התפקדות נובמבר

must178

New member
אני

שם: יוני גיל: 20 ושבוע וחצי איזור מגורים: ת"א, עיר הבירה הייתי/לא הייתי במפגש פורום? הייתי, היה פגז שיר אהוב של בית הבובות: שיר בעיפרון לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? שמעתי את סיגפו במקרה ומשם זה היסטוריה :]

מתפקד!!

שם: אילן גיל: עוד מעט 18 איזור מגורים: דרום - ב"ש הייתי במפגש פורום: שלילי =\ שיר אהוב: למעני, עומד מול ראי איך הכרתי את בית הבובות: המלצה של חבר טוב הובילה להתמכרות טוטאלית

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| גם אני ^^!

שם: עדן גיל: 16 וכמעט חודש איזור מגורים: אשדוד הייתי/לא הייתי במפגש פורום? ברור שהייתי ^^ היה כייף! שיר אהוב של בית הבובות: מדפים
לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? דרך נתן סלומון בכבודו ובעצמו [נו, תמיד כייף לחשוב שככה הכרתי את הלהקה :X]

matanbru

New member
אניייייי

שם:מתן גיל: 18 וחצי איזור מגורים: ירושלים הייתי/לא הייתי במפגש פורום? לא הייתי לצערי שיר אהוב של בית הבובות: ליד הגורל לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? דרך בן דודי המשובח והמהולל אלעד

meijin007

New member
חדש

שם: אסף גיל: 19 ו3/4 מגורים: כפר מימון. ליד נתיבות\שדרות. היתי במפגש אחר, וראיתי אתכם שם. שיר: הציורים של יובל. איך: פשוט הדיסק היה מאוד זול, אז קניתי, ודי שומע אותו בריפיט מאז.

../images/Emo124.gif

שם: ליהי גיל: 17.5 איזור מגורים: קרית גת הייתי/לא הייתי במפגש פורום? לא הייתי, אבל הכרתי חלק מהפורום בהופעה שהייתה יומיים אח"כ :) שיר אהוב של בית הבובות: שמש בכללי, אבל משתנה לפי מצב הרוח לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? את "סיגפו" דרך בנדוד שלי ואז אחרי שהתמכרתי אליו, אח של הדריסאן קנה את הדיסק שלהם, ומאז כל פעם שהיא גילתה שיר אחר שלהם היא שלחה לי אותו בהתלהבות. מאז כבר קניתי את הדיסק והוא מושמע בריפיט (דבר די מוזר כי בד"כ דיסקים נמאסים עליי).

תורי :]

שם: אפיר גיל: 16 וחצי מקומגורים: גנשמואל 90210 הייתי במפגשפורום, היה פנאן :] שיר אהוב של ב"ה: ליד הגורל, מדפים, אמן איך הכרתי את ב"ה? רציתי להוריד את סיגפו וירד לי בטעות ב"ה ואז הורדתי עוד ועוד.. ומשם האהבה התחילה לפרוח...יומיום, שעה שעה, דקה דקה...
א ו ר י אמא ואבא רצו ילדה סתם אוריקו, אני אוהבת אותך
אוהבת המווון, אופיר

meiritamir

New member
מיאו../images/Emo70.gif

שם: טמיר, כן, ב-ט'. נראה אותכם, מי שעשה פסיכומטרי. גיל: 20 וקצת. איזור מגורים: הרצליה קיפוח הייתי/לא הייתי במפגש פורום? לא, מה לעשות, צבא. שיר אהוב של בית הבובות: שיר בעיפרון לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? חבר של אח שחזר מדרום אמריקה.

נעלה את הירושלמים ל3

שם:מעיין גיל:בקרוב17 איזור מגורים:ירושלים הייתי/לא הייתי במפגש פורום?ישבתיאיתכם, לא הייתי עוד חלק מהפורום שיר אהוב של בית הבובות:בית הבובות\שיר בעיפרון\ליד הגורל לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות?ראיתי שורה כתובה שלהם באווי, והתאהבתי

למעלה