התפקדות

Elfking

New member
טוב, אני קצת חדש אבל...

שם: אליהו מיקום: בבית? סתם, יישוב בסביבת ירושלים גיל: 17 כתוב בת"ז... איך הגעתי לפרום: לא זוכר כל כך... יכול להיות שמפרסומת לאתר HDM ונכנסתי לפורום... אבל אני באמת לא בטוח
ספר אהוב: נראה לי "המצפן הזהוב", הילדות של ליירה נסגדת
דמות אהובה: הייתי אומר ליירה, אבל כדי להיות מקורי אני אגיד את מקום שני, וזה ויל. אל תשאלו אותי למה. 3 ספרי פנטזיה נוספים: יש יותר מדי שמגיע להם את הקרדיט, אבל אני אנסה: שיר של אש ושל קרח, אבק כוכבים, וטרילוגית האלף האפל. כל דבר נוסף שבא לספר: טוב, זה בעצם קצת קטגוריית עוף, נכון? אז א) מגניב שעוד מישהו קרא ואהב ארמדין! מאז הביקורת של ניר יניב...
ב) האחרון של מגי פיורי ן תורגם! נראה לי! יש 4 ספרים בסדרה, נכון? אוריאן, נבל הרוחות, חרב הלהבה ודיאמטריה (משהו כזה...). אודי חמודי? לא יודע, לא פגשתי אותו...

Sunflower Fairy

New member
דיאמארה, כן../images/Emo204.gif

הוא תורגם, אכן, אבל כבר אי אפשר להשיג אותו בחנויות, הוא אזל בהוצאה והם לא מתכוונים להדפיס אותו יותר לעולם. אפשר למצוא אותו רק בספריות עצומות שיש בהן מגוון עצום של ספרי פנטזיה. [ואני לא אומרת סתם, חיפשתי הרבה.]

yael ziv

New member
מצאת אותו בסוף?

כי אם לא, יש לי פתרון טוב באיתור ספרים נכחדים

Sunflower Fairy

New member
כן,../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

קניתי אותו באנגלית ושבועיים אחרי זה נכנסתי לספריה הגדולה ברמת גן ומצאתי שם בעברית...
אם כי הסוף אכזב אותי למדי. כל הסדרה נורא עוצמתית כזו, ופתאום הסוף נורא תקוע, מהיר כזה.

Elfking

New member
זה סוף כל כך פתוח

שהכל נשפך החוצה, רק העלילה הכי מרכזית מסתיימת... אבל עד אז הוא הספר הכי טוב בין ה4, לדעתי :) יש אותו בספריה שלי, וקיבלתי את זה כמובן אליו... לא חשבתי שהוא נדיר או משהו... וכן, נראה לי הספריה שלי מבחינת פנטזיה מאוד עשירה :)

Sunflower Fairy

New member
הוא ספר מעולה, עד שמגיע הסוף../images/Emo204.gif

הסוף היה מהיר מידי לטעמי, כאילו שנמאס לה לכתוב אותו והיא רק רצתה לסיים, ולא היה לה כוח לסגור קצוות ולהסביר את השינויים הפתאומיים בעלילה. היו שם כל מיני דברים משונים ולא קשורים שאני לא כלכך זוכרת כי קראתי מזמן, ואני כל הזמן ציפיתי שבפרק האחרון זה יוסבר, ואז לא היו שום הסברים. כל המתח שנבנה במשך שלושת הספרים הראשונים פשוט נעלם לו ללא הסבר. זה היה ממש מאכזב לדעתי.

Maleficent

New member
התפקדות! ../images/Emo195.gif

שם: יעל מיקום: גני תקווה (חור!!) גיל: כמעט 18 איך הגעתי לפורום: הצקות חוזרות ונשנות מצד אהוד מהו הספר האהוב עלי בטרילוגיה: הראשון ללא ספק. שכב אצלי חצי שנה בארון, אבל ברגע שקראתי, לא יכולתי להפסיק הדמות האהובה עלי בטרילוגיה: המולפה!! (יודעת שהם לא בדיוק "דמות" אבל הם כ"כ חמוטים!!
) 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: שיר של אש ושל קרח, טרילוגיית הרוצח של רובין הוב, שרה"ט כל דבר נוסף שבא לכם לספר: חנה הייתי הסדרנית בהרצאה שלך במיתופיה
!! חוצמזה שסביר להניח שאני לא אכתוב הרבה, אבל אקפוץ לכאן מדי פעם תמונה: לא יודעת איך להעלות, וגם אין לי כוח
אהוד, יש לך משימה (אחרי שסופסוף כתבתי בפורום שלך :))

SNTD

New member
עוד יעל אה?!

נראה לי צריך לעשות התפקדות של כל היעלים בפורום הזה P: (לא שיש לי תלונות כן? יעל זה שם יפה!)

O a s i s 3

New member
../images/Emo13.gif

שם: אדוה. מיקום: ישוב מגעיל ביותר שנקרא פרדס חנה. גיל: 14 *קטינה* איך הגעתי לפורום: הממ.. אני קוראת סמויה פה מהיום שהוא נפתח |חורץ| אבל אחרי מיתופיה הצטרפתי [נעה בטח רוצה קרדיט, אזכן - קרדיט לנעה3>] מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? קשה להחליט. אני מניחה ש"משקפת הענבר", ולו רק בגלל הסוף שממש לא ציפיתי לו. הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: אפילו יותר קשה להחליט. אני נורא אוהבת את לי סקורסבי, סרפינה פקלה וליירה כמובן. 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: הארי פוטר, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, ארטמיס פאוול. [כרגע אני די בתחילתו של "חוק הקוסמים הראשון", אבל הוא נראה טוב.] כל דבר נוסף שבא לכם לספר: *אני צמחונית, לא כ"כ הרבה זמן כמו כל הצמחונים שראיתי פה, אבל עדיין צמחונית. *אני מחוננת [משתתפת גם בפרוייקט של הטכניון וכאלו..]. *יש לי מחר תאטרון
. נכון שאודי חמודי?: כן D: באמת שלא חייבים תמונה P:

ס א י

New member
../images/Emo115.gif'אני מחוננת', נרקסיסטית../images/Emo3.gif

והייתי מעדיפה קרדיט על הצמחונות מאשר על החשיפה שלך בפורום
[~הולכת לישון~מחר. שעה. תשיעית~פיףףף! לאצ'ה~]

O a s i s 3

New member
*קרדיט*

שקט, סוף סוף מצאתי לי משהו להתגאות בו
לכי לנגן בסקסופן, חתיכת מוכשרת ;[

למעלה