השתמטות מצה"ל- הבלוגיה של נועה לביא.

Tali1912

New member
נו מה.........

לא ציפיתי לתגובה אחרת, הרמז העבה שלך מי הוא קול ההיגיון ומי קול הקונפירציה. וכמובן שהיגיון שלכם אומר נו אז מה עוד רשומה, כוללללה רשומה, למה לא ? מותר לה לכתוב <בעצם "אף אחד לא ראה מה כתבה, ראיתם? לא לא מה פתאום> זה בטוח לא ישפיע על אף אחד לפני גיוס או לפני שהוא מתייצב ליחידת מילואים שלו. מה פתאום חס וחלילה משפיע ואיזה יום אחד תופיע תגית "נאצים" "יהודון" "צלבי קרס" ואז גם זה יהיה בסדר כי זה "חופש הביטוי" וזה עכשיו נושא "חשוב" והכי חשוב מביא רייטינג עם כותרת בשער תפוז "המדריך לתא הנאו נאצי" נו ברור קבוצה חבורת נוער נתפסת, המקרה מגיע לתקשורת והופה כל השאר יוצאים מהמחילות קיבלו אור ירוק ומותר לבעוט בכל הולך רגל ולשרוט ת'אוטו לרסס בבתי כנסית, בלי בושה וגם אפשר לכתוב על זה מדריך בבלוג כי זה בסדר. נכון? ושיבוא מישהו קול הקונספירציה שזה יראה לו לא מקובל איזה תשובה תקבלי? " נושא ה"השתמטות" היה על סדר היום הציבורי שבועות רבים, כשכל אמצעי התקשורת מזועזעים מהמשתמטים ועושים עליהם עליהום. אם לא פה, איפה עוד אפשר יהיה לשמוע דעות מסוג אחר, שאינן עולות בקנה אחד עם הקונצנזוס?" מה אני אגיד לך, ממש קול ההיגיון!

genessis

New member
נכון מאוד

גם אני התלוננתי בעבר והדיון נגרר לחופש הביטוי במקום להצמד לעובדה המצערת שהבלוגיה מתחילה לקבל אופי אנטי ציוני. אני חייבת להודות שזה מאוד מפריע לי ומאז יש לי משבר יוצרים חמור והאמון שלי בבלוגיה מתערער. לתשומת לב האחראים. (תכף יקודמו גם רשומות נגד אתיופים יהודים ושאר ירקות)

ע ל ו מ ה

New member
מה אנטי ציוני ב-6 מול 2?

(התפספס לי |סדגש| אחד, אז הנה שוב, הסטטיסטיקה) נבדקו שתי תגיות: "משתמטים" ו"השתמטות". בתגית "משתטים" נבדקו כל ארבעת העמודים. בתגית "השתמטות" נבדקו חמשת העמודים הראשונים (מוקדם יותר הסערה לא היתה כה גדולה). ישנם שלושה סוגי רשומות: 1) המצדדים בהשתמטות, כמו נועה 2) המתנגדים נחרצות, כמו הרדיקל 3) הדנים פילוסופית בסערה והרי מספרי המומלצים: דף ראשון ב"משתמטים", 3 מתנגדים מומלצים. דף שני, 2 מתנגדים, 1 בעד, 1 מתפלסף דף שלישי, 1 מתנגד. ללא ספק, רוב מוחץ למתנגדים, עם 6 רשומות מומלצות. דף ראשון ב"השתמטות", 2 מצדדים מומלצים (שתי הרשומות של נועה - רק שתיים קודמו בדף הבלוגיה), רשומה אחת נגד. דף שני, 1 מתפלסף. דף שלישי, 1 בעד, 1 מתפלסף. דף רביעי, 1 בעד, 1 מתפלסף. אז אוקיי, הבנו, לא מוצא חן בעיניכם ששתי הרשומות של נועה קודמו. אבל ברור מעל לכל ספק שלמעלה מ-6 רשומות נגד ההשתמטות הומלצו גם הן. בהחלט אי אפשר לומר שתפוז חד צדדי (ואם כן, אז החד צדדיות בהחלט לא נוטה לכיוון המצדד).

למעלה