התפקדות

Fairywitch

New member
../images/Emo124.gifהתפקדות../images/Emo70.gif

המון המון חדשים הצטרפו לאחרונה, ואין זמן טוב מזה לערוך התפקדות חברים ולהכיר זה את זה טוב יותר. אז... ספרו לנו קצת:
שם:
מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"
):
מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה?
הדמות האהובה עליי בטרילוגיה:
3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא:
כל דבר נוסף שבא לכם לספר:
נכון שאודי חמודי
תמונה
כי אנחנו רוצים לקשר שם לפרצוף, אז לא להתחמק

Fairywitch

New member
נאה דורשת, נאה מקיימת../images/Emo189.gif

שם: חנה מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): אני באמת מול המחשב
סתם, חיפה...
גיל: 29 איך הגעתי לפורום: דרך הקומונה, שאני כבר לא זוכרת איך הגעתי אליה
מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? הראשון
הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: ליירה, כמה מפתיע. אני אוהבת גם את מרי מלון. 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: "הארי פוטר", כמובן, "בשורות טובות", טרילוגיית "סוחרי הספינות החיות". כל דבר נוסף שבא לכם לספר: צמחונית כבר 14 שנה, בת יחידה, נלקחתי פעם לתחנת משטרה בהפגנה של "גרינפיס", אמא שלי ואני הקפצנו פעם את משה איבגי לתיאטרון חיפה. נכון שאודי חמודי
לא, כי הוא רזה ואני לא
סתם, וול דא, אודי נסגד
תמונה כי אנחנו רוצים לקשר שם לפרצוף, אז לא להתחמק

Sunflower Fairy

New member
אגב, הגידי,../images/Emo204.gif

את לומדת באוניברסיטה בחיפה? אני הולכת ללמוד שם החל מה-29 לאוקטובר. [לא, זו לא טעות, היום הודיעו לי שדחו את תחילת הלימודים. ><]

Fairywitch

New member
בעקרון סיימתי ללמוד../images/Emo9.gif

תואר ראשון לפני שנתיים, ותעודת מוסמך בספרנות ממש עכשיו. אבל אני לוקחת עוד קורס אחד כהשלמה. מצויין שדחו את תחילת הלימודים

Fairywitch

New member
../images/Emo9.gifתואר ראשון בתיאטרון+BA למצטיינים

(אני הרמיוני עד הסוף
)

siv30

New member
מותר להתפרץ? ../images/Emo9.gif

גמני מאוד אהבתי את הספר הראשון של הטרילוגיה, שהיה ברמות שלא נראו מאז הארי פוטר המהולל. אבל לגבי בשורות טובות, הממ..אני לא כל כך מסכימה איתך (ואחלה פורום יש לכם כאן
)

siv30

New member
../images/Emo9.gif אני בישנית

קוראים לי סיון, גולשת ותיקה בפורום ספרים וספרות. היום ראיתי הודעה בשער הפורומים בשאלת אלוהים, והיא סיקרנה אותי, אז נכנסתי ופגשתי כאן ידידה ישנה

Fairywitch

New member
את פה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לא אהבת את בשורות טובות? איך?
הוא מצחיק כ"כ
טוב, נו, נסלח לך
ברוכה הבאה, מקווה שתישארי

בשורות טובות

איזה ספר זה של ניל גיימן? זה על ההוא שהלך למצוא כוכב? אני מתבלבל תמיד בין שמות הספרים שלו.

Elfking

New member
התבלבלת עם אבק כוכבים

בשורות טובות זה הספר שניל גיימן וטרי פראצ'ט כתבו ביחד, על סוף העולם והנבואות הנחמדות והמדויקות של אגנס נאטר, אם זה לא מצלצל משהו לא קראת.

Fairywitch

New member
את אבק כוכבים לא קראתי.

בשרות טובות זה מה שאמרת- וזה ספר נפלא
"קורליין"/ניל גיימן- גרוע

siv30

New member
לא אהבתי את בשורות טובות

הוא לא הצחיק אותי והבדיחות היו ככה, לא בסגנון פראצט ולא אפל מספיק בסגנון גיימן.

Sunflower Fairy

New member
ישש, אני אוהבת כאלה ^^../images/Emo204.gif

שם: נוראל, או קאיה, איך שבא לכם. נוראל זה השם האמיתי. מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): יהוד. עוגיה באייקון למי שמכיר.
גיל: עוד שבועיים 20. :( איך הגעתי לפורום: אני כבר המון זמן בתפוז, ופשוט ראיתי את השם הזה באיזו הודעת מנהלה של "פורומים חדשים בתפוז", וחשבתי לעצמי, יא, פורום של חומריו, אני חייבת להיכנס.
מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? המף, קשה לבחור. אני חושבת שהמצפן, כי יש בו משהו נורא ילדותי ותמים שאין בספרים האחרים, וגם כי בגללו התאהבתי בסדרה מלכתחילה. הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: אני לא אהיה צפויה ואגיד ליירה, למרות שאני נורא אוהבת את הדמות שלה. מארי מאלון. כן.
3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: הווווו, אני יכולה לתת לכם רשימה של שלושים.
טוב, נתחיל מהגיימנים שחובה לקרוא: לעולם-לא-עולם, אבכוכבים, בשורוטובות. הממממ, רומח הדרקון למי שרוצה קצת פנטזיה נוסחתית קלילה וחביבה, סדרת חפצי הכוח של מגי פיורי [אין את האחרון בעברית, הזהרו!], אם כי הסוף מאכזב במקצת. ומי שרוצה עוד מוזמן לפנות אליי במסרים.
כל דבר נוסף שבא לכם לספר: היה פעם איש, קראו לו חנן, הוא תמיד הלך לישון עם קיפוד על הזקן!!
נכון שאודי חמודי? כמובן
והנה תמונה חביבה לסיום.
[וסתם כי בא לי להיות צומי: טא-דא.]

למעלה