התפקדות

skaramoosh

New member
המשך התפקדות

3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: חיי קסם, הסיפור שאינו נגמר, כל דבר נוסף שבא לכם לספר: צמחונית, אוהבת את קווין
הארי פוטר, לקרוא (מן הסתםP:) ביישנית מאדמאדמאדמאד ואממ..זהו. נכון שאודי חמודי o_O

SNTD

New member
קווין נחמד!

אבל צמחונית? :S (חנה אל תהרגי אותי! בבקשה! אני עוד צעיר! P:

ס א י

New member
../images/Emo115.gifצמחונות../images/Emo45.gif

טבעונות
מה יכול להיות רע בזה? :/

dahoe

New member
בשמחה רבה.

שם: אהד.
איך הגעתי לפורום: כשסיימתי את המצפן הזהוב גיליתי את האתר. סיימתי לקרוא את הסדרה וגיליתי שהוא נסגר, אבוי! אצתי רצתי אל הפורום המקושר שאך נפתח ומאז אני כאן.
מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה?: קראתי רק פעם אחת בינתיים... אני חושב שכדאי לקרוא שוב קודם...
הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: לי סקורסבי?
3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: אני מרגיש בור מדי... אתם בטח מכירים את כולם...
כל דבר נוסף שבא לכם לספר: לא יודע.
נכון שאודי חמודי?: אם את אומרת...
תמונה: לא עכשיו...

חשיפה בלעדית ../images/Emo98.gif

שם: ילנה. מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): תל-אביב גיל: 14 איך הגעתי לפורום: בצורה מענינת מאד, דרך הודעה של תפוז אנשים. מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? אני בהחלט צריכה לקרוא אותה שוב, אז בנתים אומר רק שהיא טובה בתור טרילוגיה שלמה. ~מתחכמת~ הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: אהבתי את המכשפות ואת מארי מאלון (בתקווה שזהו אכן שמה), והיו עוד מספר דמויות אבל כאמור - צריך לקרוא שוב. 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: בשורות טובות של גיימן ופרא'צט, קורות קצהעולם של לא זוכרת מי, ומשהו בנאלי - הארי פוטר. כל דבר נוסף שבא לכם לספר: אני צריכה ללכת לישון. P-: נכון שאודי חמודי? בוודאי!

Sunflower Fairy

New member
אוי, זו באמת לא את!../images/Emo2.gif../images/Emo204.gif

איפה הילדה החמודה שפגשתי במיתופיה? מי חטף אותה?

אני. באיחור מה.

שם: שמעון. מפתיע, נכון? מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): באר שבע גיל:17 איך הגעתי לפורום: אודי, אותו אני מכיר כבר מזמן מקהילת טולקין הישראלית מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? האמממ.. אין אחד. הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: כנ"ל. 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: "ההוביט" ו"שר הטבעות", כמובן, "ספרי הארי פוטר", "גשר ציפורים" ו"סיפור האבן" של יוגארט הם חובה של ממש, החלק הראשון של אמבר (לא המשכתי מתוך פחד שהחלק השני הוא מחזור של הראשון) וכמובן- סדרת עולם הדיסק. כל דבר נוסף שבא לכם לספר: כן, אלו לא היו שלושה. גם אתם לא תדעו לספור אחרי עשר שעות של תקשורת אלקטרוניקה ברצף... *מדמיין את מחי כגוש ג'לי מתפרק* נכון שאודי חמודי? דהה!? לכנס הבא אני מביא שלט "אדונאודי תעשה לי ילד!!1" תמונה מצורפת: ישנה.

תמיד הייתי מהמאחרים...

שם: סהר מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): גן יבנה (ליד אשדוד) גיל: 15 וקצת איך הגעתי לפורום: דרך רועי היקר. גם קראתי את הספרים בגללו:] מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה?: המצפן הזהוב. יש בו משהו שאין בשאר. הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: ליידי סלמאקיה (זה היה קשה לניחוש, אה?) וגם סרפינה פקלה. 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: וואו, יש הרבה. רומח הדרקון, חיי קסם, כל הסדרה של נרניה, המדריך לטרמפיסט בגלקסיה.. (כן, אני מודעת לעובדה שחרגתי ממגבלת ה3) כל דבר נוסף שבא לכם לספר: אוהבת תיאטרון, מנגנת על גיטרה, מצלמת, שרה, כותבת, צמחונית, אוהבת פיסיקה (כן.), ואוהבת בכלליות :) נכון שאודי חמודי?: אממ.. אני לא כל כך מכיר את אודי, אבל כדי לא להסתכן בזעמם של הממונים, אני אגיד שכן:] תמונה: אולי מחר... ~בורחת בהיסטריה~

Fairywitch

New member
גן יבנה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif שם הייתי במשך שבוע

בתקופת המלחמה
יש לכם כזה יישוב

JustRain

New member
גם אני!

אני חדשה, אבל ארשה לעצמי להשתתף. חההההחהחהחחה. שם: נֹגה מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): חור בגליל. גיל: ארבע-עשרה. איך הגעתי לפורום: דרך האתר. מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? אהמ... אה... לא יודעת.
הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: אהמ... אה... לא יודעת.
3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: הארי פוטר כמובן, 'ערפילי אבלון' אפילו שזה לא ממש פנטזיה, ו... יש כל כך הרבה שאני לא מצליחה לתפוס אחד ולהניח כאן. כל דבר נוסף שבא לכם לספר: צמחונית מטורללת. (למידע נוסף פנו לפרופיל שלי) נכון שאודי חמודי? הממ...

LonelyCoyote

New member
אז ככה: ../images/Emo137.gif

שם: ישראל מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): דימונה סיטי גיל: 21+ איך הגעתי לפורום: Fairywitch אחראית לזה<< מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? <לא רלוונטי> הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: <לא רלוונטי> 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: הממ...קודם נסיים את הארי פוטר.. חחח כל דבר נוסף שבא לכם לספר: קצת תפקידי ניצבות אצל "מה קשור?", אולי נלך על זה.. מתנדב במשא"ז (5 שנים.. איך שהזמן טס..) נכון שאודי חמודי " אין אודי בלי חמודי! "
אם זה לא מספיק, וזה אף פעם לא מספיק אז: ICQ: 110704613

למעלה