ילדתי בת

כרמית מ.

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב ! ! !

עוד לא הספקתי לקרוא, אבל המונמונמון מזל טוב, והרבה איחולי אושר. שמחה שהיתה לך חוויה מתקנת! איזה יופי! (רק אל תקראי לבת הבאה באות ד'....). ממש ממש שמחה בשבילך, שיהיה לכן טוב!

../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

מרגש עד דמעות. כל כך בשליטה, מהמקום של לוותר עליה, של לא להצטרך להתגונן, של לסמוך. את אלופת עולם אולימפית בעצמך

osi28

New member
מאחלת גם כאן מזל טוב

קראתי ה-כ-ל והיה מדהים, אז אני יכולה רק לתאר לעצמי עד כמה זו הייתי חוויה מדהימה עבורך.

debby12

New member
מנהל
WOW - מצדיעה לך על שקראת הכל

בשבילי זה היה קתרזיס להעלות על הכתב, אז במשך כמה ימים כתבתי לאיטי. אבל אני מודעת לכך שיצא ארוך באופן מפחיד תודה על הברכות

tonti

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

וואי, איזה צמרמורות עונג שעשית לי.... אין, אין מה לומר. פשוט מגיע לך. שפע חלב והחלמה מהירה

rnati

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

איזו לידה מדהימה. איזו חוויה ... כמה כיף לקרוא סיפורים כמו שלך. תהנו.

איזה סיפור מעצים!

היה שווה לקרוא (אפילו רק בשביל "כרכוב האח"
) אני מאחלת לכם חיים נפלאים ביחד, שנים טובות, בריאות ומאושרות!
ות ו
ים לרוב, אני.

debby12

New member
מנהל
תודה יקירתי

כן, חזק כרכוב האח לא
. צ'מעי, כשמעלים על הכתב סיפור לידה כיפי ומדהים הנשמה נודדת למקומות פיוטיים... האין את שמחה שזה לא נגמר בלידת בית חולים? זה היה הרי נגמר בתקרית דיפלומטית ישראל-ארה"ב (תחשבי על כותרת לעיתון: "יולדת ישראלית הרביצה לצוות חדר לידה בוושינגטון. היולדת בתגובה: הגיע להם. משטרת ישראל: ליולדת אין עבר פלילי, הנושא לא מוכר לנו
" בקיצור - טוב שנגמר הפעם מחוץ לבית חולים

mamadan

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב! ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

מזדהה איתך.. גם לי הייתה לידה ראשונה מזעזעת בליס.. הרבה מזל טוב, בריאות ואושר! איזה כיף...

קודם כל ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

עדיין לא קראתי את הסיפור, אבל בשניה שיהיה לי זמן אנירצה לעשות זאת. שמחה כל כך שהיתה לך חוויה טובה ומתקנת

אשכר ש

New member
וואו, אני בשוק!!!!!!

איזה יופי! כ"כ שמחה בשבילך! המון מזל טוב !!!! לצערי, אני עוד לא יכולה לקרוא את הכל כי אני בלחץ של זמן עד אחה"צ, אבל אז אשב לקרוא בשקיקה ואגיב

אשכר ש

New member
דבי יקירתי

איזו חויה מדהימה, כל כך מגיעה לך לידה כזו- חויה מתקנת לטראומה שהייתה לך. את בטח לגמרי ב"הי", הצלחת לעשות את זה ובלי מלחמות!!!! איך הצלחת להסתיר עד עכשיו??????? אפילו לא חשדתי...

1אילת2

New member
יש! עשית זאת! מזל טוב!

כל הכבוד. תהנו, כולכם, ושמרי על עצמך.

y o y o i t

New member
סיפר מדהים

הייתי מרותקת לחלוטין היה פה שקט בבית (לא יכול להיות תינוקת בת 3 חודשים שדורשת צומי)משך כל זמן הקריאה. מזל טוב

Gali1973

New member
אין לי מילים

אבל כמה לבטח אמצא. גם אני קראתי הכל ! כמה אני מתרגשת בשבילך, לא תאמיני, אני ממש דומעת. למה ? כי הגיעה לך כזו לידה, כזו חויה מתקנת ! כזו חויה בכלל ! אני ממש שמחה ומכל הלב מאחלת לידה כזו לכל אישה. ורק הבהרה קטנה, אחרי הלידה נותנים אוקסיטוצין ולא פיטוצין, לא ? נשיקות.

למעלה