לקנות את האלבום של אדם

heart1soul

New member
סוריייייייי איימי! אני כבר מתבלבלת חחח איימי

אמרה את זה כי כנראה אחד מהשירים שעומדים לבחור מהם הוא השיר שלה

MIDNIGHT SKY

New member
לפי מה שאני הבנתי היא שמעה אותו שר את השיר ש

היא כתבה,וכנראה הוא ייכנס לאלבום,אבל הוא לא הסינגל..

heart1soul

New member
אוקיי אבל פשוט היא רשמה שהיום בוחרים

בין 3 סינגלים.. לא יודעת אם זה נכון או לא אבל לא נראה לי שיש לה סיבה לשקר

mayarel

New member
אוקי בנות ארבעה דיסקים הוזמנו!!!

: Group my items into as few shipments as possible Subtotal of Items: $55.92 Shipping & Handling: $33.95 ------ Total for this Order: $89.87 Delivery estimate: December 8, 2009 - December 18, 2009 Shipping estimate for these items: November 24, 2009 4 "Tbd" Adam Lambert; Audio CD; $13.98 אז MIDNIGHT, RIDER ומגנטה.. ברגע שיגיע אלי נהיה בקשר
יאיייייייייי התרגשות.

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה אושר../images/Emo9.gif

עוד 56 ימים יהיה לי את הדיסק הראשון של אדם!! איזה מרגש!!

magenta73

New member
יייפייייייי

חבל שאי אפשר ב-1.12... זו היתה יכולה להיות אחלה מתנה למומולדת. אבל בסדר, נחכה שבוע/שבועיים. זה יוצא 22.5 דולר לכל אחת - כמה הדולר היום? (זה לפי הדולר היום?) שנדע כמה אנחנו חייבות לך. (מעבר לחיבוק ונשיקה).

mayarel

New member
מצחיק איך היא לא מצליחה להיות

מקצועית כשזה מגיע אליו... חבל שהיא הכניסה את קריס לעניין. מיותר

זה ירד:( טוב אבל זה עדיין ענק!!!!!!

אבל אמרו שמי שמחזיק עכשיו מקום שני הופיע בטודיי שואו אז כנראה זה עזר..בטח אדם יעבור אותו שוב לא נראה לי שהוא יחזיק הרבה זמן.. אין שם לאלבום אין עטיפה אין סינגל וזה עדיין מוכר בצורה מדהימה!!! אין פשוט אין על אדם

אמא של דרייק בטוויטר: ChristyLabry

ציוצים לאדם: @MrLaBryFYP and @adamlambert...enjoyed NOLA! Great to see Sam again!! Travel safe...love u both...xxxooo @adamlambert ....just sending u some love! Miss you BooBoo!! Hope all is well...xxxooo nite nite @adamlambert http://twitpic.com/d1vqy - Hey Boo Boo...these are coolio! Miss you!! ;) Hope all is well...xxxooo איזה חמודה היא
קוראת לו בובו חח

למעלה