק . חשבתי לתומי - אולי סוף שמח ל "מילואים" ברגע שפיסטוק יילד את הערבייה ויצא התינוק . מצד שני , אמרו "פרק סיום בלתי נתפס" - ואכן מה שלא נתפס הוא , מאיפה פתאום הגיע אל פיסטוק כדור (קליע) לגוף ??? ... ופתאום מסך שחור בסוף הדרמה . אכן , קצוות לא סגורים . אכן , גם תמרה ובנצי וג'רי "נעלמו" מהפרק הזה ... ליאור .

willo1

New member
נכון, זה באמת

היה מפחיד הם עוד עשו את זה סלו מושיין. כאילו לא מספיק הזדעזעתי... ואני חושבת שזה די בטוח שאלו אותם ערבים.. ידעתי שהם יעשו משהו בסוף אבל זה בא בהפתעה בכלל לא חשבתי שהם יירו בקטע הזה... אני דווקא יותר פחדתי על נדב ובנדה..

גם לי זה קרההההההההה../images/Emo184.gif

חשבתי שאחרי שהכל הסתדר והכל יופי טופי, הם יעשו סצנת סיום יפה משו, הירייה הזאת הייתה כ"כ לא צפויה

מההההההההה ??????????../images/Emo84.gif

ככה נגמר ? - סתומיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
יש להם מזל שהם לא הרגו את ג'רי שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אחרת היה להם עסק איתייייייייייי ועם צליל

calanitn1

New member
פרק אחרון

מה זה הטמטום הזה? איזה מין פרק אידיוטי. איך גומרים סדרה ככה? מה קורה עם דרור קרן ומרינה שיוף למשל? מה קורה עם ההריון של נועה? אין שום סגירת קצוות ובניגוד למה שהאחים ברבש היו מצפים, דווקא בגלל זה אין שום חשק לצפות בעונה הבאה, אם תהיה... מהומה רבה על לא מאומה!

DEmon11

New member
מה ככה זה נגמר?

מה זה ירו בפיסטוק ונגמר? מה יהיה? המשך? ופיסטוק הזה גם כן היה צריך להקשיב לבנדה שתמות הערביה
למה צריך עוד מחבל קטן

למעלה