במבה לשילטון!!!!!1 אז תגידי לה שנאחנו הראשונים שניסינו להפיץ במטוסים ואוניות את הבמבה!!!!!!!!! או בעזרת יובל המבולבל או ג'ון סמית מפוקהונטס, למרות שאני לא יודעת אם הוא יהודי...
אני וחברה שלי המצאנו תאוריה למה המציאו אותן קטנות>< זה פשוט כי באמריקה יש להם עגבניות גדולות, אבל בארץ כולם קמצנים-אז העתיקו אותן, פשוט בקטן.. [כי כמובן שאנחנו חייבים להעתיק הכל מאמריקקים
] טוב זה אידיוטי
אבל משעמם לי-ויש לי הרבה שיעורים במתמתיקה ופיזיקה שאין לי כוח לעשות
the heart never lies,i''ve got you,bw,5cihh אוך אלוהים יש לי שיעורים באלגברע >< אני שונאת את זה.המורה שלנו חושבת שאנחנו איינשטיינים שצריכים לעשות את כל הספר ><
כן גם המורה שלנו.. אבל זה כ"כ נוראי אצלנו כי בהקבצה שלי [הכי גבוהה-אבל הם קוראים לזה "קבוצות"><] יש ילד ממש גאון שמסיים את התרגילים בשניות, ולא- הוא יכול חס וחלילה לסתום ולעשות משהו אחר, הוא חייב להגיד לה שהוא גמר לפתור ואז היא ממלאת את הלוח במלא מלא תרגילים שצריך לעשות והיא מוסיפה עוד שיעורי בית><
מהר!לפני שישחטו אותך XD היום בטעות שכחתי שיעורים באנגלית[באמת ששכחתי XD!] והמורה התעצבנה עלי והוציאה אותי החוצה O: אפשר לחשוב זה לא שכל פעם אני לא מכינה OO" היא איימה עלי שעם הכושר התמדה שלי להכין שיעורים אני אקבל 5 בתעודה XD [ולא,זה לא אומר חמישים]
המורה לאנגלית שלי גם שונאת אותי[נראה ליP:] כי הגשתי לה איזו עבודה באיחור של מאתיים שנה בגלל איזו מורה מפגרת אחת שהייתה צריכה להביא לה ושכחה>< רק הבעיה אצלי היא שהיא גם המחנכת שלי
אז עכשיו בעבודה הזאת של ה"אתר אינטרנט אני ממש חייבת להשקיע גם כי היא שונאת אותי וגם כי אנחנו 3 והיא הרשתה רק2.. בכל אופן הנה שאר השירים: ~ולא עוד לא סיימתי שיעורים במתמתיקה אבל הייתי חייבת הפסקה
שרק בגלל שיש קבוצה של 3 ילדים חרשנים שאשכרה מבקשים שיעורי בית [והם רציני היו מבקשים! זה פשוט עצוב] מסיימים את זה מהר כי, כמובן, הם הכינו את זה אתמול כפעילות מעשירה [מקפליי העשירו אותי יותר!XD] אז המורעה מביאה יותר שיעורים ואז כשאמרתי להם לשבת בשקט חחח כי הם מעצבנים [זה היה גם כיתה ו'|שפםXD] אז הם צחקו מהבדיחות החנוניות שלהם שבכלל לא הבנתי!XDDD מין בדיחה קורעת כמו X=-1 0 כפול X יווצא כלום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע. לא. חחח דיי הייתי חייבת להוציא את התסכולים שלי שבזבזו לי צהריים שלמים רק כי הנאדים האלה משתעממים.