|טיפה|פינת הטיפ השבועי|טיפה|

../images/Emo63.gifדווקא ספר...

אני בקושי קוראת מאז הלידה וזה שינוי קיצוני למי שטרפה ספר ב-24 שעות... (אח שלי תמיד שואל איך אני מספיקה להינות מהספרים בזמן כ"כ קצר
). אז במסגרת "זו ילדותי השניה", חזרתי אל "מר אל כאן אנה"
כמו לפני שנים - מרגש, מבכיא, יפה עד כאב, כזה-כזה. ועוד המלצה: לישון. שמישהי תודיע לי כשהיא תמצא המלצה ל"איך"

עינבלית

New member
איך לישון-המלצה-!

כשהתינוק ישן, אפילו אם זה נמנום שיתכן ויקח 10 דקות- במקום ללכת לאינטרנטעלייך ללכת למיטה ולשכב. עד שהוא יתעורר, נכונו לך דקות ויותר של שינה. לסיכום העצה- לישון כשהתינוק ישן מנסיון, אפשר לדחות דברים אחרים לזמן שהוא ער. כמו כביסה, אוכל, מחשב, ספרים. רק השינה- מחירה לא יסולא בפז!

עששית

New member
../images/Emo63.gifהמלצה על ספר - "ההזדמנות

האחרונה". ספר של קובן, שכתב את "הנעלמים". שמחתי כשגיליתי שבזמן ההנקה אפשר לקרוא ספר ולא רק לראות טלוויזיה, ובלעתי את הספר הזה בכמה ימים. ספר מתח קריא שמספר על מישהו שירו בו, הרגו את אשתו וחטפו את בתו, והוא מנסה לפתור את התעלומה ולהבין מי אחראי לכך.

אגב ה"מעבדה" בירושלים, רוצה להמליץ

על הופעה שראיתי שם של "הבנות נחמה". שלישיית בנות מדהימה בעיניי. מוכשרות, יחודיות, מצחיקות והרמוניות.

../images/Emo41.gifחסימת פרסומות באינטרנט

הורדתי תוכנה שחוסמת פרסומות ובאנרים וכו' באקספלורר - כולל בפורומים של תפוז. אני גולשת כרגע ללא פרסומות מטרידות!

Rplus1

New member
רגע, חושבים.

הפרסומות הן מקור המימון של תפוז, הכסף שמאפשר להם לתת לנו את המדיום הזה בחינם. הפסומות זה המחיר שאני כצרכן משלמת על השרות הזה. אני חוסמת חלונות פופ-אפ, כי הם מפריעים לגלישה, אבל את הפרסומות בצד אני משאירה ולעיתים אף פותחת אותן. זה המחיר של אתרי "חינם".

משוש30

New member
בעיקרון את צודקת אבל במקרה הזה

יש פרסומות מעצבנות מביוחד שקופצות על כל המסרים שלי, פוצחות במוסיקה מעצבנת ומהבהבות בטירוף משמאל למסך. כשישימו פה פרסמות נורמליות אשמח להתיחס אליהן

ארנט

New member
ההופעה של שלמה ארצי ושלום חנוך

בקיסריה. תביאו בייבי סיטר ורוצו... שני ענקים, שרים זה את שיריו של זה. שלמה ארצי, כמו שלמה ארצי, נותן show אמיתי ומשתף את הקהל ושלום חנוך מרגש בביצועים מיוחדים ואפילו מפתיע עם הומור.

h i l a l

New member
גם אנחנו היינו אתמול בהופעה של

שלמה שלום ממליצה בחום,הופעה מדהימה שווהההההההההההההה

Arfilit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif חייבת לאמר -

שמבחינתי - הרשור הזה הוא הצלחה. לא חשבתי שתהיה כזו הענות - ואני ממש שמחה! מקווה שימשיך ויתפוס תאוצה עם הזמן.

טיפ שהוא רעיון של אמי:

כשהילד/ה לובשים (מסכימים ללבוש) סינר, מהסוג שבצד השני יש שעוונית, כדאי להלביש את הסינר כך שהחלק הפלסטי פונה החוצה בעוד הבד בפנים. כך ניתן לנגב בקלות את הלכלוך במטלית לחה, והסינר מוכן לשימוש חוזר.

Arfilit

New member
../images/Emo45.gif גמנחנו עושים ככה

כשזה הסינר שבסביבה.

למעלה