התפקדות חודשית.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif איזה תמונה מדהימה! 33>

Hurricane
תקשיבי ההופעה הזאת הולכת להיות אחת הדברים! ועוד שמעתי שהם הולכים לעשות שירים ישנים באקוסטית, אני הולכת לחזור הכי צרודה בעולם XDDDD וזה כזה נוסטלגיות שזה הולך להיות בביתן 1! נראה לי אני אבכה רק מהסיפור הזה. אני כל כך בשוק שהם מגיעים לארץ, זה עדיין לא נקלט. כאילו אנחנו מדינה כזאת קטנה ואנחנו עושים כזה רעש ומביאים את כל האומנים הכי שווים אלינו. אני כל כך גאה להיות מישראל XDD שיהיה לך חודש מדהים, אהובה!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תודה ../images/Emo24.gif

גם אני חושבת שזאת הולכת להיות אחת ההופעות ! חחחחחחח... אני נראה לי הולכת להיות חודש שלם בלי קול בגלל ההופעה הזו
וכן, גם אני נראה לי הולכת לבכות רק בגלל שזה בביתן 1. חודש מדהין מיש

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif חודש מדהין גם לך!

תהילונת הפכה לעולה חדשה מארגנטינה XD באתי לכתוב ממרגרינה. לא משנה. עזבו XDDDDDDDDDDDDDDDD אוהבת

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif XDDDDDDDDDDDDDD

הרגת אותי עכשיו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מתפקדת לי :)

כללי:
שם: דנדי D: תאריך לידה: 23.2.95 גיל: 15 וקצת מזל: דגים
עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: ליד טבריה דרכים ליצור קשר: (סקייפ/מסנג'ר/ICQ) יש לכולם, והוו - יש לי טוויטר חדש
מי שרוצה להוסיף - DaNdi_Leyes או אפשר לנסות לפי המייל אימייל: [email protected] קישור לפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=1385250839 תמונה שלכם: אני והקוקי שלי
חודש אפריל:
איך היה החודש מ- 1 עד 100: אמממממממממ ... 95 ורק בגלל של"ג בעומר לא היה טוב והעומס בלימודים >< איך היה חודש במילה אחת: נחמדוס דבר טוב שקרה החודש: היפה שלי והקטעים הרומנטיים שלו
, אני מאושרת סוףסוף! וש-3םSTM באים לארץץץץץץץץץ דבר רע שקרה החודש: העומס בלימודים, שבדיוק השבוע הסתייים D: התחדשות החודש: בגדים חדשים, MP חדש, האהבה החדשה שלי
ספר\\סרט\\סדרת החודש: אליייייייייס בפעם השנייה
שיר החודש של טוקיו הוטל: In Die Nacht
שיר החודש בכללי: all the right moves, כל האלבום החדש של 30STM ועוד כמה שירים ישנים שלהם אדם החודש: שון
חודש מאי:
מה אתם מאחלים לעצמכם לכבוד חודש מאי: להיות איתו כבר 3>, הרבה אושר כמו שהיה עד עכשיו :) מה אתם מאחלים לכל השאר לכבוד חודש מאי: המון המון אושר ואושר ובהצלחה בסוף שנה של הלימודים, ותהיו אופטימיים תמיד כי החיים טובים :) מה אתם מצפים שיקרה בחודש הזה: שהטיול שנתי יהיה טוב, ושאנחנו נהיה ביחד כבר! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo210.gif וואי ושכחתי פאק אמל'ה אתם לא קולטים

איזה פחחדדדדדדדדדדדדד אתמול היינו בדרך לל"ג בעומר ובדיוק יצאנו מהקיבוץ, ובמעבר חצייה שממש ביציאה מהקיבוץ (שזה ממש ממול הבית שלי) נדרס ילד מהבצפר שלי. אני אישית לא מכירה אותו, אבל הוא חבר של ידיד שלי שהיה איתנו באוטו... ופאק זה היה כ"כ מפחייייייייייייייד הוא עבר במעבר חצייה, ואיזה נהג שיכור האיץ שהוא ראה אותו, אבל הוא עשה בחכמה וקפץ על השמשה במקום להידרס מהגלגלים, וקיבל פגיעה בראש וכל השמשה שבורה. ואנחנו עברנו ליידו עם האוטו... במזל אני והפוביות שלי מהדברים האלה לא הסתכלתי, אבל אמרו לי שחבשו לו את הראש וזה... ובדרך חזרה שמענו ברדיו שלקחו אותו עם מסוק (שראינו אגב מהמדורה שעשינו) לרמב"ם ושעכשיו הוא חסר הכרה. בקיצור, נתפלל לשלומו.

e t a

New member
וואו שיהיה בריא ../images/Emo12.gif

נהגים מטומטמים

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif נהג אידיוט../images/Emo46.gif

הלוואי והאידיוט הזה לא גרם לילד נזק קבוע, כי את הנזק שנגרם אי אפשר להחזיר. מקווה שהוא יהיה בסדר.

../images/Emo210.gif הכול בסדר איתו עכשיו והוא חזר הביתה

יש לו רק כמה תפרים בראש וזה... אבל העיקר הכול בסדר.

e t a

New member
וואו.. אני לא צוחק עכשיו..

אחת התמונות הרומנטויות ביותר שראיתי

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifמזל טוב על האהבה החדשה שלך D:

שיימשך כמה שיותר ושתמשיכי להיות מאושרת איתו ;) חודש מדהים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תמונה מדהימה ../images/Emo99.gif

שיהיה בהצלחה דנדי :) חודש מדהים