לתשומת לבכם:השבתת האתר

גרבע

New member
אוי נכון XDD

נאמ האמת שאני צריכה המצאות כמו אניגמות ספינות מטוסים ועוד קקות\= אני חושבת שאם אני אבוא לה עם במבה הממוצע שלי ישאוף לאפס
ואסור לי לעשות את זה כיוון שעכשיו הוא 56 XD

mcfly danna

New member
אי אפשר לסרב לבמבה!!!!

במבה לשילטון!!!!!1 אז תגידי לה שנאחנו הראשונים שניסינו להפיץ במטוסים ואוניות את הבמבה!!!!!!!!! או בעזרת יובל המבולבל או ג'ון סמית מפוקהונטס, למרות שאני לא יודעת אם הוא יהודי...

גרבע

New member
ידעתי!ידעתי

אנחנו הגאונים המטומטמים שמציאו את האיסיקיו!הא!מוות! ואו באמת המצאנו את העגבניות שרי?OO" זה רעיון טוב!!

screamin pittas

New member
כן עגבניות שרי זה באמת חכם:)

אני וחברה שלי המצאנו תאוריה למה המציאו אותן קטנות>< זה פשוט כי באמריקה יש להם עגבניות גדולות, אבל בארץ כולם קמצנים-אז העתיקו אותן, פשוט בקטן.. [כי כמובן שאנחנו חייבים להעתיק הכל מאמריקקים
] טוב זה אידיוטי
אבל משעמם לי-ויש לי הרבה שיעורים במתמתיקה ופיזיקה שאין לי כוח לעשות

גרבע

New member
אוי אז בבקשה תעזרי לי!

אני חייבת כמה שירים של מקפלי >< את יכולה להעלות לי?
אנחנו באמת העתקנו הכול מהאמריקנים..היתי מתה להיות אמריקאית ><

גרבע

New member
אוה

the heart never lies,i''ve got you,bw,5cihh אוך אלוהים יש לי שיעורים באלגברע >< אני שונאת את זה.המורה שלנו חושבת שאנחנו איינשטיינים שצריכים לעשות את כל הספר ><

screamin pittas

New member
**בתהליכי העלאה**[או איך שלא כותבים את זה]

כן גם המורה שלנו.. אבל זה כ"כ נוראי אצלנו כי בהקבצה שלי [הכי גבוהה-אבל הם קוראים לזה "קבוצות"><] יש ילד ממש גאון שמסיים את התרגילים בשניות, ולא- הוא יכול חס וחלילה לסתום ולעשות משהו אחר, הוא חייב להגיד לה שהוא גמר לפתור ואז היא ממלאת את הלוח במלא מלא תרגילים שצריך לעשות והיא מוסיפה עוד שיעורי בית><

גרבע

New member
אוה גאד XD

אבל זה נורא.למה יש כל כך הרבה תרגילים בספר? בסדר למדנו נושא זה לא אומר שאנחנו צריכים לעשות עכשיו 60 תרגילים!

screamin pittas

New member
אשכרה!

אני שונאת את בני גורן
זה פשוט ספר עינויים! לא רק שיש לך עשרים אלף תרגילים על כל נושא-יש לך גם תתשובות אבל לא-חייבים להראות את הדרך
אוה זה סיים גם את פייב קולורס- http://www.sendspace.com/file/tcpxk9 ~שיט כבר שש! אני אשים לך את השאר אחר כך כי עכשיו אני באמת חייבת להכין שיעורים..

גרבע

New member
אוקי D:

מהר!לפני שישחטו אותך XD היום בטעות שכחתי שיעורים באנגלית[באמת ששכחתי XD!] והמורה התעצבנה עלי והוציאה אותי החוצה O: אפשר לחשוב זה לא שכל פעם אני לא מכינה OO" היא איימה עלי שעם הכושר התמדה שלי להכין שיעורים אני אקבל 5 בתעודה XD [ולא,זה לא אומר חמישים]

screamin pittas

New member
XD

המורה לאנגלית שלי גם שונאת אותי[נראה ליP:] כי הגשתי לה איזו עבודה באיחור של מאתיים שנה בגלל איזו מורה מפגרת אחת שהייתה צריכה להביא לה ושכחה>< רק הבעיה אצלי היא שהיא גם המחנכת שלי
אז עכשיו בעבודה הזאת של ה"אתר אינטרנט אני ממש חייבת להשקיע גם כי היא שונאת אותי וגם כי אנחנו 3 והיא הרשתה רק2.. בכל אופן הנה שאר השירים: ~ולא עוד לא סיימתי שיעורים במתמתיקה אבל הייתי חייבת הפסקה
[אני שונאת סוגריים!]~ I'VE GOT YOU- http://www.sendspace.com/file/rwfqoy BUBBLE WARP- http://www.sendspace.com/file/8hbpuc תהני
~זוחלת בחזרה לעבר שיעורי הבית~

גילולית

New member
איזה אירוני זה שכתבת אני שונאת סוגריים

בסוגריים..XD אני יודעת- אני כאפות..

O0NoNi0O

New member
איך אני שונאת את המורות האלה!!

שרק בגלל שיש קבוצה של 3 ילדים חרשנים שאשכרה מבקשים שיעורי בית [והם רציני היו מבקשים! זה פשוט עצוב] מסיימים את זה מהר כי, כמובן, הם הכינו את זה אתמול כפעילות מעשירה [מקפליי העשירו אותי יותר!XD] אז המורעה מביאה יותר שיעורים ואז כשאמרתי להם לשבת בשקט חחח כי הם מעצבנים [זה היה גם כיתה ו'|שפםXD] אז הם צחקו מהבדיחות החנוניות שלהם שבכלל לא הבנתי!XDDD מין בדיחה קורעת כמו X=-1 0 כפול X יווצא כלום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע. לא. חחח דיי הייתי חייבת להוציא את התסכולים שלי שבזבזו לי צהריים שלמים רק כי הנאדים האלה משתעממים.

למעלה