לתשומת לבכם:השבתת האתר

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחח היום ראיתי אותך!

~נראלי~ חחחחחח אם זאת את בכלל... תיק ואנס משבצות שחור לבן? ראיתי אותך יוצאת מהפיס נאלי, לא הייתי בטוחה שזאת את כי ראיתי רק איזה תמונה אחת שלך עם אלמוג נראלי :) חחחחח אם יש לך מזל לא ראית אותי מלא מלא פעמים

loli kiss

New member
ווואיי זה קטע כזה טוב ../images/Emo6.gif

לא ראיתי אותו עד עכשיו [כן כן גמני בשוק] והקטע זה שהיה לי אותו על המחשב כי הגחתי לפורום לכמה דקות להוריד דברים חדשים ופשוט לא יצא לי לראות אותו בגלל כל השבוע הדפוק הזה בבצפר הדפוק הזה :/ קיצר עכשיו אני רואה אותו - זה אחד הטובים
והמצחיקים XD הם כאלה קרועים חחחחחחח איך כל אחד שר שיר אחר, הארי סוגד לביטלס ודני בכלל עם בון ג'ובי, פתאום דני מתחיל להוציא קולות מוזרים, הארי צועק משו לא ברור ודאגי משתף פעולה ושר בקול הזה שלו שהוא שר ת'שיר של מלך האריות
חבל שבקושי מבינים ת'שירים שהם שרים P: היית מורידה חח אהה וכמובן - הם כ"כ יפים שם כמו בראיון עצמו של הגרייטסט מומנטס
רק בלי ההתמזמזויות של דאגי וטום XD אם תשימו לב- דאגי חושב שבהתחלה כולם מסתכלים על הארי [כי הוא חופר על הביטלס] אז הוא יושב ומחטט באף XDDDDDD אווי אווי דאגי P:

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחחח

גמני שמתי לב לזה, ואז הוא תוקע עיוותים מוזרים כאלה XDDDDDD חמוד

yaelsee

New member
חחחח כן גם אני שמתי לב!

ואם תסתכלו על דני כשדאגי מחטט באף אז דני עושה פרצופים ממש מוזרים XD איזה מגניב שגם שתיכן שמתן
לזה
דביל קטן

וואי את יכולה בבקשה להעלות את זה שוב?

כי אני לא מוצאת את זה... פליז תעלי את הסרטון שוב=]=]

black rock star

New member
../images/Emo207.gifעזרה../images/Emo103.gif

הסתכלתי בשרשור סגידה לדני
וראיתי תמונה שהוא בוכה וכמה בנות רשמו שהוא רגיש
מישהי יודעת WTF קרה?! ספרו לייייייי

m i c k e y 15

New member
זה ממתי שהם היו באוגנדה

דני וכולם הלכו לבית חולים שמטפל שם בחולי איידס ורובם ילדים..ובעצם הם היו הכי הרבה עם ילדים אז דני כנראה זה השפיע עליו ממש החוויה והוא התפרק...כי מאוד קשה לראות את כל מה שקורה שם, זוועה.. כפרעל הבכי הזה

m i c k e y 15

New member
-לא רק סרטון! גם אנימציה../images/Emo7.gif

awwwwwwwww והקטע מופיע בקליפ לשיר McFly- You've Got A Friend

O0NoNi0O

New member
חחחחחחחחח כשהראיתי את זה לאחותי הגזורה

הזאת את האנימציה הזאת היא כולה הייתה כזה:"נווווווווווווווווווווווננננננננננננניייייי קטן שליייי תילתוללייייייייי שלייי לללאאא לבכותתתת" חח ככה איזה שנה!XD חח הוא מכוער כאן יש לו שקי שינה! וזה טוב שהוא בוכה הוא גבר רגיש!!! זה הכי אופנתי עכשיו חחחחח לא סתם אבל רציני עצוב שהוא בכהP: כפרעליו. דיי הוא הסקס בהתגלמותו כאן חח עכשיו הסתכלתי על זה שוב חח הצמידים על היד שלו כשהוא מנגב את המדעות כ"כ
!!! עאעאעאעאע שיתחתן איתי.

הלפפ!!! אני ניד סומבודי!!! הלפ!! נוט ג'סט

אניבודי, הההההללללללללללללללפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!! אני צריכה תמונות של _הנעליים_ של דאגי. כל מה שיש לכם- כמה שיותר מהר! תודה3>

../images/Emo54.gifהממ.

זה יעזור לך? [מצאתי את התמונה באמפי שלי, אז.. תסתפקי במועט, בינתיים.
]

למעלה