התפקדות חודשית.

../images/Emo210.gif תודה לכולכם קוקים שלי 3>

אני אוהבת אותכם פורום מדהים שלי :)
חודש מקסים לכולם!

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif וואו, זאת באמת אחת מהתמונות.. ../images/Emo99.gif

הרומנטיות שראיתי! O_O דנדי המון המון המון בהצלחה איתו
אין די נאכטטטטטטטטטטטטטטט *-* אני מתגעגעת גם אלייך! נא לדבר עימי!
שיהיה טיול שנתי מדהים וחודש מקסים!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהקשב! ../images/Emo195.gif

כללי: שם: תומי תאריך לידה: 31.7.94 גיל: מתקרבת ל-16 ^^ מזל: אריייייהההה
[החיה הכי קרובה שיש ._.] עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: בית חשמונאיייי יו איזה כיף להגיד את זה חח דרכים ליצור קשר: (סקייפ/מסנג'ר/ICQ) מסן - [email protected] אימייל: [email protected] קישור לפייסבוק:http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1611464115&ref=profile תמונה שלכם:
חודש אפריל: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 80 איך היה חודש במילה אחת: חביב ביותר :) דבר טוב שקרה החודש: כל מיני דברים רנדומאליים ומאוד קטנים ששיפרו לי ת'מצב רוח
דבר רע שקרה החודש: לימודים, לימודים, לימודים. הציונים שלי ממש צנחו.. התחדשות החודש: לא זכור לי שהתחדשתי במשהו.. ספר\\סרט\\סדרת החודש: ~that 70's show
~האנטומיה של גריי ~remember me
שיר החודש של טוקיו הוטל:
שיר החודש בכללי: Runaway train - BB
אוחחח מוכשר אחד. איזה כיף זה להגיד לו את זה ישירות
אדם החודש: טלוש, ג'ובית, נילי, מאיה, אביקוווווו, לילכי ועוד כמה אנשים נחמדים
חודש מאי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש מאי: לקחת את הזמן ולהינות מהזמן הפנוי המועט שנותר לי >< מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש מאי: חודש נפלא והצלחה בבגרויות [לאלו מאיתנו שיש] ובלימודים מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: מופע 60 למועצה, הולך להיות כ'כ כיף להופיע על במה גדולה כ'כ *~* אני מרגישה ממש זקנה.. לומדת לבגרויות.. אני מתגעגעת לכיתה ז'
בכל אופן, חודש מדהים לכולם

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif בהצלחה בהכל וחודש מדהים ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כולם אוהבים את מופע שנות השבעים!

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אני מתה ללכת לראות את הסרט!

(ריממבר מי) תומי, ביקורות! למרות שאי אפשר לשאול כבר אף אחד בעולם הזה, כי הסרט עם רוברט, וכל מי ששאלתי אותו היה אומר: "וווואווו רוברט כזה מהמם! אחד הסרטים! *-*" אבל ברצינות! אני חייבת לדעת, למה אני צריכה הכנה נפשית לפני שאני הולכת לדרמות. XDDD חוץ מזה, בהצלחה בהכל! חודש נפלא 3>

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהאמת היא שרובי מלנכולי מממממממש

בסרט הזה. כל פעם שהסתכלתי על הפנים שלו זה עשה לי חשק לבכות :| אבל חוץ מהמושלם הזה שדי עושה את הסרט [לא כי הוא יפה, כי הוא מוכשר. בעצם גם קצת כי הוא יפה :)] התסריט חביב פלוס והשחקנים מעולים, הדמויות ממש והסיפורים שלהן נוגעים ללב... אז באיזשהו שלב של הסרט יעמדו לך דמעות בעיניים, מובטח וחתום.
אני לא רוצה לספר לך על העלילה כי זה סתם יהרוס.. לכי תראי
ותודה..

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif נשמע בהחלט טוב!

סוף סוף דעה נורמלית XD תודה יקירתי! אני בהחלט אלך. אבל עדיף לבד שאף אחד לא ייראה כמה אני עומדת לבכות כל הסרט.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif גם מישל רוצהההה ../images/Emo13.gif

כללי:
שם:
מיש מארץ קיש
תאריך לידה: 15.10.93
מזל: מאזניים
עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: קריות משהו אעש
דרכים ליצור קשר: (סקייפ/מסנג'ר/ICQ) במסר!
אימייל: אין כזה o_O
קישור לפייסבוק: פשוט תוסיפו Mich Kaulitz
תמונה שלכם: בבקשה :) חודש אפריל:
איך היה החודש מ- 1 עד 100:
90
איך היה חודש במילה אחת: מגניב לאללה.
דבר טוב שקרה החודש: נשף סיום בצפר! ושהודיעו ש-30 סקנדס טו מארס מגיעים לישראל!
דבר רע שקרה החודש: ל"ג בעומר, לפגוש את האקס.
התחדשות החודש: ואה ואה, טוב אם בגדים מהעבודה נחשב, אז כל קולקציית רנואר כבר אצלי בארון. אבל עוד מיליון ואחת דברים שקניתי לפני הנשף!
ספר\סרט\סדרת החודש: סרט - להתאהב מחדש. ספר - tokio hotel so laut du kannst - ספר על הבנים היקרים שלנו. וסדרה? איזה סדרות כבר יכולות להיות? ארתור? XD
שיר החודש של טוקיו הוטל: גייסטרפאראר, אין יור שאדו, אליאן, סטריינג' ונממ... פור אימר יטצט, כתמיד, אני פשוט התאהבתי בשיר.
שיר החודש בכללי: nevada tan - alles endt hier, בהחלט ein neuer tag, ו-neustart של אותה להקה, טוב ת'אמת חרשתי על כל האלבום הנוסטלגי, אז אין לי מה להוסיף.. בעצם יש לי! this is war של חברינו היקרים שבקרוב יפסעו צעדיהם למדינתנו הקטנה!
אדם החודש: כל מי שאני מכירה ואוהבת, תודה על חודש נפלא! :) חודש מאי:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש מאי:
שאני אצליח בכל הבגרויות בעזרת השם!!!
מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש מאי: שכל מה שהם רוצים ייתגשם D:
מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: שכל הבגרויות ילכו כמו שצריך, שאני לא ארים ידיים בעבודה (XD) ושיאללה כבר נסיים בצפר, למרות שזה עוד מיליון ואחת חודשים, אבל ניחא. שיהיה לכולם חודשים מגניב לאללה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מיש מיש מיש מיש ../images/Emo24.gif

התגעגעתי אלייך נורא גברת
שיהיה בהצלחה עם הכל - וחודש מדהים

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif באמת? XD

כאילו ראיתי אותו, והיו חלקים קורעים מצחוק, וזה באמת אחלה קומדיה, אבל כאילו זה לא ליפול ממנה. חודש מקסים חזרה

SpongBobit

New member
חח לא יודעת,פשוט קליל עם סוף טוב

כמו שאני אוהבת חח
שנים לא דיברנוו

למעלה