התפקדות חודשית.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif התפקדות חודשית. ../images/Emo222.gif

כללי: שם: תאריך לידה: גיל: מזל: עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: דרכים ליצור קשר: (סקייפ/מסנג'ר/ICQ) אימייל: קישור לפייסבוק: תמונה שלכם:
חודש אפריל: איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: דבר טוב שקרה החודש: דבר רע שקרה החודש: התחדשות החודש: ספר\סרט\סדרת החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
חודש מאי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש מאי: מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש מאי: מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: חודש מדהים.

e t a

New member
מתפקד ראשון? ../images/Emo12.gif

כללי: שם:דניאל אשרוב תאריך לידה:31/07/1991 גיל:18 ותשע חודשים
מזל:ראאאאאאאאאאאאארר... אריה
עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים:פתח תקווה דרכים ליצור קשר: סקייפ - DanielBruk מסנג'ר - [email protected] אימייל:[email protected] קישור לפייסבוק:בבקשה
תמונה שלכם: ממ.. אותה תמונה מהסכמ"ש, בינתיים אין לי משהו אחר
חודש אפריל: איך היה החודש מ- 1 עד 100:95 לדעתי.. היה ממש אחלה
איך היה חודש במילה אחת: תוכייי
דבר טוב שקרה החודש: החלטנו לקנות תוכי ג'קו! דבר רע שקרה החודש: פסיכומטרי
התחדשות החודש: מיטה חדשה
ספר\סרט\סדרת החודש: סדרת החודש - שנות ה70! שיר החודש של טוקיו הוטל: החודש? אממ.. אין לדעתי שיר שבלט כל החודש שיר החודש בכללי: Bad Romance - Lady Gaga אדם החודש: מיכללללל
חודש מאי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש מאי: תוכי ג'אקו חדשה שנקרא לה ג'יני
+ הצלחה בקורס פסיכומטרי
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש מאי: שיבואו לראות את התוכי המתוק שלי
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: אמממ... מה ההבדל בין השאלה הזו לשאלה הראשונה בחודש מאי? חודש מדהים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בהצלחה בקורס פסיכומטרי ../images/Emo24.gif

שיהיה חודש מדהים

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאז שניה לא הבנתי....

יש תוכי כבר או אין? ועם יש אני רוצה תמונה!!! D: חודש מדהים!

e t a

New member
חחח אין, אבל כבר הזמנו את אחד הגוזלים ../images/Emo118.gif

יהיה עוד כחודש

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif פסיכומטרי... איזה סיוט XD

אבל אני מאמינה שתצליח, אתה גאון מהלך! כן גם לי הייתה תהייה לגבי מה ההבדל בין השאלות XDD חודש מקסים דני!

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif עמוד! דום!../images/Emo195.gif התפקדות P:

כללי: שם: שי תאריך לידה: 26/5/96 גיל: כמעט 14 מזל: תאומים עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: מודיעין דרכים ליצור קשר: (סקייפ/מסנג'ר/ICQ) *מסנ - [email protected] *סקייפ - shayke_ka *פייסבוק - Shay Kalifa אימייל: [email protected] קישור לפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php...21474#!/profile.php?id=1444515312&ref=profile תמונה שלכם: -->
חודש אפריל: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 92 איך היה חודש במילה אחת: מעולה! דבר טוב שקרה החודש: *המווון זמן עם חברים *מעט שיעורי בית *המון שיעורים חופשיים *יום העצמאות דבר רע שקרה החודש: *מלא מבחנים *לחץ *כמה מריבות עם חברים התחדשות החודש: *שני ג'ינסים *4 חולצות *שרשראות ספר\\סרט\\סדרת החודש: *Soul Eater * That 70's Show שיר החודש של טוקיו הוטל: אין שיר החודש בכללי: אוהו X: אין לי מושג! אדם החודש: נועה
חודש מאי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש מאי: יום הולדת שמח P: מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש מאי: חודש נפלא
הרבה בהצלחה בהכל מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: תהיה לי יומולדת, יהיו הרבה מבחנים P: חודש נפלא לכולם

e t a

New member
יאא יש לנו אותה סדרת השבוע!! ../images/Emo99.gif

וח"ח על החיובויות והאופטימיות

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהווווווו נכון ילדת יומולדת D:

נתחיל את הספירה לאחור
חודש נפלא גם לך שיושקה

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif בהצחה במבחנים ושיהיה..

במזל ביום הולדת שהוא בכלל בסוף החודש!XD

למעלה