|טיפה|פינת הטיפ השבועי|טיפה|

yaelia

New member
אז יש לי בקשה לטיפ

האמבטיה שלנו מלאה נמלים. זה הגיע למצב שמשחת השיניים (שלנו ושל הלל) מלאה נמלים זעיקות ומגעילות, ושעל שפת האמבטיה מטיילות לנו קבוצות מאורגנות בטיול שנתי. ניסיתי כל שיטה מקובלת להפטר מהן מה עוד אני יכולה לעשות חוץ מלהזמין מדביר? (יש רק באמבטיה משום מה).

טיפוטף

New member
נסי לקנות חומרי הדברה אורגניים

תעשי חיפוש באינטרנט ואם לא ילך, תתענייני בחנות טבע. יש חומרי הדברה אורגניים שמבוססים על חומרים טבעיים שדוחים חרקים.

אמרו לי ששמן מנטה עוזר נגד ריכוזי

נמלים ואני הולכת לנסות את זה כי יש לנו בדיוק את אותה בעיה.

דנתן

New member
נמלים-שלל עצות

מצחיק. בדיוק חברה שלחה לי במייל עצות להיפטר מנמלים בבית. עוד לא ניסיתי כך שלא יודעת אם זה עובד... בהצלחה.

מאז

New member
טוב, בחסות האנונימיות -טיפ על מקווה

כי לא מזמן הזדמן לי לבקר שם (אחרי הלידה)- פתחו מקווה חדש בגבעת שמואל - משו משו. האשה שעובדת שם (הבלנית) עשתה לי סיור - בחדר של הכלה יש אמבטיה שאני חושבת שיש שם ג'קוזי! ודלוק נר ריחני! ויש חדר המתנה למלוות של הכלה! (אם היא באה עם מלוות). גם החדר בו אני התארגנתי היה נעים ביותר ונקי נקי. ועוד דבר חשוב ביותר- הבלנית ממש נחמדה ולא "נכנסת לפרטים..." בקיצור- אם מישהי כאן מחפשת מקווה 5 כוכבים באזור המרכז בשבילה או בשביל מישהי אחרת, במיוחד כלות, אז בעיני זה שווה נסיעה.

ענתש

New member
המלצה לא חוקית ../images/Emo11.gif

למי שאוהבת את הארי פוטר - אז במקומות שאסור להגיד בפורומים מסתובב לו אודיו-בוק מעולה מעולה מעולה של הארי פוטר האחרון (והנסיך חצוי הדם). הנאה צרופה. עם קריין בריטי מצויין שמדבב את הדמויות להפליא - ממש ברמת תסכית רדיו.

למעלה