בעע כ"כ לא הייתי רוצה להיות אמריקאית
האמריקאי הממוצע הוא פשוט בור ועם הארץ! ביקשו מתלמידים בארה"ב בסביבות כיתה ה' או ו' לצייר את מפת העולם והם ציירו את ארצות הברית במרכז [WTF כ"כ לא] ואת כול שאר היבשות מסביב.. וגם סתם עם מטומטם..עדיף ישראל
או בריטים
ואם נתייחס לכול האמריקאים שאצלנו אז אמ כול פעם שהם יוצאים לפחות אחד מהם חוזר מסטול מהתחת [אנחנו כיתה ח'!] יש עליהם שמועות שהם עושים סמים, בקושי לומדים בשיעורים וכול זה..=\ וגם הם כאלה חשים את עצמם שזה לא יאמן! אתמול אמריקאית אחת שמתה על עצמה לקחה לי משהו מהתיק! אחרי שאמרתי לה שלא ואחרי זה היא גם לא הודיעה. קיצר; האמרקאים שאצלנו בשכבה לפחות כאלה חסרי כבוד..שזה כבר מוגזם. ואני יודעת שאני נשמעת ממש מכלילה אבל לא! הייתי בהופעה של בלאק אייד פיז לפני כמה חודשים והיינו עם חברות עולים בארה"ב או משו כזה יענו תיירים או משו והם עישנו שם מלא חשיש [איכ, אני כ"כ שונאת את הריח] ושתו מלא! ועשו שם מלא בלגאן. וגם בירושלים יש מים פנימייה כזאת שקוראים לה חוות הנוער שהיא קולטת כול מיני עולים חדשים וכאלה וחברה של אחותי עבדה שם כזה שהיא הייתה צריכה להיכנס לסדר קצת את החדרים, להחליף מצעים וזה והיא אמרה שהחדרים שם של הנוער שבא מארה"ב היו פשוט מסריחים שהם היו הורסים את כול החדר, מעשנים של ולא מאפרים במאפרה וכאלה ובע. וכאילו; אני יודעת שממש יצאתי עליהם אבל אני שונאת שתמיד אומרים שארה"ב יותר טובה, ישראל כ"כ הרבה יותר טוב מארצות הברית.. כאילו איףך אפשר בכלל להשוות? ישראל זאת המדינה הכי טובה בעולם כאילו. ואני יודעת שיש אצלנו מלא חסרונות אבל תתיחסי לזה ככה; זה המקום היחידי בעולם שהוא לגמרי שלך, ששם את יכולה לבטא את עצמך הכי טוב שלי שישנאו אותך. מה צריך יותר מזה? אני חולה על ישראל חח.