לא מתפקדת...אבל מאחלת לכל ההריוניות הריון קל ונעים!
N nubi New member 16/5/05 #23 ../images/Emo45.gif ממש מלחיץ אותי כל מבול ההריוניות הזה... שיהיה לכולכן הכי הכי קל שבעולם!
מ משוש30 New member 16/5/05 #24 בהצלחה בנות!! ואו כמעט כל הבנות שהיו איתי בהריון ולידה פתאום בחודשים מתקדמים בהריון שני ורק אני גוזל רך נשתכחתי מלב... את המון המון בהצלחה הריון קל ולידה קלה ומהירה
בהצלחה בנות!! ואו כמעט כל הבנות שהיו איתי בהריון ולידה פתאום בחודשים מתקדמים בהריון שני ורק אני גוזל רך נשתכחתי מלב... את המון המון בהצלחה הריון קל ולידה קלה ומהירה
D daldan New member 16/5/05 #25 גם אני מתפקדת תל"מ 3.11.05 כרגע שבוע 15. והיום בסקירה גילינו שאנחנו מחכים לבן נוסף
N Nona a New member 16/5/05 #27 הרבה מזלט והריון קל לכל ההריוניות ! (וגם אני מרגישה שכל מי שהיתה בהריון ב"תקופתי" כבר נמצאת בסיבוב שני ....)
הרבה מזלט והריון קל לכל ההריוניות ! (וגם אני מרגישה שכל מי שהיתה בהריון ב"תקופתי" כבר נמצאת בסיבוב שני ....)
I isidora New member 16/5/05 #28 מזל טוב לכולן ../images/Emo24.gif אני רק אציין שהשרשור הזה מתחיל להלחיץ אותי...
P POOH* New member 17/5/05 #30 מתפקדת גם... גיא בתש נה וחצי החודש. בתחילת ספטמבר אמור להצטרף ללמשפחה אח קטן.. POOH
R rona25 New member 17/5/05 #31 תל"מ 1.7.05 שבוע 33 עם בן../images/Emo66.gif ההפרש בין השניים אמור להיות שנה וחודש פלוס מינוס
D dorlim New member 17/5/05 #34 WOW כמה בנות בהריון מה זה כאן כולן בסיבוב שני???? אני עוד לא... ויקח עוד זמן לפתיחת המרוץ מאחלת הריון כיפי וקליל לכל אחת מההריוניות
WOW כמה בנות בהריון מה זה כאן כולן בסיבוב שני???? אני עוד לא... ויקח עוד זמן לפתיחת המרוץ מאחלת הריון כיפי וקליל לכל אחת מההריוניות
ב בלינקה New member 17/5/05 #37 לא כולן נובי ואני פתחנו קבוצת תמיכה לתל"מ פברואר 2007. נשמח אם תצטרפי