התפקדות נובמבר

talba3

New member
דני כבר שחכת??

לא בסדר. פרו כנראה גרם לך לשכוח דברים מהארץ מהר... (לא יודע מה הקשר חח אבל שיהיה) בקיצור עוד 4 וחצי שעות את חוזרת אז טיסה נעימה :) תספרי לנו אחריי זה איזה סרט היה במטוס

FRD

New member
בנאדם זה לא כזה קשה לשרשר...

פשוט תגיב להודעה שאליה אתה פונה

talba3

New member
הגבתי לשאלה פשוט...

המחשב שלי מתוסבך רצח אפילו מורקי אמרה לי יום אחד שהמחשב שלי אוכל סרטים אז דיי אל תתיחסו לשירשוריי!! תחייו עם זה ולמי שקשה שייקפוץ מהגג בעזריאלי יופי הבעיה נפטרה תודה וביי

Lovley bla bla

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מזל טוף טל על הגשמת החלום.......!! חחחחחחחחחחחח מרוצה?

•No¥a•

New member
מתפקדת ^^

שם: נויה גיל: עוד חודש 14
איזור מגורים: אי שם ליד נהריה הייתי/לא הייתי במפגש פורום? לא הייתי. שיר אהוב של בית הבובות: כרגע, מדפים לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? הקליפ של סיגפו ב24, ולפני חצי שנה ככה אחותי קנתה את הדיסק ו..זהו

שניר1984

New member
אני...

גל שניר בן 21 מתל אביב. הייתי במפגש ואין כמו "אשה כנענית" ו"למעני"

מתפקד

שם:עידן גיל:17 איזור מגורים:ירושלים הייתי/לא הייתי במפגש פורום?לא הייתי שיר אהוב של בית הבובות:שיר בעיפרון/בית הבובות

Mosh28

New member
:)

שם: מושיקו חיון.. מוש למי שבאמת מתחשק
גיל: 17 וחצי איזור מגורים: באר-שבע הייתי/לא הייתי במפגש פורום? הייתי
שיר אהוב של בית הבובות: כולם חח
לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? חחח סיפרתי על זה אפילו ברדיו אבל בשבילכם נו ידידה שלחה לי את סיגפו וממש אהבתי ואז התחלתי להוריד עוד ועוד שירים וזהו תאכלס

ny34

New member
מתפקד, המפקדת../images/Emo124.gif

שם: עומר גיל:15 איזור מגורים:נירית, איזה חור ליד כפ"ס
הייתי/לא הייתי במפגש פורום?לא הייתי
, מקרה ההורים.. שיר אהוב של בית הבובות: בזמן האחרון "אישה כנענית" לכל החדשים, ברוכים הבאים

SaRgE

New member
גמני

|הגדש|שם: נופר גיל: 16 איזור מגורים: רעות
אכן הייתי במפגש פורום שיר אהוב של בית הבובות: אין אחד שעולה על האחרים כך הכרתי את בית הבובות: גנבתי את הדיסק לחבר

מתפקדת../images/Emo11.gif

שם: בת-אל גיל: 14 איזור מגורים:כפר יונה הייתי/לא הייתי במפגש פורום? לא הייתי :/ שיר אהוב של בית הבובות: בית הבובות לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? אחות של חברה שלי מכירה אותם וכבר מזמן היה לה ת'דיסק וחברה שלי חפרה לי עד שהחלטתי לשמוע אותו וכל השאר היסטוריה...

עורוס

New member
אני מסרב פקודה. ../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif../images/Emo97.gif

שם: אור. גיל: 14. איזור מגורים: נהריה, עיר הזונות-על-הכרכרות
הייתי/לא הייתי במפגש פורום?
שיר אהוב של בית הבובות: כרגע "למעני", אבל בכלליות "הציורים של יובל" לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? טוב, נויה הרי אוהבת את בית הבובות, ואני עושה כל דבר שנויה אומרת, אז אני אוהב את בית הבובות
סתם, ת'אמת שנורא אהבתי את סיגפו כי הוא היה מלא בגלגלצ, ואז הלכתי להופעה שהייתה בנהריה [פעם שנייה שהייתה הופעה נורמלית בנהריה
], ויום אחר כך קניתי את הדיסק, ומאוד אהבתי

doodidu

New member
../images/Emo124.gifגם אני מתפקד!

שם: דור אלמליח 16 כיתה יא אזור מגורים: השרון אני חדש, לא הייתי במפגש שיר אהוב: שיר בעיפרון- ריגוש אמיתי איך הכרתי: כל המחנה קיץ בצופים שמעתי אותם והשירים ממש נכנסו לי ללב, ומאז לא הפסקתי לשמוע..

למעלה