ילדתי בת

אוקסיטוצין/פיטוצין/סינטוצינון

אותו חומר. אוקסיטוצין הינו החומר המופלא ביותר, טבעי, טבעי, הישר מהמוח. צירים, הנקה, פליטת זרע, אורגזמה וכו'. בכל אלו לאוקסיטוצין תפקיד. אוקסיטוצין שמוכן במעבדה ומשווק באמפולה נקרא סינטוצינון, פיטוצין או אוקסיטוצין, תלוי בחברה. דרך אגב ניתן להשיג גם אוקסיטוצין במשאף לאף.

בחיי, זו לא בדיחה! יש נשים שיש להן

בעיה עם שחרור אוקסיטוצין בגופן, בגלל לחץ או מתחים למשל. לא יודעת אם משתמשים בזה גם ללידות, אבל יש מיניקות שמשתמשות בזה כשיש להן בעיית שחרור אוקסיטוצין משום שבלעדיו אין שחרור חלב (גם אם יש לאשה שפע חלב, זה לא עוזר אם הוא לא משתחרר החוצה
). עבדתי עם כמה אמהות שהשתמשו בספריי אוקסיטוצין כזה כשחזרו לעבודה וגילו שהשדיים שלהן לא מגיבים טוב למשאבה ולא משחררים אליה.

debby12

New member
מנהל
לגבי פיטוצין - מה שהן אמרו

בלידת בית / מרכז לידה בעיקרון לא נותנים את זה כרוטינה (לפחות לא המיילדות האלה). לדעתן בדרך כלל הנקת התינוק מספיקה כדי לעזור לרחם להתכווץ. אם יש להן ספק אז כקו הגנה ראשון הן מבקשות מבן הזוג "לינוק" במרץ מהשד השני (בחיי, אני לא ממציאה. הן הסבירו את זה בערב מרוכז שערכו לכל היולדות של ינואר). הן ביקשו מבני הזוג להתכונן נפשית, ואמרו שלביישנים אין להן בעיה לזרוק לו שמיכה על הראש כדי שלא יראו בדיוק
. תודו שזו דרך מקורית לבן הזוג לעזור בלידה. אבל אצלי המצב לדעתה היה חמור יותר תודה על הברכות - שולחת לך מסר תיכף

../images/Emo24.gif וו-הו!!! מזלטוב יקירתי!!!

סופסוף אני יכולה לנשום לרווחה
ואת, הכי הכי הכי בעולם מגיעה לך לידה טובה ומתקנת! אני כל כך שמחה שהפעם התכנונים יצאו כשהיו. דברי איתי אם את צריכה אותי - רק תגידי ואשלח לך את מס' הטלפון שלי במסר. נשיקות ענקיות לבילבי וגילגי ולך

טלימה

New member
מזל-טוב!!

כמה נפלא
את כותבת כל-כך נפלא והסיפור כל-כך מעצים ונהדר!! איזה תיקון ללידה הקודמת...

יקירתי, המון המון מזל טוב../images/Emo23.gif

רק עכשיו ראיתי את הודעתך ואני בדיוק יוצאת, אבל כשאחזור (די מאוחר בלילה) אקרא הכל בשקיקה! אני ממש סקרנית... בכל מקרה, המון אושר!

u z a

New member
מזל טוב! ברכות על החוויה

המתקנת בלידה, וגם עכשיו בהנקה. מצטרפת למופתעות מההריון + לידה (+מעבר לחו"ל). המון אושר עם הילדות!

Manty

New member
!!!!Debby

Wow, fantastic news! I mean, that you were pregnant(!), gave birth(!), and had a fantastic experience. Your writing is too good
(would have finished a book by you in one night). Enjoy your babymoon

דבי היקרה,

המון המון מזל טוב. קראתי בכיף את כל הסיפור, השארת אותי עם חיוך ענק ומצב רוח מצויין להמשך היום הזה (את צריכה לחלטר בסטנד-אפ על סיפורי לידות...
). סיפור ממלא השראה, תודה שהקדשת את הזמן לשתף אותנו! בכל אופן, המון המון אושר עם גילגי הקטנה.

סטיוויה

New member
מזל טוב דבי!

אשמח לשמוע בהזדמנות על ההיפנו בירת'ינג בריאות ואושר לך ולמשפחה

למעלה