למי הBABY דומה??

מתרגשת

New member
גם סתיו ילדת מבחנה ובכל זאת

ערבבו אותה כמו שצריך כי היא דומה לאסא מאד... אבל יש שאומרים שגם לי קצת

הגרי3

New member
אצלנו... (וגם הסבר)

בהתחלה שירה דמתה באופן מובהק לערן, לא ניתן היה לטעות היא פשוט היתה ערן קטנה. היום (שירה כמעט בת חודשיים) היא מאוד מזכירה אותי, אבל בסך הכל היא ממש שילוב של שנינו (דגם משופר...). שמעתי פעם הסבר לפיו מאחר והאם יודעת תמיד שהוולד הוא שלה, אך לאב אין אותו ביטחון, הטבע "דואג" שהצאצא יהיה דומה לאבא על מנת שלט יתנכל לו . הסבר קצת דחוק אבל יש בזה משהוא...

cookie1

New member
לאבא כמובן../images/Emo3.gif

אבל התאוריה אומרת שרוב הילדים, ולאו דוקא הראשון, דומים לאב וזאת כדי להבטיח השרדות מבחינה אבולוציונית. מי שלא דומה לאבא אז אולי אבא לא יאמין שהוא שלו

cookie1

New member
וזה האבא כשהיה קטן

מי שמכירה את יובל יכולה לראות דמיון

קופי לירון

וכמעט כל אחד אומר את זה. אומנם יש לו גם קצת ממני אבל הרוב של אבא שלו. וכמובן כשאומרים את זה ללירון זה בכלל עושה לו את היום...

גם אצלנו אלון דומה לאבא לירון

וכמעט כל אחד אומר את זה. אומנם יש לו גם קצת ממני אבל הרוב של אבא שלו. וכמובן כשאומרים את זה ללירון זה בכלל עושה לו את היום...

לאבא- בלי ספק../images/Emo70.gif

גם ביופי
וגם באופי. יש לה אותו טמפרמנט- שובבה, שמחה, צחקנית ותמיד מאושרת ואופטימית משהו... וההוכחה לדמיון- לפניכם

מיקגאפ

New member
שני הילדים שלי דומים לאבא שלהם

שיר הגדולה היתה קופי של אבא שלה מהרגע הראשון ועד היום. אצל יובל, למרות שבחודשים הראשונים הוא באמת היה מאד מאד דומה לשחר, ככל שהזמן עובר מתחילים לראות קצת יותר דמיון אלי. זה גם משהו שלפעמים משתנה עם הזמן.

מתישהו במהלך ההריון של יהב התפרסם

בעיתונות הסיפור של זוג באנגליה שנולדו להם תאומים שחורי-עור, כששניהם לבנים כשלג. הפריית מבחנה שבטעות השתמשו בזרע לא נכון. מאחר שיהב הוא תוצר של הפריית מבחנה ההיסטריה היתה בשיאה. כשהביאו אותו אלי אחרי הניתוח, ראיתי מיד שלא היתה טעות במעבדה. העתק מדויק לגמרי של האבא שלו. הכל כולל הכל. עכשיו אני תוהה אם לא התבלבלו בביצית ששמו בצלחת הפטרי

לא אצלנו

שני הילדים שלי דומים לעצמם. כשאורן נולדה ממש לא ידענו למי היא דומה. במבט ראשון היא קצת הסכירה את אמא שלי זכרונה לברכה, אבל זה עבר כמעט למחרת. גם היום היא לא דומה לאף אחד מאיתנו. כנ"ל לגבי עידו - קצת דומה לאחי (אולי), קצת דומה לאבא שלו (לפעמים), אבל אין דמיון מובהק. לעומת זאת - אצל הגיסות שלי זה מדהים, פשוט העתק של האבא

ענתש

New member
האמת שזה היה סיפור די נורא

כי גם גילו למי התינוקות "שייכים" - לזוג אחר, שחור עור, שעבר גם כן טיפולים ממושכים וארוכים וכואבים ולא הצליח להרות. ועכשיו הדילמה המוסרית - למי שייכים הילדים ? זה פשוט נורא ואיום. מי שלא יקבל אותם, השני יסבול נוראות. לא יודעת איך זה נגמר, בטח זה עוד מסתובב בבתי משפט.

זה היה נורא עוד יותר

כשהתחילו לברר, הסתבר שעשו שם סלט שלם במעבדה - הם הפרו את הביצית של הזוג לבן העור עם הזרע של הזוג כהה העור. עד כמה שידוע לי, בית המשפט החליט לתת זכויות ביקור לאב הביולוגי, ולהשאיר את הילדים אצל הזוג שנשא וילד אותם.

איצית

New member
גם אצלנו ואצל החברים שלנו זה כך

מצ"ב תמונה של שני הגברים שלי להמחשה. מימין זה בעלי כשהיה תינוק. ומשמאל זה שחר. תמונה לא מוצלחת שלו, אבל העיקר שרואים את הדמיון.

למעלה