התפקדות

האבק

New member
ואני + הכרזה ../images/Emo124.gif

נתחיל עם ההכרזה! כל מי שטוען שהבחור בשם "אודי חמודי" אינו חמוד מושעה לאלתר מהפורום! ועכשיו נתחיל
שם:אהוד (אודי) גיל:17 איך הגעתי לפורום:הקמתי אותו
מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? אני לא סגור. או השלישי או הראשון הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: לורד עזריאל 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: הלוויתן מבבל (הגר ינאי) - חובה!! שיר של אש ושל קרח (מרטין), ושר הטבעות כמובן. כל דבר נוסף שבא לכם לספר: אני עייף נכון שאודי חמודי? כמובן! האם את רומזת שהקיסר הכל יכול, המלך הנערץ, הדיקטטור האהוב של הפורום הזה הוא לא באמת חמוד? I know where you live

האבק

New member
הנה התמונה שלי

אבל בגלל שאני דיקטטור רשע אתם תצטרכו לנחש לבד מי אני. זה יהיה קשה, אבל אני חושב שתעמדו בזה. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_84738322.jpg מי שלא מגלה מי אני (אודי), מושעה מהפורום

Sunflower Fairy

New member
אוי לא!!../images/Emo204.gif

מי אתה??
אני לעולם לא אצליח לנחש, וזה יהיה סופי בפורום הזה.
[הא, תראו חתימה!
] (כן, זה בהשראתך, אודי)

האבק

New member
כן ראיתי את החתימה

ותהיתי אם גנבת אותה ממני. את מושעת מהפורום
[התהלבתי מההשעיות האלה, הא?
]

Sunflower Fairy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif

הו, תודה לך, כבוד המושל. די, נמאס לי. משעמם לי. לבד לי.
למה אי אפשר לפתוח פה איזה שרשור אייסי ומסן, כדי שיהיה אפשר ליצור קשר גם מחוץ לפורום?

SNTD

New member
אממממ אני? יעניין מישהו? חחח

שם: רועי מיקום (לא להתחכם להגיד "מול המחשב): מפלסים (קיבוץ בדרום, ממש קרוב לשדרות אבל ממערב לה) גיל: 18 וחצי (כן, אני מתעקש על החצי!) איך הגעתי לפורום: ממממ זה מעניין, ת'אמת שדרך אודי, כתבתי לו מייל אחרי שסיימתי לקרוא את הספרים ובעצם ככה הכרנו גם P: מהו הספר האהוב עלי בטרילוגיה: אני אמממ דיי בהתלבטות אבל נראה לי השני/השלישי הדמות האהובה עלי בטרילוגיה: לורד עזריאל 3 ספרי פנטזיה נוספים: אווו קלעתם בול: הארי פוטר (אני אישית מעדיף באנגלית), שר הטבעות ורומח הדרקון... אוי דרינט! אני חייב להוסיף - ארמדין!! מצטער.. חחח P: כל דבר נוסף שבא לכם לספר: מממ דרינט... אין לי ממש חחח נכון שאודי חמוד?: אודי הוא כפרה-נשמה-עיניים-טחול-כבד-לבלב-ריאות-קיבה-מעיים-סרעפת-בלוטות הלימפה!! (נסו להגיד את זה מהר...) תמונה (התמונה הכי יפה אי פעם שלי והיחידה שאני מוכן לחשוף): http://img245.imageshack.us/img245/4017/p1010098us0.jpg

אוקי...

שם: טל מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): מול המחשב. סתם, לא, רעננה. גיל: 12 איך הגעתי לפורום: דרך הפורום הישן. מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה: כולם, בעיקרון, אבל בעיקר את השני. הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: תחרות קשה... אני חושב שאו לורד עזריאל או לי סקורסבי. 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: הארי פוטר, הקמיע מסמרקנד, שר הטבעות, וכל הספרים של ניל גיימן. כל דבר נוסף שבא לכם לספר: אני במחשב של אחותי אז אני לא יכול להביא אחת.

Orion132

New member
אני ../images/Emo98.gif

שם: משה. מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): יהוד גיל: 14 וחצי איך הגעתי לפורום: הייתי בתפוז, ובדיוק סיימתי את הספר הראשון בסדרה, אז חיכיתי עד שסיימתי את השניים האחרים ובאתי
מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? נראה לי שהראשון או השני. הם נורא שונים, אני לא יכול ממש להשוות... הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: אין לי ממש דמות אהובה... לורד עזריאל אולי, ומארי מאלון 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: ארטמיס פאול - פנטזיה קלילה וזורמת עם הרבה אקשן, בשורות טובות - פשוט קורע מצחוק, ספרי עולם הדיסק (של פראצ'ט) - גאוני ופארודי בטירוף. אה, והארי פוטר
כל דבר נוסף שבא לכם לספר: מנגן בפסנתר וגיטרה, לומד פיזיקה וביוטכנולוגיה בתיכון, לא צמחוני
נכון שאודי חמודי? אממ... ותמונה: http://img2.tapuz.co.il/forums/1_84738322.jpg , זה שיש לו "משה" מעל הראש.

Sunflower Fairy

New member
אתה מיהוד?../images/Emo2.gif../images/Emo204.gif

אעע, סוף העולם הגיע. יש בתפוז עוד מישהו מיהוד חוץ ממני! *מתהמרובהלם*

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהמ, אנוכי../images/Emo12.gif

שם:נעה\נעהסאי\סאי [כל אחד בוחר מה בא לו
] מיקום: חיפה [וברגע זה, אני ש-ונאת את העיר הזו~] גיל:14, עוד חודשיים ~קטנונית~ איך הגעתי לפורום:קראתי חומריו ואמרתי לעצמי 'בתפוז יש פורום לכל דבר, חייב להיות פורום לחומריו' ומסתבר שצדקתי. [לשם שינוי ><] מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה?ראשון\שני\שלישי - תנו קצת להתלבט
הדמות האהובה עליי בטרילוגיה:עוד לא מצאתי אחת שהיא 'האחת והיחידה'
3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא:ממ, 'לעולם-לא-עולם', 'אומן השיר' , 'רן יוצאת למסע הצלה' וספר ההמשך - 'מסעה של רן' [אם מישהו מכיר את השניים האחרונים הוא גאון] כל דבר נוסף שבא לכם לספר:אני צמחונית 6 שנים, טבעונית כמעט חצי שנה. לומדת השנה פאקינג 41 שעות [ואני רק בט' ><]. מנגנת על סקסופון, נמצאת בצופים ותולעת ספרים. נכון שאודי חמודי? כה
; אבל..לא להגיד יותר דברים כאלו על בשר. זה מעורר בי סלידה. [נו, יש תנאים בשביל להיות חמוד
]

למעלה