לקנות את האלבום של אדם

mayarel

New member
גם קריס מצייץ עכשיו ../images/Emo23.gif חמודים

הם בטח תוך כדי מתכתבים בפרטי..

מעניין אם אדם כבר יודע על אמזון..

אם לא הוא בטח ממש יתרגש כשישמע
אני צריכה על זה ציוץ ממנו!!

ציוץ מאליסן:

ali22san@adamlambert finally! Can't wait for cooking with ali and adam. Love u. אוווו אדם מבשל

mayarel

New member
שיבשל את האלבום שלו

אחר כך שיעשה מה שהוא רוצה. |נוגשת עבדים|

אומגאד מישהי אמרה שחברתה שמעה את TFM

He said it was only about 8-10 seconds of a verse, and they stopped right before it went to the chorus. It sounded like "hard Queen, Aerosmith-ish" and "I don't know how amazing it will do on mainstream radio though, it was kinda heavy", and he said something like "I think it will either be HUGE or a big mess"........

ממש מוזר..היא אמרה שהיא שמעה הצצה ברדיו

זה מה שאמרו ברדיו: the runner up is Adam Lambert! He's great! By the way, we have a snippet of a song that's been kept secret ever since it was recorded. We just happen to have it right here, so why don't we air it? hum?

MISHMISH56

New member
עכשיו אמרו ב-MJS

שזאת סתם שמועה....אין מצב שהשמיעו את זה ברדיו,מישהוא תפס על זה טרמפ.... אדםחמוד מבשל????מעניין לצלם אותו רק עם סינר

heart1soul

New member
לא אליסן כתבה בטוויטר שלה שהיום-יום שני

הם הולכים לבחור את הסינגל לאלבום מבין איזה 3 שירים לפי מה שהבנתי פשוט מה שקרה לדעתי שפתאום היה להם כמה שירים מדהימים ביד והם לא ידעו מה עדיף שיצא סינגל

nini18

New member
למה אליסן מתערבת בזה?

מה הקשר שלה לדיסק של אדם?

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo45.gifבדיוק. היא בכלל

לא קשורה לאלבום. היא חברה טובה של אדם ,אולי היא הקשיבה לסינגל וזהו. אחת הכותבות כבר אמרה שהיא הקשיבה לסינגל וכ"כ התלהבה ממנו שאמרה שהשיר צריך הליכת ירח משלו D:

heart1soul

New member
מה?????? שכבר השמיעו??.

זה היה כבר בכותרות נראה לי אם זה באמת היה קורה

MIDNIGHT SKY

New member
אני לא חושבת...שזה נכון

ב1 ישמיעו חלק מTFM אז למה שהיום ישמיעו עוד? אני חושבת שישמיעו היום חלק מSTRUT...או אני לפחות מקווה

למעלה