חדשות קאנטרי - כל מה שחם

LeAnnDylan

Well-known member
אני איתך

אין ליצורה הזו שום קשר לקאנטרי וזה לא משנה שאני נורא מחבבת אותה כי היא סלאט צמרת. היא עדין לא צריכה לשיר קאנטרי |הא|

LeAnnDylan

Well-known member
חח נו מה אני אעשה ../images/Emo250.gif

כל פעם שאני עושה בייביסיטרים אני מוצאת את עצמי מזפזפת בין האנה מונטנה לאיי קרלי. יש איזה אבא אחד בגן שכל פעם יורד עליי כשמדברים על איזה משהו שהיה בטלוויזיה (ואני בדר"כ לא רואה שום דבר בטלוויזיה) ואין לי מושג על מה מדברים אז הוא עושה כזה "טוב אם זה לא בניקולודיון היא לא יודעת מה זה"

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא אוהבת איי קרלי בכלל, אני רואה אבל עם אחותי האנה מונטנה ויש פרקים שאני יכולה למצוא את עצמי משועשעת מהם.

LeAnnDylan

Well-known member
מה אבל אייקרלי זה הרבה יותר שווה מהאנה מונטנה

איי קרלי זה גאוני. את האנה מונטה, דרייק וג'וש והמכשפים מווברלי פלייס אני רואה פעם באף פעם כזה אחרי איי קרלי אני משתדלת לעקוב .

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif קצת עדכוני ליידי אנטבלום

לא שמענו מהחבר'ה די הרבה זמן, אז הנה סיכומי הכותרות של התקופה האחרונה בגזרת הלהקה.
החדשה המעניינת ביותר כרגע היא השיתוף פעולה עם קית' אורבן. כרגע עם מתכננים סיבוב הופעות שיחצה את גבולות ארה"ב. נכון לעכשיו הדיבורים הם רק על אוסטרליה אבל לנו מותר לקוות. ואם לא אז לפחות נקווה לכמה קטעי יוטוב שווים של דואטים משותפים כפי שהם נוהגים לעשות עם כל מי שנמצא איתם בסיבוב הופעות.
את שנת 2010 ליידי אנטבלום סיימו בהיי נוט. האלבום שלהם על אף שיצא לקראת סוף שנת 2009, נחשב לאלבום הקאנטרי הטוב ביותר לשנת 2010, מרבית הסינגלים שלהם נכנסו למצעדי השנה. והם זכו לשלל פרסים בקטגוריות להקת השנה וסינגל השנה. הסינגל Need You Now אגב, נבחר לשיר השנה ב-7 מדינות שונות. הם נבחרו לכאמן השנה של ערוץ CMT וקיבלו לא פחות מ-6 מועמדויות לגראמי... כבוד
אחרי שקיבלו כל כך הרבה שבחים על אלבומם האחרון, הלהקה עושה שוב את צעדיה לאולפן ההקלטות. לא בתנועה מסיבית כפי שהיינו רוצים לכן לא ניתן לחלום על אלבום לפני סוף שנת 2011 אבל בנתיים החבר'ה עובדים על חומרים ומספרים כי האלבום הבא הולך להיות פופי יותר כדי להמשיך את מגמת הפרציה מחוץ לגבולות ארה"ב שהחל האלבום הקודם.

פופי יותר מהאלבום הקודם?

גם ככה הם בקושי עוברים את הרף של טיפת הקאנטרי באלבום כדי להיחשב לקאנטרי, כמה עוד פופי הם רוצים לעשות את האלבום?

LeAnnDylan

Well-known member
לא בדיוק

כתבתי תגובה ארוכה ומושקעת ותפוזבל לא שלח
בקיצור הפעם יותר בקצרה כי אין כוחות לשחזר: אני לא חושבת שזה נכון להגיד שהאלבום הקודם שלהם הוא לא קאנטרי. נכון שהוא יכול להיכנס בקלות ובלי הרבה בעיות למצעדי הפופ אבל בעיניי זה יותר במובן המקורי של המילה. האלבום שלהם מאוד מסחרי וקליט וכן, פופלארי. יחד עם זאת אני לא אזכיר אותם באותה נשימה עם ליידי גאגא, ג'סטין ביבר, בריטני ספירס או אפילו טיילור סוויפט לצורך הענין. בניגוד לאמני קאנטרי-פופ אחרים שמנסים לעשות את הקרוס. לזכותם של ליידי איי יאמר שהחומרים עצמם שלהם לא כל כך משנים, כיוון שגם להילרי יש את הקאנטרי TWANG וגם לצ'ארלס יש מבטא דרומי, אומנם לא כבד אבל הוא קיים ולכן כל שיר שלהם עם מעט נגיעות קאנטריות יכול להישמע כמו שאר השירים במצעד הקאנטרי. אני כן רואה מקום שניתן להפוך את האלבום לפופי יותר. מה שכן אני לא רואה בכך את הצורך. מה שהם כן יכולים לעשות אבל, זה לעשות שאניה ולשחרר שני אלבומים עם אותם שירים אחד קאנטרי והשני פופ כדי שיוכלו לשחרר את אלבום הפופ בשאר העולם ואת אלבום הקאנטרי להשאיר לנו.

Guncrazy

New member
וואו כיף!

הסיבוב עם קית' נשמע כמו משהו שחייבים להיות בו
וכל הכבוד להם על ההישגים של 2009

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif קרי אנדרווד מועמדת לגולדן גלוב

אז לא, קרי לא שיחקה בשום סרט שלא שמענו עליו. והגיחה הקצרה של לאיך פגשתי את אמא לא עשתה כל כך הרבה גלים. אבל השיר שכתבה יחד עם הילרי לינדסי ודייויד הודג'ס לסרט "סיפורי נרניה - המסע בדורך השחר" - “There’s A Place For Us” דווקא כן הצליח להרשים כמה אנשים וזיכה אותה במועמדות בקטגורית - “Best Original Song- Motion Picture” שיהיה בהצלחה

למעלה