ואוו, כמו שתי טיפות מים.
מ מתרגשת New member 24/4/03 #60 הייתי בטוחה שזה אותו ילד בהתחלה הם קופי אחד של השני לא יאומן.... מזל שהוא היה אצלך בבטן אחרת לא היו יודעים מי האמא
הייתי בטוחה שזה אותו ילד בהתחלה הם קופי אחד של השני לא יאומן.... מזל שהוא היה אצלך בבטן אחרת לא היו יודעים מי האמא
א איצית New member 24/4/03 #64 למרות הכל הוא גם קיבל את צבע השיער שלי (חום) ואת צבע העיניים שלי (חום) למורת רוחם של בעלי ואמו (שיער בהיר ועיניים ירוקות). מה שלא הפריע להם כמובן להתאהב בו עד כלות.
למרות הכל הוא גם קיבל את צבע השיער שלי (חום) ואת צבע העיניים שלי (חום) למורת רוחם של בעלי ואמו (שיער בהיר ועיניים ירוקות). מה שלא הפריע להם כמובן להתאהב בו עד כלות.
א אביעוז New member 24/4/03 #58 לא נכון אני הבכור במשפחה ואני דומה לאימי. בני בכורי עוז דומה לאישתי.אחייני הפעוט דומה לאימו.
ת תמרה* New member 24/4/03 #61 איך לפעמים... תלוי את מי שואלים במשפחה של ירון אומרים שבר בול ירון ואצלי טוענים שהוא קופי אני לדעתי הוא דומה רק לבר...
איך לפעמים... תלוי את מי שואלים במשפחה של ירון אומרים שבר בול ירון ואצלי טוענים שהוא קופי אני לדעתי הוא דומה רק לבר...
א אמא של תומר וענבר New member 24/4/03 #65 כן, גם אצלינו! איך שתומר יצא מהבטן, אמרתי שהוא שגיב קטן (מצ"ב תמונה להוכחה) הוא כ"כ דומה לו בהכל - כפות הידיים והרגליים, בדיוק בדיוק כמו של אבא! אפילו מזיע כמוהו! אצל ענבר עדיין לא ברור למי היא דומה.
כן, גם אצלינו! איך שתומר יצא מהבטן, אמרתי שהוא שגיב קטן (מצ"ב תמונה להוכחה) הוא כ"כ דומה לו בהכל - כפות הידיים והרגליים, בדיוק בדיוק כמו של אבא! אפילו מזיע כמוהו! אצל ענבר עדיין לא ברור למי היא דומה.