לקנות את האלבום של אדם

nini18

New member
איזו אמא מוזרה מה היא לא שמעה

על טלפון?? סורי לא אהבתי מרגע לרגע אני נהיית יותר אנטי דרייק ומשפחתו כולל חברים. מה הקטע לכל הדיבורים האילו בטויטר למה אמא של אדם לא בטויטר? למה ההורים של קריס או ההורים של אישתו לא בטויטר? או של כל איידול אחר. למה הדברים ביניהם לא נשארים ביניהם לא מבינה את זה סורי. משהו משפחתי צריך להיות אנטימי ולא מופץ לכל העולם. נכון שיש התלהבות כי הרי מדובר באדם וכל דבר טוב או נחמד שאומרים עליו מלהיב, אבל סורי לא אהבתי (לא שמישהו שואל אותי
) את כל הקטע של הנדחפות. לפחות אני מקווה שאדם אוהב את זה או לפחות לא מפריע לו.

mayarel

New member
את אל תתחילי עם השליליות חחחחחחחחחח

זה חמוד!!!!!!!!!! מאיפה היא צריכה לדעת שמישהו יתחיל לקרוא את הטוויטים שלה... והיא היתה נראית שאהבה אותו עוד מהתמונות לפני כל הבלאגן אז למה לא להאמין לזה שזה טהור?

nini18

New member
חחח לא יכולה שלא. אולי זה מחוסר אדם.

לא יודעת לא אוהבת את זה. סורי אני באמת משתדלת שהבין אני בנאדם כזה נחמד בד"כ מסתדרת עם כולם אבל המשפחה הזו פשוט נראית לי יותר מידי נדחפת.

mayarel

New member
למה נדחפת.. מי עוד נדחף?

דרייק לא פתח את הפה על אדם, וכן הוא בטח יכל.. אף אחד מהם לא התראיין או משהו נמוך כזה. יש רק את החברה של דרייק הקרציה שנראית שעברה ניתוח פלסטי אחד יותר מידי.. היא באמת מעצבנת.. אבל המשפחה של דרייק היא דווקא בעיני נקודות זכות שלו.

nini18

New member
למה נקודת זכות?? כי הם מקבלים

את אדם ?? כאילו שהיה יכול להיות אחרת!!!!!! כולם מעצבנים אותי!!!!!! שיורידו את הידים שלהם מה BB שלי חח . (טוב נו, לדרייק אני מרשה לשים ידים
) אופההההה איפה BB למה אין תמונות? למה אין ראיונות? למה אין מסיבת טויטר?... אני ממש סובלת פה
וכל מה שאני מקבלת זה ציוצים מעצבנים מהמשפחה/חברים של דרייק.. אפילו ציקס כבר לא מצייץ כמו פעם חח ד"א שמתי לב שכל עוד אדם היה בטור, ציקס צייץ המון. אדם חזר הוא הפסיק. יש מצב למגעים ביניהם גם??
לא פייר

mayarel

New member
לא כי הם מקבלים את אדם..

אלא כי נראה שהם אוהבים את אדם
לפחות בתמונות. וכן געגועים .. אני עכשיו שומעת את מיקה שר את פוקר פייס של גאגא חחחחחחחחחחחח האמת זה חמוד. הוא חמוד. תגידי את רזה<??? אולי זו הבעייה???? אולי את מונעת מעצמך אוכל והתסכול יוצא על העולם????????

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי מאיה הרגת אותי עכשיו עם השורה האחרונה פשוט הרגת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על הרצפה עם דמעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
עדיין לא קיבלתי ממך תשובה!!!!!!!!!!!

שתדעי שיש מידת רזון שגורמת לי תמיד לחשוד דברים רעים על אנשים. תיזהרי אני עוד אדרוש ממך תמונה!!!!!!!!!! ולכי מייד לאכול!!!!!!!!!!!!

nini18

New member
חחחחח עניתי לך.....

תסתכלי טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את פשוט לא מבינה קראתי לכל מי שנמצא פה לראות מה רשמת לי כי הם לא מבינים למה אני מעולפת מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
אוי אני פשוט לא מפסיקה לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

heart1soul

New member
אבל מה היא כבר אמרה?

זה לא כמו אשלי הנדחפת.. זה משהו אחר .. אמא של דרייק כתבה דברים חמודים, וזה כמו בפייסבוק שלפעמים כותבים דברים שם ולא תמיד בטלפון. היא לא אמרה שום דבר פולשני לדעתי

nini18

New member
לא אוה בת את זה. אני לא יודעת למה!!!

אולי אם אני אשמע אותו באיזה ראיון או כתבה אומר שהוא אוהב את זה ולא מפריע לו כל הנדחפות הזו. אני יאהב. כרגע אני לא אני מרגישה שגם היא נדחפת. ד"א גם אשלי היתה איתם בניו אורלנס פשוט מכה

אוי איזה קרציה!! ממש נדחפת אליהם

אני מקווה שזה לא מפריע לאדם בטח הוא רק מנומס אליה כי היא חברה של דרייק..

למעלה