התפקדות

Fairywitch

New member
שלי לא יצירתי כמו שלך../images/Emo9.gif

סתם רקעים שאני מכינה לפעמים בפוטושופ, ובעיקר נרשמתי לשם כדי שאוכל לשמור תמונות מועדפות ולראות גם תמונות חסומות

Sunflower Fairy

New member
חתול אין לי, לצערי.../images/Emo204.gif

היתה לי חתולה, אבל היא נעלמה לפני שנתיים.
שלג, לעומת זאת, (הכלב), מלא חיים כמו שטיח פרסי.
[הכלב הזה מבלה יותר שעות בשינה מכל בני הבית ביחד.] ותודה.

soungalo

New member
הנני

שם: ליאור מיקום : הרצליה גיל : 19 וחצי איך הגעתי לפורום : במקור הגעתי לפורום הישן בחיפוש חסר תקווה אחרי חומר על חומריו האפלים... ספר אהוב בטרילוגיה : הראשון והרבע האחרון של השלישי (אם זה חוקי) הדמות האהובה עליי : אני היחיד שלא בוחר לעצמו דמות פייבוריטית בספרים...? ספרי פנטזיה נוספים : לא מתמצא במיוחד בז'אנר, חומריו הוא פנינה אחת ויחידה :) אבל אם כבר המלצות, כדאי לקרוא את "ההיסטוריה הסודית" של ונה טארט. כל דבר נוסף : - אם כבר נכנסנו לעניין הצמחונות, אז אני צמחוני כבר 13 חורפים. - בקרוב יהיה סתיו, מריחים את זה. - אני סוג של שקרן פתולוגי (במובן הזה אני מזדהה עם ליירה), כך שאתם לא יכולים להיות בטוחים אפילו בשם שלי... נכון שאודי חמודי ? בדיוק הייתה לי שיחה עם חברים על מה זה אומר כשאומרים עליך שאתה חמוד, והגענו למסקנה שזה אומר שאתה לא סקסי, אז אודי, לבחירתך. ד"א, השיחה התקיימה אחרי ערב קשה של שתייה, ובנוסף אני שקרן פתולוגי (כאמור לעי"ל), לכן אודי או כל אדם אחר מתבקש לקחת את ההצהרה בעירבון מוגבל. תמונה : התמונה היא עניין כאוב. עד לפני שוע הייתי יכול להפנות אתכם לתמונות באתר הלהקה שלי ולהציג עצמי בסיטואציות שאני מעוניין להיות בהן. אבל השנה של החזקת האתר נגמרה, הכסף אזל ואני לא שמרתי את התמונות על המחשב, כך שאין לי איך למצוא אותן. הייתי מוכן אפילו לעשות הקרבה ולצרף תמונה שלי לאחר שנקראתי אל דגל המולדת, אבל אני באמת (באמת!) לא מצליח למצוא שום תמונה שתתאים לדרישות של תפוז. זה תמיד יוצא גדול מידי. תבלו

Beetle Juice

New member
אני../images/Emo15.gif

שם: תמר מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): עיר הקודש גיל: 16 איך הגעתי לפורום: אמ...נראה לי דרך הקומונה מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? השלישי הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: קולטר וליירה 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: הרואים למרחוק- רובין הוב ושות'. ערפילי אבלון, ופולגרה הקוסמת. כל דבר נוסף שבא לכם לספר: אני במגמת צילום, ונורא כיף לי:) נכון שאודי חמודי?: אמ....לא
תמונה- זו שבמרכז התמונה, נו עם חצאית הבז'.-http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=414&msgid=84551386

האבק

New member
שני תיקונים

1. אודי הוא כן חמוד 2. הנה התמונה האמיתית של תמר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=414&msgid=84513314 ועוד אחת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=414&msgid=8413467 מגיע לך

yael ziv

New member
תורי?

שם: יעל (תודו שלא ניחשתם!) מיקום: כפר ורדים איך הגעתי לפורום: דרך אודי הספר האהוב עלי: אני לא סגורה על זה אבל בעיקרון השלישי. דמות אהובה: אני אהיה מאוד מקורית ויצירתית ויגיד פנטלימון 3 ספרים מומלצים: שר הטבעות, האפיפיורית יוהנה, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (כל הסדרה). אני ממש רוצה עוד, נכון שמותר לי?? -התפסן בשדה השיפון, המאהב אם אודי חמודי? שאלה טובה.. תני לי יומיים שלושה לחשוב על זה (הכל מאהבה
) אין לי תמונה זמינה. אולי מחר תהיה :)

"המאהב" ספר נפלא ../images/Emo45.gif

וגם התפסן. אני ממליץ בחום על ספרים נוספים של שני הסופרים: "מסע אל תום האלף" ו"השיבה מהודו" של א.ב. יהושע ו"הגביהו את קורת הגג נגרים", "פראני וזואי" ו"תשעה סיפורים" של ג'.ד. סלינג'ר

למעלה