חדשות קאנטרי - כל מה שחם

LeAnnDylan

Well-known member
זה כל הפלאפונים המעצבנים האלה שמצלצלים כל פעם

שאת מקבלת אימייל. גם לי יש את זה רק שלי יש מיליון אימיילים ויש לי אימייל אחד שאליו אני מקבלת מיילים מהבנק/קופת חולים/כרטיסי אשראי וכאלה אז שמתי אותו בתור האימייל של הפלאפון. מה שכן זה די מעצבן כי את הצלצול אי אפשר להשתיק, ז"א שאם בחרת איזה צלצול של 20 שניות הוא ינגן 20 שניות עד שיגמר ואי אפשר לעצור אותו באמצע. בגלל זה אנשים נורמלים שמים איזה ביפ ולא צלצול אבל אני לא נכללת בקטגורית האנשים הנורמלים. אם כי לפי כמה ימים שידרגתי את עצמי ובמקום 10 שניות (שנראות מזה ארוכות לפעמים כשלא מתים לך שהפלאפון יצלצל) של ניד יו נאו יש לי עכשיו 4 שניות של היפ טו מיי הארט

האמת שאין לי אף אחד בפייסבוק

דילן פתחה לי אותו שנה שעברה בשביל הפאשן פוליס. אני ממש אנטי פייסבוק בגלל זה אני לא מוסיפה אף אחד ורק איזה פעם באף פעם אני מגיבה לדילן כשיש לי כוח להיכנס. לא חשבתי שזה יהיה כל כך נורא מבחינת המיילים אבל כנראה שטעיתי
או שאני פשוט אחזור למצב של לא להגיב לדילן לעולם

חוצפה גם אני פה../images/Emo69.gif

נכון, זה תמיד אחרי שדילן צועקת עליי לבוא לכאן אבל זה עדין נחשב. חן ועות למשל גם את זה לא עושות|הא| צריך להכות אותן לדעתי כדי שיחזרו לכאן. הפורום שלנו מזה חמוד ובדיוק אתמול עילעלתי בדפי ההיסטוריה שלו וקלטתי שיש לנו מזה מלא קטעים קורעים. אי אפשר לסגור אותנו סתם ככה!

LeAnnDylan

Well-known member
דאטס טרו

יש לנו היסטוריה באמת משעשעת ומושקעת. חבל שהיא תרד לטימיון

אוי וכמעט שכחתי מהעיקר

איזה מגניב שהם יופיעו! יודעים כבר מה הם שרים? אם לא, מה אנחנו רוצים שהם ישירו?

LeAnnDylan

Well-known member
ממ אם יודעים לי אין מושג

אבל הייתי שמחה אם הם היו עושה מחרוזות כזו של כמה שירים ולא שרים רק שיר אחד. ניד יו נאו, אמריקן האני ולקנח עם סטארס טונייט. למרות שבטח שהם ישירו את ניד יו נאו וזהו. לא?

Guncrazy

New member
הם שרו את ניד יו נאו שנה שעברה

אני מניחה שהם ישירו את הלו וורלד או משהו חדש או שיר לא שלהם. לדעתי יש סיכוי טוב לדואט שלהם עם עוד מישהו. אני כמובן מקווה שהם ישירו משהו חדש

LeAnnDylan

Well-known member
אה וואלה../images/Emo6.gif

טוב אני לא ממש עוקבת
ונו מזה משנה מה הם שרים שישירו מצידי בייבי וואן מור טיים. העיקר שהילרי תהיה כוסית

Guncrazy

New member
גם אני פה../images/Emo69.gif

אז מה אם גם הייתי הייתי צריכה לקבל הודעה נוזפת כדי שאחזור. אני עדין פה

למעלה