התפקדות נובמבר

Lovley bla bla

New member
מתפקדת!!../images/Emo163.gif (איזה חמוד נכון?..)

שם: יונית גיל: 16 וחצי איזור מגורים: באר שבע!! לא הייתי :(.....(אבל זה היה נגד רצוני) שיר אהוב של בית הבובות : ממממ בית הבובות,אישה כנענית,my best friend,ו......כל השאר..חח איך הכרתי את בית הבובות?: כמו הרוב...מאנשושים. ידיד שלח לי את "בית הבובות" והתאהבתי ואז הורדתי את כל השאר הלכתי להופעות וכו' וכו' יום טוף

talba3

New member
לא מתפקד אז תיקחו אותי לכלא צבאי???

שמי טל בן-ארי מגורים: חניאל סיטי (כי על איכות לא מתפשרים) בייתי במפגש ברורר חחח השיר שלי זה ברור אישה כנענית הכרתי את בית הבובות - שילמו לי שאני יואהב אותם!!!

Lovley bla bla

New member
חח הוא סתם מעודד את עצמו..חחח

חש שהוא גר במקום גדול..הוא אמר כבר שיש לו לב של עירוני או משו כזה..חחח לא נורא זה קורה לאנשים הכי טובים..חחח כמו טלול אבל זה הכל ברוח טובה טל..חח אתה יודע שאוהבים אותך!!

eladi88

New member
חחחחחחח "כי על איכות לא מתפשרים"

קרעת אותי...חחחחחחחחחחחחחחח

talba3

New member
חחחח

שמעו צריך רק לתת צ'אנס למקום (שעוד יפתיע) כמו חניאל!!! אז יש לי רעיון!!! אחריי ההופעה ב12.11 (לפי השמועות) בקיוג'ה. אני מזמין את כל הפורום אליי הביתה חחח ולסיור בחניאל אני מניאק אם אתם לא תלכו לשכנע את ההורים שאתם עוברים לפה!!!

talba3

New member
תשובה!

זה קצת לפניי ויתקין אבל מחשיבים את זה ויתקין כי אין לזה מקום מוגדר (דרך אגב קל להגיע לשם)

לירון חסרה כאן ../images/Emo7.gif

שם: שיר גיל: 17.5 איזור מגורים: בארשבע הייתי/לא הייתי במפגש פורום? בטח שהייתי! היה 100מם!! <תמיד רציתי לכתוב את זה חחח> שיר אהוב של בית הבובות: הציורים של יובל. אמא שרה לי אותו היום באוטו וזה היה כה כיף! :) לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? אין לי כח לכתוב שוב חחחחחחח

אני ../images/Emo8.gif

שם: איתי גיל: 16.11 איזור מגורים: באר שבע ( כמו שיר
) הייתי/לא הייתי במפגש פורום? לא הייתי שיר אהוב של בית הבובות: אין על "למעני" לחדשים (ולותיקים שממש רוצים לכתוב שוב)-איך הכרתי את בית הבובות? שמעתי בדיסק..חחח

eladi88

New member
אכן לירון חסרה ../images/Emo10.gif

"היה 100מם!!" ועוד אני פקצה....פחחחח

למעלה