בראנדון סטארק
New member
ואני-
שם: אור מיקום: רשמית במבשרת ציון, אבל את רוב זמני אני מבלה בתל אביב גיל: 19 איך הגעתי לפורום: הכרתי את הפורום (הישן) עוד לפני שקראתי את הספרים, כך שאחרי שקראתי (בעידודו של אודי כמובן), מיד נכנסתי לפורום. הדמות האהובה עלי בטרילוגיה: האביר טיאליס, רוטה סקאדי 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: סדרת "שיר של אש ושל קרח", "ערפילי אבאלון", "מרשעת". גם אני רוצה עוד, לא רק ליעל מותר!
"עולם הסוף" (של אופיר טושה גפלה) ו"מעשה במעשה" (של א.א. מילן) שאפשר להחשיב אותם לפנטזיה. נוסף על כך אני ממליץ על "מועדון האידיוטים" של ג'ונתן קו, "שום גמדים לא יבואו" של שרה שילה (יעל אולי את מכירה אותה? כתוב שהיא מכפר ורדים) "יונה ונער" של מאיר שלו, "4 בתים וגעגוע" של אשכול נבו, "יש ילדים זיגזג" ו"מישהו לרוץ איתו" של דוד גרוסמן, וכל הספרים של אריך קסטנר ומילן קונדרה. כל דבר נוסף שבא לכם לספר- אני אוהב תיאטרון, לכתוב סיפורים ומחזות ולקרוא ספרים. תמונה- תסתכלו בתמונה ממיתופיה למרות שהיא לא מאוד מוצלחת. אם תתעקשו אני אחפש תמונה הולמת יותר
שם: אור מיקום: רשמית במבשרת ציון, אבל את רוב זמני אני מבלה בתל אביב גיל: 19 איך הגעתי לפורום: הכרתי את הפורום (הישן) עוד לפני שקראתי את הספרים, כך שאחרי שקראתי (בעידודו של אודי כמובן), מיד נכנסתי לפורום. הדמות האהובה עלי בטרילוגיה: האביר טיאליס, רוטה סקאדי 3 ספרי פנטזיה נוספים שכדאי לקרוא: סדרת "שיר של אש ושל קרח", "ערפילי אבאלון", "מרשעת". גם אני רוצה עוד, לא רק ליעל מותר!