התפקדות

ואני-

שם: אור מיקום: רשמית במבשרת ציון, אבל את רוב זמני אני מבלה בתל אביב גיל: 19 איך הגעתי לפורום: הכרתי את הפורום (הישן) עוד לפני שקראתי את הספרים, כך שאחרי שקראתי (בעידודו של אודי כמובן), מיד נכנסתי לפורום. הדמות האהובה עלי בטרילוגיה: האביר טיאליס, רוטה סקאדי 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: סדרת "שיר של אש ושל קרח", "ערפילי אבאלון", "מרשעת". גם אני רוצה עוד, לא רק ליעל מותר!
"עולם הסוף" (של אופיר טושה גפלה) ו"מעשה במעשה" (של א.א. מילן) שאפשר להחשיב אותם לפנטזיה. נוסף על כך אני ממליץ על "מועדון האידיוטים" של ג'ונתן קו, "שום גמדים לא יבואו" של שרה שילה (יעל אולי את מכירה אותה? כתוב שהיא מכפר ורדים) "יונה ונער" של מאיר שלו, "4 בתים וגעגוע" של אשכול נבו, "יש ילדים זיגזג" ו"מישהו לרוץ איתו" של דוד גרוסמן, וכל הספרים של אריך קסטנר ומילן קונדרה. כל דבר נוסף שבא לכם לספר- אני אוהב תיאטרון, לכתוב סיפורים ומחזות ולקרוא ספרים. תמונה- תסתכלו בתמונה ממיתופיה למרות שהיא לא מאוד מוצלחת. אם תתעקשו אני אחפש תמונה הולמת יותר

Fairywitch

New member
עולם הסוף../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifספר נסגד ביותר../images/Emo70.gif

פשוט חובה
שנון, מצחיק, מפתיע, ללקק את האצבעות

Sunflower Fairy

New member
מרשעת=wicked?../images/Emo204.gif

יש עוד מישהו חוץ ממני בעולם שמכיר את הספר הזה??
יש לך אותו בעברית, או שקראת אותו בעברית? אני קניתי אותו באנגלית ואני עדיין תקועה באמצע כי הוא נורא שונה מהמחזמר, ולעזאזל, את המחזמר אני אוהבת.
אה, כן, אלפבה=
נו, אני אובססיבית לזה.
wicked!!!

Sunflower Fairy

New member
הוווו../images/Emo204.gif

איך הסוף? שווה את זה? >< אגב, למקרה שאתה לא יודע עדיין - המחזמר שונה מאוד מהספר, ראה הוזהרת.

איך הסוף?

הסוף ידוע מראש, וזה מה שהופך אותו לטראגי... אסור לשכוח שזה ספין-אוף לקוסם מארץ עוץ. או שהתכוונת בכלל לספר "עולם הסוף"? אם כן, אז הוא בהחלט שווה
במה המחזמר שונה מהספר?

Fairywitch

New member
יש לי את הפסקול../images/Emo99.gif

וקובץ עם צילום של ההצגה שאני אראה מתישהו...

Sunflower Fairy

New member
אני רוצה את זה!!!../images/Emo204.gif

נכון שאת נורא רוצה לצרוב לי את ההצגה [את הפסקול הזמנתי בתו השמיני והוא אמור להגיע] ולשלוח לי בדואר? אני אסגוד לך לנצח! בבקשה בבקשה בבקשה!!! *יורדת על ברכיי ומתחננת* אני אתן לך כל מה שתרצי בתמורה.

Fairywitch

New member
אין לי צורב DVD, אבל אנסה בדיסק

רגיל. אסור לנו לדבר פה על צריבות, אז שלחי לי מסר
לא רוצה כלום בתמורה, רק שאודי ישלח לי בדואר את הסימניה של הרמיוני שהוא שכח לתת לי בכנס

Fairywitch

New member
שילמתי אצל יעל, והיא אמרה:

"רגע, אודי ייתן לך..."
אבל עם הבלאגן שהיה שם- גם אני לא שמתי לב... חכה, אני כבר אנג'ס ליונתן שישלח לי

האבק

New member
יונתן לא קשור לזה

בשום דרך.. יש א. מרצ'נגייז פוטריסטי, אכל כל המלאי נמצא אצלי. אני אברר לך... את השיחה נמשיך בפרטי

Fairywitch

New member
השנייה. כמה יעל היו, בחיי../images/Emo6.gif

שתיים מהפורום הזה, ואחת שולץ הנסגדת

yael ziv

New member
כן רק לי מותר! ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

לא מכירה אישית אבל אני יודעת מי זאת.. היא גם באה להרצות בבית ספר שלנו

skaramoosh

New member
מתפדקת

שם: נגה מיקום (לא להתחכם ולהגיד "מול המחשב"): מעלה אדומים (ואני לא מול המחשב, אני יותר מהצד שלו
ככה אני יושבת, תרצחו אותי) גיל: 13 איך הגעתי לפורום: הוא היה בפורומים החדשים ושקלתי להצטרף ובסוף לא.. ואחר כך התחשק לי לקרוא שוב את הספרים וגם הצטרפתי לפורום. מהו הספר האהוב עליי בטרילוגיה? הסכין המעודן הדמות האהובה עליי בטרילוגיה: נכון שאם אני אגיד ליירה זה יהיה נדוש? אבל מותר בכל זאת? 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: חיי קסם, חייבת ללכת לאורטודנט עכשיו, ביי כל דבר נוסף שבא לכם לספר: נכון שאודי חמודי

למעלה