של דני
N N e r d y New member 26/12/07 #334 טנקס בוט! וואי היום התחלתי ת'עבודה זה יוצא מגניב חחחחח רק עכשיו שמתי לב- הקעקוע בתמונה השניה עוד לא גמור, המפלצת לא צבועה ^^
טנקס בוט! וואי היום התחלתי ת'עבודה זה יוצא מגניב חחחחח רק עכשיו שמתי לב- הקעקוע בתמונה השניה עוד לא גמור, המפלצת לא צבועה ^^
ג גרבע New member 24/12/07 #121 חומוס?!XD זה בכלל לא תורם לנו XD! זה רק הופך אותנו לשמנים עם תגובות כימיות
1 1ספירוש1 New member 25/12/07 #247 ../images/Emo103.gifזה לא הלבנונים?../images/Emo6.gif XDDDD בכל מקרה.. בהצלחה
S sweet shir New member 27/12/07 #364 הם עדיין ערבים חחחחחחח "גיל גיל גול וגיל גיל גל .. ו... הוופפ גוזל אחד נפל" - התחלתי לשיר את זה עכשיו XDDDD
הם עדיין ערבים חחחחחחח "גיל גיל גול וגיל גיל גל .. ו... הוופפ גוזל אחד נפל" - התחלתי לשיר את זה עכשיו XDDDD
1 1ספירוש1 New member 28/12/07 #372 ../images/Emo103.gifXDDD נכון..../images/Emo4.gif וכן השיר הזה ממכר.. כל פעם שמישהו נופל באחד הטיולים[בצופים]..אז שרים לו את זה..XDDD או אומרים לו יופי נחמה..XDDD אבל זה כבר לא קשור.. XDDD
../images/Emo103.gifXDDD נכון..../images/Emo4.gif וכן השיר הזה ממכר.. כל פעם שמישהו נופל באחד הטיולים[בצופים]..אז שרים לו את זה..XDDD או אומרים לו יופי נחמה..XDDD אבל זה כבר לא קשור.. XDDD
S screamin pittas New member 24/12/07 #115 נמ.. אני יודעת שלפני שנתיים ברך ישראלים גילו משהו על שקשור בסרטן או משהו כזה.. ואז בגלל זה הם זכו בפרס נובל... ואנחנו המצאנו את הקפיץ הרוטט שמורידים איתו שיערות ברגליים אין לי עוד רעיונות
נמ.. אני יודעת שלפני שנתיים ברך ישראלים גילו משהו על שקשור בסרטן או משהו כזה.. ואז בגלל זה הם זכו בפרס נובל... ואנחנו המצאנו את הקפיץ הרוטט שמורידים איתו שיערות ברגליים אין לי עוד רעיונות
S screamin pittas New member 24/12/07 #126 נו..כזה קפיץ שרוטט ואז מעבירים אותו על הרגליים והוא מסתבך בשיערות ותולש אותן או משהו כזה>< אבל אני מציעה שתלכי על הפרס נובל ואני יודעת שהשם משפחה של אחד מהם זה הרשקו אז זה אולי יעזור לך לחפש עוד מידע.. וואי אבל כשאני חושבת על זה-מזה לא תרמנו כלום למדע..אנחנו טיפשים
נו..כזה קפיץ שרוטט ואז מעבירים אותו על הרגליים והוא מסתבך בשיערות ותולש אותן או משהו כזה>< אבל אני מציעה שתלכי על הפרס נובל ואני יודעת שהשם משפחה של אחד מהם זה הרשקו אז זה אולי יעזור לך לחפש עוד מידע.. וואי אבל כשאני חושבת על זה-מזה לא תרמנו כלום למדע..אנחנו טיפשים
ג גרבע New member 24/12/07 #130 XD אוה ו-../images/Emo27.gif אתן יכולות להעלות לי כמה שירים?[של מקפליי] אני עשיתי סדר ומחקתי את כל השירים עכשיו אני מורידה מחדש והאמיול שלי טיפש
XD אוה ו-../images/Emo27.gif אתן יכולות להעלות לי כמה שירים?[של מקפליי] אני עשיתי סדר ומחקתי את כל השירים עכשיו אני מורידה מחדש והאמיול שלי טיפש