השתמטות מצה"ל- הבלוגיה של נועה לביא.

Bezalel P

New member
תגובה כוללת לשרשור הזה

1. כידוע, עורכי התוכן בתפוז אינם יוצרים את התוכן. אם הגולשים בוחרים לכתוב על השירות בצהל כן/לא/אולי/בעד/נגד וכו', וזה נושא שנמצא בכותרות של השיח הציבורי, הרי שאנחנו נקדם אותו. אין בכך הבעת דעה מסוג כלשהו של תפוז לגבי התוכן המקודם. 2. בכל התקופה האחרונה שבה נושא ה"השתמטות" נמצא בכותרות, ניתן למצוא בדף הבית של תפוז ובבלוגיה תוכן מקודם העוסק בזויות ראייה שונות על הנושא. מן הסתם, רשומות שכתובות מתוך נקודת המבט שבקונצנזוס אינן זוכות לאותה רמה של תגובות נזעמות כמו שראינו כאן, ולכן ייתכן שאתם פחות שמים לב לעובדה שהן מקודמות. 3. כפי שנכתב, זהו פורום הבלוגיה ולא פורום "השתמטות בעד ונגד". ניתן לקיים פה דיונים בשאלת קידום או אי-קידום של רשומות ובלוגים מסוימים, אך כנראה שזה לא מובן מאליו כי המתדיינים נדרשים לשמור על תרבות דיון ולא לכנות בלוגרים או גולשים אחרים בשמות גנאי וכיוצא באלה.

SimsY

New member
לא העמדה הרשמית של תפוז?

אז איך בדיוק בחודש האחרון 3 רשומות עם תוכן מאוד פרובוקטיבי על השתמטות קודמו לדף הראשי ואף רשומה נגד זה לא קודמה ? יש כאן מגמתיות בלתי נתנת להכחשה ואם במקום להשתמט בשקט ולא לנופף בדגלים "תראו אני לא משרת ואתם לא נה נה נה נה" הדבר כן נעשה שלא יתפלאו במלחמה הבאה למה הדברים יראו כמו שהם.

SimsY

New member
בצלאל אני רוצה לשאול אותך באמת בכנות

מה היחס של רשומות שהם נגד ההשתמטות שקודמו לעומת כאלה שבעד ? אני התלוננתי על 3 בחודש האחרון כשראיתי כאלה שקוראות להוקעה של המשתמטים פעם ב... ודווקא ראיתי המון רשומות שמנוסחות יפה ובאמת היה מגיע להן לזכות בתהילה.

Bezalel P

New member
עניתי מספר פעמים ותמיד בכנות

עורכי האתר משתדלים להביא מגוון דעות. רק אתמול למשל, קידמנו את הבלוג של רדיקאל חופשי, שכתב רשומות תשובה לנועה. נושא ה"השתמטות" היה על סדר היום הציבורי שבועות רבים, כשכל אמצעי התקשורת מזועזעים מהמשתמטים ועושים עליהם עליהום. אם לא פה, איפה עוד אפשר יהיה לשמוע דעות מסוג אחר, שאינן עולות בקנה אחד עם הקונצנזוס?

Chris Redfield

New member
זה מה שאתה ו"עורכי תפוז"

מסרבים לראות. לא רואים פה מגוון דעות. אני רוצה לראות בין הבלוג הראשון שלה בנושא שקודם, לבלוג השלישי המדובר, איזשהם פוסטים של אנשים שקודמו שהם נגד השתמטות. אתה לא יכול לחזור שוב ושוב על אותה המנטרה המוטעה ש"הנושא אקטואלי לכן "עורכי תפוז" רואים לנכון לקדם פוסטים.. " אבל הפוסטים הן בני אותה הדעה, ככה שלמעשה הגולשים קוראים רק על צד אחד של המטבעה. אין טעם לציין שאחרי שהתעוררה תגובה אז "עורכי תפוז" קידמו פוסט שבה כתגובה לזה של נועה. בבקשה ממך אם אתה מגיב, תגיב לעניין, באמת שאין טעם שתכתוב שוב את אותם הדברים.

Bezalel P

New member
עניתי שקידמנו גם רשומות מזויות אחרות

התשובה הזאת אולי לא מקובלת עליך, אבל אני לא מכיר תשובה אחרת.

אתה רק מוכיח את הנקודה

אילו קראת את הפוסט השלישי שלי, היית רואה שהוא נכתב בתגובה לפוסט אחר שפורסם, איך לא, בין הראשון לשלישי. אבל לא הבחנת בכך כי זה לא פרובוקטיבי דיו, וממילא רוב הגולשים הם - כמוך - מקליקים רק על מה שמושך להם את העין ובזה מסתכם העניין.

ע ל ו מ ה

New member
קידום משתמטים, להלן הסטטיסטיקה

נבדקו שתי תגיות: "משתמטים" ו"השתמטות". בתגית "משתטים" נבדקו כל ארבעת העמודים. בתגית "השתמטות" נבדקו חמשת העמודים הראשונים (מוקדם יותר הסערה לא היתה כה גדולה). ישנם שלושה סוגי רשומות: 1) המצדדים בהשתמטות, כמו נועה 2) המתנגדים נחרצות, כמו הרדיקל 3) הדנים פילוסופית בסערה והרי מספרי המומלצים: דף ראשון ב"משתמטים", 3 מתנגדים מומלצים. דף שני, 2 מתנגדים, 1 בעד, 1 מתפלסף דף שלישי, 1 מתנגד. ללא ספק, רוב מוחץ למתנגדים|, עם 6 רשומות מומלצות. דף ראשון ב"השתמטות", 2 מצדדים מומלצים (שתי הרשומות של נועה - רק שתיים קודמו בדף הבלוגיה), רשומה אחת נגד. דף שני, 1 מתפלסף. דף שלישי, 1 בעד, 1 מתפלסף. דף רביעי, 1 בעד, 1 מתפלסף. אז אוקיי, הבנו, לא מוצא חן בעיניכם ששתי הרשומות של נועה קודמו. אבל ברור מעל לכל ספק שלמעלה מ-6 רשומות נגד ההשתמטות הומלצו גם הן. בהחלט אי אפשר לומר שתפוז חד צדדי (ואם כן, אז החד צדדיות בהחלט לא נוטה לכיוון המצדד).

ע ל ו מ ה

New member
1 2

1. אם בבלוגיה בלבד קודמו 6 רשומות נגד השתמטות ורק 2 בעד, לא סביר להניח שבשער תפוז הסטטיסטיקה היתה שונה בהרבה 2. זה פורום הבלוגיה, לא פורום שער האתר

Chris Redfield

New member
סליחה

הפורום נועד לדבר על עניני בלוגים. אני דיברתי על פוסטים ספציפיים. לא סביר אבל עובדה, בגלל זה כל המהומה.

Tali1912

New member
וזה קשור לבלוגיה

וגם לפורום, אין פורום לשער האתר כמה שזכור לי מעניין שהשמות שמגבים את עורכי הבלוגים ועורכי תפוז בכלל כולל הכחלחלה המשתמטת הם שמות של בלוגיסטים שכנראה יד לוחצת יד לא מפליא בכלל.

למעלה