נכון , 3 ימים לפני הלידה...
S swann New member 18/5/05 #80 וואו איזו רשימה!מזל טוב לכולן../images/Emo65.gif מקווה להצטרף אליכן בקרוב...
א אמאאור New member 18/5/05 #81 לא מתפקדת, רק רוצה לאחל הריונות קלים, תקינים ומלאים לכל ההריוניות בסיבובים החוזרים, לידות טובות ומעצימות, ותינוקות בריאים ומאושרים
לא מתפקדת, רק רוצה לאחל הריונות קלים, תקינים ומלאים לכל ההריוניות בסיבובים החוזרים, לידות טובות ומעצימות, ותינוקות בריאים ומאושרים
S Sashuka New member 19/5/05 #84 מתפקדת למרות שכמעט ולא משתתפת מצפים בקוצר רוח ל נוסף, שאמור להצטרף אלינו ביוני (תל"מ 12.6) יונתן טו בן שנה וחצי... היה לי ממש כייף לראות שמות מוכרים (עוד מהריון ולידה של הסיבוב הקודם) בשירשור זה... לכולם
מתפקדת למרות שכמעט ולא משתתפת מצפים בקוצר רוח ל נוסף, שאמור להצטרף אלינו ביוני (תל"מ 12.6) יונתן טו בן שנה וחצי... היה לי ממש כייף לראות שמות מוכרים (עוד מהריון ולידה של הסיבוב הקודם) בשירשור זה... לכולם
ז זוג חדש New member 19/5/05 #86 אמנם אני לא ממש כאן אבל גם אני מתפקדת עם עוד בת בבטן. שבוע 24, תל"מ 18.09.05, אחות למיה שכיום בת שנה וארבעה חודשים. בהצלחה והריון תקין וכיפי לכולן!
אמנם אני לא ממש כאן אבל גם אני מתפקדת עם עוד בת בבטן. שבוע 24, תל"מ 18.09.05, אחות למיה שכיום בת שנה וארבעה חודשים. בהצלחה והריון תקין וכיפי לכולן!