הנני
שם: ליאור מיקום : הרצליה גיל : 19 וחצי איך הגעתי לפורום : במקור הגעתי לפורום הישן בחיפוש חסר תקווה אחרי חומר על חומריו האפלים... ספר אהוב בטרילוגיה : הראשון והרבע האחרון של השלישי (אם זה חוקי) הדמות האהובה עליי : אני היחיד שלא בוחר לעצמו דמות פייבוריטית בספרים...? ספרי פנטזיה נוספים : לא מתמצא במיוחד בז'אנר, חומריו הוא פנינה אחת ויחידה
אבל אם כבר המלצות, כדאי לקרוא את "ההיסטוריה הסודית" של ונה טארט. כל דבר נוסף : - אם כבר נכנסנו לעניין הצמחונות, אז אני צמחוני כבר 13 חורפים. - בקרוב יהיה סתיו, מריחים את זה. - אני סוג של שקרן פתולוגי (במובן הזה אני מזדהה עם ליירה), כך שאתם לא יכולים להיות בטוחים אפילו בשם שלי... נכון שאודי חמודי ? בדיוק הייתה לי שיחה עם חברים על מה זה אומר כשאומרים עליך שאתה חמוד, והגענו למסקנה שזה אומר שאתה לא סקסי, אז אודי, לבחירתך. ד"א, השיחה התקיימה אחרי ערב קשה של שתייה, ובנוסף אני שקרן פתולוגי (כאמור לעי"ל), לכן אודי או כל אדם אחר מתבקש לקחת את ההצהרה בעירבון מוגבל. תמונה : התמונה היא עניין כאוב. עד לפני שוע הייתי יכול להפנות אתכם לתמונות באתר הלהקה שלי ולהציג עצמי בסיטואציות שאני מעוניין להיות בהן. אבל השנה של החזקת האתר נגמרה, הכסף אזל ואני לא שמרתי את התמונות על המחשב, כך שאין לי איך למצוא אותן. הייתי מוכן אפילו לעשות הקרבה ולצרף תמונה שלי לאחר שנקראתי אל דגל המולדת, אבל אני באמת (באמת!) לא מצליח למצוא שום תמונה שתתאים לדרישות של תפוז. זה תמיד יוצא גדול מידי. תבלו