תרשמו אותי
ד דפנה מי New member 17/5/05 #44 לי דוקא מתאים מרץ/אפריל../images/Emo3.gif קצת יותר לכיוון האביב - לברוח ממחלות החורף
B boringvered New member 17/5/05 #51 מממ.... חושבת על נסיונות התרחבות בסביבות פברואר 2006... אולי קצת לפני... ואז מקווה לתל"מ זהה לזה שהיה של גל... נוב' 2007...
מממ.... חושבת על נסיונות התרחבות בסביבות פברואר 2006... אולי קצת לפני... ואז מקווה לתל"מ זהה לזה שהיה של גל... נוב' 2007...
N nubi New member 17/5/05 #59 אכן כן, אנחנו מקימות קבוצת תמיכה. אני חושבת שלאור חילופי המהלומות ביני לבין הבעל, אני אאלץ לדחות קצת את התאריך.
אכן כן, אנחנו מקימות קבוצת תמיכה. אני חושבת שלאור חילופי המהלומות ביני לבין הבעל, אני אאלץ לדחות קצת את התאריך.
ע עינבלית New member 17/5/05 #35 15 הריוניות? ספרתי נכון? נשים לפני ואחרי לידה- תמיכה ושוקו עושה סלטות.
M MASHY BOSTON New member 17/5/05 #41 ואני מספר 16 ../images/Emo60.gif שבוע 33 או 34, תל"מ 03.07.05, מחכה ומצפה לעוד ה. תמרי כרגע בת שנה ו10 חודשים וכשאלד, תהיה בת שנה ו11 וחצי חודשים.
ואני מספר 16 ../images/Emo60.gif שבוע 33 או 34, תל"מ 03.07.05, מחכה ומצפה לעוד ה. תמרי כרגע בת שנה ו10 חודשים וכשאלד, תהיה בת שנה ו11 וחצי חודשים.
ד דמעות של מלאכים New member 17/5/05 #43 לא מתפקדת - אבל מאחלת לכולכן הריונות קלים, ארוכים ומשעממים הרבה בריאות ואושר
G galiaS New member 17/5/05 #47 מצטרפת למפקד ממש ממש בתחילת הדרך. לפני יומיים ראינו דופק - כבר שכחתי כמה זה מרגש לראות את גרגיר האורז הקטן שט לו בשק ההריון. תל"מ בתחילת ינואר. עוד ארוכה הדרך.
מצטרפת למפקד ממש ממש בתחילת הדרך. לפני יומיים ראינו דופק - כבר שכחתי כמה זה מרגש לראות את גרגיר האורז הקטן שט לו בשק ההריון. תל"מ בתחילת ינואר. עוד ארוכה הדרך.
A ayush New member 17/5/05 #48 די../images/Emo70.gif קולולולווווו ../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif איזו התרגשות ! באמת תהיתי מה קורה איתך בנדון כל כך שמחה ! שימשיך בקלות
די../images/Emo70.gif קולולולווווו ../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif איזו התרגשות ! באמת תהיתי מה קורה איתך בנדון כל כך שמחה ! שימשיך בקלות
M mummy New member 17/5/05 #52 ארוכה? אין לך מושג כמה היא קצרה זה יעבור לך בטיל (איזה כיף להיות בצד המנוסה שנותן עצות בטון מתנשא...). בהריון שני פשוט אין זמן להיות בהריון. הכי חשוב שיהיה משעמם ומשמים. הכי קל שאפשר. תזכרי שבסוף זה עובר. ואז הכל הרי מתחיל... מזל טוב יקירתי
ארוכה? אין לך מושג כמה היא קצרה זה יעבור לך בטיל (איזה כיף להיות בצד המנוסה שנותן עצות בטון מתנשא...). בהריון שני פשוט אין זמן להיות בהריון. הכי חשוב שיהיה משעמם ומשמים. הכי קל שאפשר. תזכרי שבסוף זה עובר. ואז הכל הרי מתחיל... מזל טוב יקירתי
א אפעופ New member 17/5/05 #54 גליה - מזל טוב. כולי מרוגשת ../images/Emo23.gif איזה יופי. כל כך משמח אותי לשמוע . שיהיה לך הריון כיפי ועגול ומהנה.
גליה - מזל טוב. כולי מרוגשת ../images/Emo23.gif איזה יופי. כל כך משמח אותי לשמוע . שיהיה לך הריון כיפי ועגול ומהנה.