למי הBABY דומה??

רות1974

New member
אצלנו מילי הבכורה קופי של אבא שלה

והנאגט מאד מאד דומה לי. כך לפחות אומרים.

ב ה י ר

New member
אנחנו לא יודעים מאיפה היא הגיע../images/Emo3.gif

לא דומה לאף אחד... אבל מה שכן יש לה הבעות פנים כמו של אבא שלה...

ענתש

New member
נגה דומה לי !

בחיי - תצחקו אבל למרות שכל מי שמכיר את אבא שלה אומר שהיא דומה לו שתי טיפות קולה ממש...הסתכלנו באלבום תמונות שלי מגיל שנה וחוץ מצבע העיניים נגה היא פשוט העתק מדוייק שלי.

ענתש

New member
בפעם הבאה שאני אסע להורים שלי

אני מבטיחה לסרוק תמונה ולהוכיח. גם בעלי היה מאד מופתע לגלות את זה...

ammy

New member
כשמאיה נולדה כולם אמרו שהיא דומה

לבעלי .ואז אחרי כמה חודשים התחילו להגיד שהיא דומה לי .עכשיו היא לא דומה לאף אחד מאיתנו .

swann

New member
לכולם או שלאף אחד

מאיה די דומה לי כשהייתי בגילה, אבל עכשיו קצת פחות מלפני חדשיים בערך. אמא שלי טוענת שהיא דומה לבעלי, ועל כן קוראת לה "גיאה" (גאיה ?). יש הטוענים שהיא ממש שילוב של שנינו, יש כאלה שרואים את סבתא של בעלי, את אמא שלי, את אבא שלי, בקיצור - את כל המשפחה. אבל הכי הכי הרבה - היא דומה לעצמה !

אז אצלנו

בהתחלה ספיר דמתה יותר לאבא שלה אבל עכשיו רואים שהיא דומה קצת גם לי. באופי היא דומה לי וגם במספר דברים חזותיים. סה"כ 50 50 - לקחה את הדברים הטובים משנינו.

etilly

New member
למזלינו היא לא דומה לאף אחד!!../images/Emo6.gif

היו תקופות שהיא היתה דומה לאבא, אחר כך לאמא, פעם לסבתא...אבל עכשיו לדעתי זאת פשוט היא והיא דומה רק לעצמה!! יש לה את המבטים של אבא (מבט ממזר וחצוף) ויש לה קטעים שהיא מאוד מזכירה אותי, אבל היא ממש ערבוביאדה של שנינו

עמית@

New member
תמר דומה לי ../images/Emo99.gif

אני בכלל לא רואה את הדמיון ליוסי- לפעמים הוא טוען שפשוט עשו פאשלה במעבדה באיכילוב (תמר היא ילדת מבחנה)

עמית גם אצלנו יובל דומה לי כשהייתי

קטנה ותמיד אנחנו מחפשים מה דומה לנו ומה לא וכשאנחנו מוצאים מה לא אנחנו צוחקים ואומרים שתמר הלבורנטית מאיכילוב עשתה שם עירבוב מוצלח
ותחליטו אתן הנה אני בגיל 8 חודשים

למעלה