למי הBABY דומה??

../images/Emo124.gif למי הBABY דומה??../images/Emo124.gif

יש סברה,הנחה,שמועה (תקראו לזה איך שאתם רוצים) שהילד הראשון תמיד אבל תמיד דומה לאבא. ככה זה גם אצלנו (רק שאביתר יותר יפה!!!) ואצל כל חברים שלנו. לא משנה אם זה בן או בת-הם פשוט העתק של האבא. או כמו שאבא של אביתר אוהב להגיד "minime". איך זה אצלכם????

dafgol

New member
גם אצלינו זה ככה...

כל מי שרואה את בר אומר " הנה גולן קטן...., רק חסר העגיל באוזן ...". אומנם בר דומה גם לי קצת אבל בהחלט יותר דומה לאבא שלו.... ( לפעמים זה די מעצבן כבר לשמוע..." אוי כמה שהוא דומה לאבא שלו......"). דר"א , אני בכורה אצלינו וגם יותר דומה לאבא שלי ( גם באופי )

26יפעת

New member
גם אצלנו

יובל ואבא בועז, שתי טיפות מים, בייחוד אם משווים לתמונות של בועז מאותו גיל!

ayelet i

New member
אצלינו עוד לא ברור...

הדיעות חלוקות. מה שבטח : השפתיים שלה זה אני!

dafgol

New member
לדעתי נועם דומה לאלי

לפי התמונות של נועם... מקווה בקרוב לראות במו עיניי ולהחליט....

shirka

New member
../images/Emo98.gif גם אצלנו זה ככה...

חוץ מהעיניים. העיניים שלי! ואגב גם אני בכורה ואומרים שאני דומה לאבא.

n i s h a

New member
כאילו....

שהוא בכלל לא שלי. קופי של שי! מזל שהוא יצא מהבטן שלי, אחרת באמת אפשר היה לחשוב שאני לא האמא....

מתרגשת

New member
סתיו דומה לאבא שלה בדיוק

יש כאלה שאומרים שהיא דומה גם לי אבל.... אני לא רואה את זה (אולי קצת בשפתיים ובעיניים) דרך אגב אני בת בכורה ודומה לאמא ואבא באופן שווה.

דוקא היא יותר דומה לי...

יש כמה תוי פנים של ודים, אבל באופן כללי היא דומה לי, או לפחות כך אומרים אנשים... והיא בכורה! בהתחלה לוטן לא היתה דומה לאף אחד, עד כדי כך שחשבנו שאולי החליפו אותה בבית החולים!

וונדי1

New member
כשרומי הגיעה לעולם היא נראתה כמו

תינוקת משובטת של אבא שלה (פשוט העתק מושלם). בגיל חודש היא התחילה להיות דומה גם לי... בסך הכל היא בעיקר דומה לעצמה, היא לא העתק של אף אחד מאיתנו... בעלי ואני חושבים שהיא כל יום דומה למי שנותן לה את הבקבוק הראשון בבוקר
גם אני בכורה ואני לא דומה לאף אחד מההורים שלי ואחי ואחותי דומים לאבא שלי - אז כך שאין חוקים... יש משפחות שהגנים של צד אחד מאד דומננטים ויש כאלו שהם מתערבבים טוב טוב למשהו חדש לגמרי... אני מכירה שני ילדים לאשכנזיה ותימני, הילד יצא לבן עם עינים כחולות כמו האמא והילדה תימניה לחלוטין כמו האבא - מדהים לא?

גם אצלנו מיקה ואבא הם קופי

יש הסבר הגיוני לכל הקטע הזה אומרים שהטבע חכם בגלל שלתינוק ולאמא יש את הבונדינג של 9 חודשים ועוד תקופה ראשונית בה האבא לא תמיד נמצא ברומו של הסיפור כדי שיהיה קשר בין האב והתינוק\ת הם בדרך כלל דומים לדעתי יש הגיון בזה...לא?

yaelli10

New member
ת'אמת חשבתי על זה...

כי זה באמת נכון, לרוב הבכור דומה לאבא, בכל אופן עם התינוקות והילדים שאני מכירה. גם אלה דומה לאבא. יש לי תמונה של האבא שלה באותו גיל ויש להם אותו מבנה ראש ולחיים.... אבל העיניים שלי והשיער גם כן.

מיכאל ילד ראשון וכל קשר במראה בינו

לבין אביו מקרי בהחלט. כשרואים אותו שואלים אותי אם עשיתי אותו לבד..... בהתחלה, בימים הראשונים, הוא הזכיר טיפה טיפה את אבא שלו, שהגנים שלו התגלו בסופו של דבר כרצסיביים. מאוד.

nush1

New member
תגידו בעצמכם....

אני בדרך כלל לא רואה דמיון אבל כולם אומרים שהיא שיבוט שלי!

אצלינו הוא ממש חצי-חצי ../images/Emo13.gif

שילוב חצי רומני וחצי מרוקאי או בקיצור רומניקני
. הגובה והרזון מאבש'לו האף והחלק התחתון של הפנים - מאמש'לו ... והשאר - של כוללללללנו

למעלה