לא מהאירוסין זה היה ברור. אדי סיבריאן זה ג'סי מסיאסיי מיאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שנה רואה את העונה השמינית ולא קולטת בלו רמז שזה אותו אדי של ליאן, לא ידעתי שככה קוראים לו אפילו. איזה הזוי. איזה הזוי.איזה הזוי.
הדבר שממנו כולנו חששנו- התופעה הבלתי נתפסת AKA ג'סטין ביבר תחדור לעולמנו. עד כה נהננו משקט יחסי בגזרתנו שכן העולל העדיף להסתובב עם ראפרים ונשים עם מודעת עצמית ירודה. אך לאחרונה ישנן שמועות שהפכו כבר לעובדות שהבחורים (שעכשיו צריך להוציא על שמם חוזה) מראסקל פלאטס הזמינו את ג'סטין להקליט עמם דואט והאחרון השיב בחיוב. אני מניחה שלא רחוק היום בו הוא ישתלט גם לנו על טקסי הפרסים. זה הזמן לומר קדיש.
למרות שאני ממש לא רוצה שזה יקרה כי זה יהפוך את הקאנטרי לביזיון ולמוזיקה שכל טמבל יכול לשיר, אני חושבת שזה יהיה נורא מצחיק לשמוע אותו שר קאנטרי. אם זה חד פעמי אז סבבה.
לא חסרים "ילדים של" שלא הולכים בעקבות הוריהם. אם שום שיר שלה עד כה לא היה קאנטרי והיא לא נשמעת קאנטרית בכלל אין סיבה שהיא תדחף בכוח לז'אנר. מה גם שהשיר שלה שניסו לכפות עלינו בטענה שהוא קאנטרי לא שונה משאר השירים שלה שגם להם אין שום קשר לקאנטרי.