התפקדות חודשית.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif כן, מה קרה לך, אני חולה על סרטים

קיטשיים, אבל כנראה שבו ספציפית לא היה מספיק קיטש XD ואכן שנים! מה שלומך?

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אניי D:

כללי: שם:כרמל D: תאריך לידה:23.7.93 D: גיל:16 [עוד חודשים ו20 יום 17 D: ] מזל:אריה רארר D: עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים:ת"א דרכים ליצור קשר: מסן :[email protected] טויטר: carmelXP קישור לפייסבוק: חיחי אין לי פיסבוק [נראה לי אני היחידה XD ] תמונה שלכם:לא אין לי עיניים כחולות ולא זה לא פוטושופ זה יצא ממש בטעות XD וכן אני נראת נעל D: והילדה לידי זו שני [ אני בימין ] אהה ולא זה גם לא עדשות XD וכן יצאו לי עיניים ענקיות XD אבל יש לי בעיקרון עיניים קטנות XD זה היה פשוט בזמן הליכה XDD [ובגלל זה זה גם נראה מטושטש ] חודש אפריל: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 98 איך היה חודש במילה אחת:כיף כיפכוף [ 2 מילים אבל אותו שורש סו בארןןןןןן ! ] דבר טוב שקרה החודש:ממממממממממממממממ לא יודעת :O ל"ג בעומר נחשב ? XD דבר רע שקרה החודש:מגנים מגנים מגנים התחדשות החודש:עוד מילון בערבית ? XD ביביליס D: כפכפים אממ שורטס וגופיה |ריר| חולצה |ריר| ועוד כל מיני XD ספר\סרט\סדרת החודש:סרט : אליס אין וואנדרלנד D: ספר : אקליפס [ סיימתי אותו בפסח אבל פסח נחשב לאפריל XD ] סדרה : gleeeeee וgossip girl |ריר| שיר החודש של טוקיו הוטל:----------- שיר החודש בכללי:וואי כל כך הרבה XD אין לי כוח אפילו לכתוב XD אדם החודש:עדי שני איתמר הג'ינג'י איתמר הבלונדיני [דייי הוא כזה חמודדדדדדדד ! ] יובל תותי לין איילת חודש מאי: מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש מאי:לשרוד אותו ? XD מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש מאי:לשרוד אותו ? מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה:הרבה בגריות כנראה XD [וביום ראשון זה מתחיל ! XD קודם ערבית ואז אנגלית ואז מחשבת ישראל ואז מת' ואז את הבגרויות של יוני נעזוב לחודש הבא XD ]

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifלייק כרמל, תעשי פייסבוק!XDD

חודש מדהים
ואת תישרדי!XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אני אעשה פייסבוק אבל

לא כרגע XD אלא אחרי הבגרויות כדי לא להתמכר לזה עכשיו XDDD ואני מקווה XD ותודה D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif פייסבוק לא ממכר בכללOO"

אני בקושי נמצאת בו, יעני אני משתדלת להכנס כול יום לראות עם יש משהו מעניין ויוצאת אחרי שניה.XD חח בקשה!3>

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifgleeeeeeeeee../images/Emo70.gif

yeesss! ובאמת תעשי פייסבוק כבר כרמל
בהצלחה בבגרויות וזה D: גם לך יש במחשבת ב-30 למאי? בכל מצב, חודש מקסים לך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחח D:

כמו שאמרתי להילי אני אעשה פייסבוק אחרי הבגרויות D: ואני רואה גלי באינטרנט XD כי יש לי הוט XD ותודה D: ולא הבגרו שלי היא ב21 כי אני במגמת מחשבת ישראל [ סתמו אם לכם הייתה את המורה שלי גם אתם הייתם הולכים XD] והיא קובעת את התאריך של הבגרות וגם מחליטה מה המיקוד וכותבת את השאלות לבגרות ואת המכוון XD קיצר זה 5 יח' מתנה [כלומר 4 כי שנה שעברה עשיתי יח' אחת ] מה גם שחצי יח' בגרות[של יב' ]היא טיולים XD והחצי השני זה נושא שאנחנו בוחרים ובנוסף לזה עוד יח' על אהבת אלוהים . והשנה למדנו 8 פרקים לרמב"ם [הדבר הכי משעם בעולם XD] והטוב והרע בעולם על פי היהדות [ שזה מגניב D: ] ותודה שוב D:

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifיאוץ' O:

חח.. מגמת תושב"ע.. זה חמוד D: גלי זה ענק. ראיתי את פרק אתמול והייתי בשוק
אה בעצם את רואה בנט'. אז זה הפרק שוויל מגלה שאשתו לא בהריון.. אם לא ראית אותו עדיין אני יוצאת ממש דפוקה עכשיו. טוב נו.. XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחחח

מה זה מגמת תושב"ע ?! XD חחח כן ראיתי אותו XD אני ראית את הפרק ששודר אתמול בארה"ב [17]..הפרקים המתקדמים הרבה יותר שווים מהפרקים הראשונים XD כאילו אני חייתי חודשים בלי גלי XD [הייתי צריכה לחכות עד חודש שעבר כי הם עשו הפסקה בחצי עונה ה1 -בפרק 13 יצאו להפסקה - ] והפרקים 14-17 היו בינתיים ממש ממש טובים *-*

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifתושב"ע=תורה שבעל פה= מחשבת ישראל

הווווווווווו אני מתה לראות אותם
פעם בשבוע זה חרא.. צריך לחכות ליום שני כל השבוווווווע :(

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אוי יצאתי טיפשה XD

אני יודעת שתושב"ע זה תורה שבעל פה אבל זה לא מחשבת ישראל ... מחשבת ישראל זה פילוסופיה יהודית XD זה לא שאני משננת פסוקים בעל פה - נראה לך ?! למי יש כוח ?! XD תראי באיטנרנט יש באחלה איכות ..

למעלה